Logo
Zweryfikowano

PASTA GIRARDI

via Avvocato Agnelli, 24-26, Orbassano 10043
Włochy
Dostawa
Dostawa: Cały świat
Pracownicy
Pracownicy: 50-99
Typ dostawcy
Info
Produkcja
Usługa
Dystrybucja
O nas

63 Produkt i usługi

Search
Rigatoni Ruvidi
Woda, jaja i semolina z pszenicy durum tworzą idealną mieszankę dla tego kształtu makaronu, charakteryzującego się swoją rurkowatą formą oraz szorstką...
Piemontese Agnolotti
Agnolotti piemontesi to autentyczna specjalność Piemontu, sięgająca regionalnego przepisu z XIX wieku. Te ravioli są nadziewane trzema rodzajami śwież...
Agnolottini del plin
Agnolotti del plin, które są ręcznie szczypane, aby je zamknąć, to małe ravioli nadziewane fondue i truflami, które stanowią prawdziwe arcydzieło trad...
Agnolottini del plin
Agnolotti del plin, które są ręcznie szczypane, aby je zamknąć, to małe ravioli nadziewane fondue i truflami, które stanowią prawdziwe arcydzieło trad...
Parmigiana di Melanzane
Parmigiana di melanzane to klasyczne danie z południowych Włoch, składające się z warstw smażonych bakłażanów, pieczonych w piekarniku, sosu pomidorow...
Świeże Gnocchi Ziemniaczane
Każdy kraj może mieć swoją tradycyjną recepturę na gnocchi, o różnych rozmiarach, kształtach i składnikach. Ale we Włoszech, gdzie "gnocchi" zostały p...
Piemontese Agnolotti
Agnolotti piemontesi to ravioli nadziewane trzema rodzajami świeżego i chudego mięsa (wołowina, wieprzowina i mięso białe) oraz sezonowymi warzywami (...
Tortellini Mignon
Tortellini mignon di carne to arcydzieło rzemieślnicze tradycji kulinarnej Włoch, emblemat kultury gastronomicznej Emilia-Romagna. Ciasto jest wałkowa...
Lasagna al Ragù
Lasagna zapiekana to klasyczny kult i jedno z dań, które sprawia, że kuchnia włoska jest znana na całym świecie. Ta wersja, najbardziej znana ze wszys...
Tonarelli
Tonnarelli to rodzaj spaghetti pochodzący z Lacjum, bardzo podobny do swojego abruzyjskiego kuzyna, chitarrucci. Jednak różnią się w kilku kluczowych ...
AGNOLOTTI PIEMONTESI
Agnolotti piemontesi to ravioli nadziewane trzema rodzajami świeżego i chudego mięsa (wołowina, wieprzowina i mięso białe) oraz sezonowymi warzywami (...
Agnolottini del Plin
Agnolottini del plin to małe ravioli, które są ręcznie szczypane, aby je zamknąć, nadziewane fondue i truflami. Stanowią prawdziwe arcydzieło tradycyj...
Świeże gnocchi ziemniaczane
Każdy kraj może mieć swoją tradycyjną recepturę na gnocchi, z różnymi rozmiarami, kształtami i składnikami. Ale we Włoszech, gdzie "gnocchi" zostały p...
Paccheri
Pochodzące z regionu Kampania w południowych Włoszech, paccheri to krótkie i szerokie rurki makaronu o średnicy około 30-40 mm. Często podawane są z g...
Schiaffoni Pecorino e Tartufo
Rodzaj ravioli w kształcie okrągłym, przysmak, który łączy elegancję trufli, z jej niepowtarzalnym aromatem, z solidnością pecorino (ser owczy), dla n...

Słowa kluczowe1 słowo kluczowe

Zdjęcia firmowe

Agnolottiświeża pastaMakaronPrzygotowanie AgnolottiGotowa gastronomiaProdukty gotowe do gotowaniaAgnolotti

Lokalizacja i Kontakt

PASTA GIRARDI
Addressvia Avvocato Agnelli, 24-26, IT-10043 Orbassano
Kierownictwo
Recepcja:
N/A

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play