Gourmet Złota Szynka – Bez Kości – 1,6 Kg - CENTRA SZYNKI I ŁOPATKI (BEZ KOŚCI)
Centrum szynki bez kości z jednego kawałka, polerowane z przodu i z boczkiem, z skórą goleni dla lepszego trzymania, pakowane próżniowo. Umieszczone w siatce. Charakteryzuje się ciemnoróżowym-magenta kolorem, intensywnym smakiem, niezwykłym zapachem, z różnorodnymi infiltracjami tłuszczu, delikatne i błyszczące. Nasze szynki wyróżniają się słodkim smakiem (bardzo mało słone), co nadaje im delikatny smak i czas dojrzewania od 28 do 36 miesięcy.
Proces produkcji: Rozbiór w gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy i odkostnianie.
Waga: 1,600 kg
Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Do spożycia zalecana temperatura to 15º-18ºC.
Proces produkcji: Rozbiór w gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy i odkostnianie.
Waga: 1,600 kg