Produkty dla ciężarówki spain (6)

Grana Padano DOP

Grana Padano DOP

Grana Padano DOP jest produkowany w historycznym obszarze chronionym, dzięki wkładowi członków dostarczających z prowincji Mantova i Brescia, które są dwoma najważniejszymi regionami dla produkcji tego DOP. Dostępny w różnych rozmiarach i okresach dojrzewania, które wahają się od minimum 10 miesięcy do 20 miesięcy dojrzewania.
Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP

Parmigiano Reggiano DOP jest efektem starannego rzemiosła, przekazywanego z pokolenia na pokolenie. Członkowie produkują go według tradycyjnej metody, w prowincji Mantova, na prawym brzegu rzeki Po. Dostępny w różnych rozmiarach i okresach dojrzewania, które wahają się od minimum 14 miesięcy do 30 miesięcy dojrzewania.
DOJRZAŁY PECORINO D O P - Dojrzały

DOJRZAŁY PECORINO D O P - Dojrzały

Produkt wytwarzany jest z mleka pozyskiwanego z określonych obszarów, zgodnie z regulacjami Konsorcjum ds. Zarządzania i Produkcji sera pecorino DOP. Koagulacja odbywa się w temperaturze w zakresie od 35 do 38°C, a rozdrabnianie skrzepu powinno mieć wielkość ziarna kukurydzy. Forma może ważyć od 1,000 kg do 3,500 kg. Nasza produkcja ma wagę około 1,800 kg na formę i dojrzewa przez minimum 120 dni. Zapach jest intensywny, a smak delikatnie wyrazisty.
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola to ser żółty o surowej konsystencji w kolorze słomkowym, którego zielone prążki są wynikiem procesu pleśnienia, czyli powstawania grzybów. W wersji Dolce jest kremowy i miękki, o szczególnym i charakterystycznym smaku, lekko pikantnym. W wersji Piccante ma bardziej wyrazisty i mocny smak, którego pasta jest bardziej pleśniowa, zwarta i krucha. Produkowany z mleka pasteryzowanego pochodzącego z obór znajdujących się w regionie pochodzenia, z dodatkiem kultur bakterii mlecznych i wyselekcjonowanych pleśni, naturalnie pozbawiony laktozy. Dostępny w klasycznych formatach.
MEETING CATANIA

MEETING CATANIA

Spotkanie sprzedażowe w Katanii, od 6 do 250 miejsc, na spotkania, kursy szkoleniowe, kongresy. Sale lekcyjne z projektorem i ekranem, wi-fi i nagłośnieniem.
PECORINO VAL D'ORCIA Z CHILI - Pikantny

PECORINO VAL D'ORCIA Z CHILI - Pikantny

Dla przyjemności podniebienia, nie mogliśmy pominąć owczego sera z pastą chili. Świeżość sera w połączeniu z pikantnością chili sprawia, że ten produkt jest absolutnie ekscytujący. Oferujemy go w wersji luzem oraz w opakowaniu próżniowym, zarówno w całości, jak i w porcjach połówkowych i ćwiartkowych. Proponujemy go w dwóch formatach: w formie miski i w formie prostokątnej. Waga sera w formie miski wynosi około 1,5 kg w całości luzem. Opakowanie próżniowe w całości około 1,5 kg; ½ kg. około 0,700; ¼ kg. około 0,350. Waga sera w formie prostokątnej w całości luzem wynosi około 2,2 kg. Opakowanie próżniowe w całości około 2,200 kg; ½ kg. około 1,100; ¼ kg. około 0,550.