Logo
Zweryfikowano

PASTA GIRARDI

via Avvocato Agnelli, 24-26, Orbassano 10043
Włochy
Dostawa
Dostawa: Cały świat
Pracownicy
Pracownicy: 50-99
Typ dostawcy
Info
Produkcja
Usługa
Dystrybucja
O nas

57 Produkt i usługi

Search
Next
Rigatoni Ruvidi
Woda, jaja i semolina z pszenicy durum tworzą idealną mieszankę dla tego kształtu makaronu, charakteryzującego się swoją rurkowatą formą oraz szorstką...
Next
Piemontese Agnolotti
Agnolotti piemontesi to autentyczna specjalność Piemontu, sięgająca regionalnego przepisu z XIX wieku. Te ravioli są nadziewane trzema rodzajami śwież...
Parmigiana di Melanzane
Parmigiana di melanzane to klasyczne danie z południowych Włoch, składające się z warstw smażonych bakłażanów, pieczonych w piekarniku, sosu pomidorow...
Next
Lasagna al Ragù
Lasagna zapiekana to klasyczny kult i jedno z dań, które sprawia, że kuchnia włoska jest znana na całym świecie. Ta wersja, najbardziej znana ze wszys...
Next
Tonnarelli
Tonnarelli to rodzaj spaghetti pochodzący z Lacjum, bardzo podobny do swojego abruzyjskiego kuzyna, chitarrucci. Różnią się jednak w kilku kluczowych ...
Next
Agnolottini del plin z fondue i truflami
Agnolottini del plin to małe ravioli, które są ręcznie szczypane, aby je zamknąć, nadziewane fondue i truflami. Stanowią prawdziwe arcydzieło tradycyj...
Next
Świeże gnocchi ziemniaczane
Każdy kraj może mieć swoją tradycyjną recepturę na gnocchi, z różnymi rozmiarami, kształtami i składnikami. Ale we Włoszech, gdzie "gnocchi" zostały p...
Paccheri
Pochodzące z regionu Kampania w południowych Włoszech, paccheri to krótkie i szerokie rurki makaronu o średnicy około 30-40 mm. Często podawane są z g...
Schiaffoni Pecorino e Tartufo
Rodzaj ravioli w kształcie okrągłym, przysmak, który łączy elegancję trufli, z jej niepowtarzalnym aromatem, z solidnością pecorino (ser owczy), dla n...
Ravioli z ricottą i szpinakiem
Te zielone ravioli z świeżego ciasta, nadziewane ricottą i szpinakiem, to ponadczasowa klasyka włoskiej tradycji kulinarnej, doskonale zrównoważona mi...
Tortelloni Prosciutto Crudo e Formaggio
Nasze tortelloni, ravioli w kształcie dużych tortellini, nadziewane surową szynką i serem, oferują złożone i harmonijne doznania smakowe. Każdy kęs to...
Ravioloni Sardi
Wielkie ravioli sardyjskie są nadziewane ricottą (miękkim serem) i cytryną, ucieleśniając prostotę i czystość smaków śródziemnomorskich, oferując świe...
Next
Cuoricini Basilico e Pinoli
Ten zielony raviolo w kształcie serca jest owinięty w cienkie ciasto barwione zmiksowanymi szpinakami i wypełniony bazylią, orzeszkami piniowymi oraz ...
Tortelloni ze szpinakiem i mozzarellą
Tortelloni z mozzarellą i szpinakiem oferują połączenie smaku i lekkości, idealne dla tych, którzy cenią sobie chude nadzienia i szukają alternatywy d...
Paccheri
Pochodzące z regionu Kampania w południowych Włoszech, paccheri to krótkie i szerokie rurki makaronu o średnicy około 30-40 mm. Często podawane są z g...

Słowa kluczowe1 słowo kluczowe

Zdjęcia firmowe

Agnolottiświeża pastaMakaronPrzygotowanie AgnolottiGotowa gastronomiaProdukty gotowe do gotowaniaAgnolotti

Lokalizacja i Kontakt

PASTA GIRARDI
Addressvia Avvocato Agnelli, 24-26, IT-10043 Orbassano
Kierownictwo
Recepcja:
N/A

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play