Produkty dla dodanie frakcji (3)

Świeże Gnocchi Ziemniaczane

Świeże Gnocchi Ziemniaczane

Każdy kraj może mieć swoją tradycyjną recepturę na gnocchi, z różnymi rozmiarami, kształtami i składnikami. Ale we Włoszech, gdzie "gnocchi" zostały po raz pierwszy stworzone, to prosta i pyszna pasta zrobiona z ziemniaków, idealna do sosów pomidorowych i serowych fondue. To bogate i sycące danie główne, tradycja na każdą porę roku. Nasze gnocchi mają miękkość i konsystencję, które sprawiają, że są odpowiednie dla wszystkich podniebień, nawet tych najbardziej delikatnych. Idealne do przygotowań wegańskich.
Ravioli Tortelloni Szpinak i Mozzarella

Ravioli Tortelloni Szpinak i Mozzarella

Tortelloni z mozzarellą i szpinakiem oferują połączenie smaku i lekkości, idealne dla tych, którzy cenią sobie chude nadzienia i szukają alternatywy dla klasycznych tortelli nadziewanych mięsem. Mozzarella, w połączeniu z ricottą, zapewnia idealną kremowość i konsystencję dla tych tortelloni, zamkniętych w zielonym cieście z szpinaku.
Ravioli Ricotta e Spinaci

Ravioli Ricotta e Spinaci

Te zielone ravioli z świeżego ciasta, nadziewane ricottą i szpinakiem, to ponadczasowa klasyka włoskiej tradycji kulinarnej, doskonale zrównoważona między prostotą a wyrafinowaniem. Ciasto jest zielone, ponieważ zostało wymieszane ze szpinakiem, a jego jedwabista konsystencja idealnie nadaje się do eleganckiego zamknięcia delikatnego i bogatego nadzienia.