Produkty dla ham (149)

Szynka Iberyjska Fuzja - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

Szynka Iberyjska Fuzja - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

Bioróżnorodność Półwyspu Iberyjskiego oferuje wiele możliwości do tworzenia nowych doświadczeń kulinarnych. W Castro i González połączyliśmy nasze umiejętności w świecie szynki, zimny klimat Guijuelo oraz zmiany temperatury w Sierra de Huelva, aby uzyskać naszą szynkę Castro i González Fusión, doświadczenie zarezerwowane dla najbardziej odważnych smaków. Szynka Castro i González Fusión powstaje z naszej własnej hodowli świń, które pasą się swobodnie na polu, żywiąc się orzechami, trawą i zbożami. Ta szynka dojrzewa przez 12 miesięcy w naszych piwnicach, gdzie odpoczywa w zimnych i stałych temperaturach Guijuelo. To tam nabiera słodkiego smaku i przygotowuje się do rozpoczęcia podróży w kierunku najbardziej zmiennego klimatu, jaki znajdujemy w Sierra de Huelva. Nasza Castro i González Fusión połączy się z mgłami Atlantyku przez kolejne 24 miesiące, nabierając mocy i głębokiego bukietu. Efekt końcowy to wyjątkowa szynka.
Gourmet Złota Szynka - SZYNKI I ŁOPATKI

Gourmet Złota Szynka - SZYNKI I ŁOPATKI

Wydłużony i smukły kawałek, z cienką łodygą. Charakteryzuje się ciemnoróżowym-magenta kolorem, intensywnym smakiem, niezwykłym zapachem, z różnorodnymi infiltracjami tłuszczu, gładki i błyszczący. Nasze szynki wyróżniają się słodkim smakiem (bardzo mało słone), co nadaje im delikatny smak i są dojrzewane przez trzy montanery. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie i odpoczynek w piwnicy. Średnia waga: 8-8,5 kg Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Do spożycia zalecana temperatura to 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie i odpoczynek w piwnicy. Średnia waga: 8-8,5 kg
Gran Reserva Duroc Serrano Szynka 18-22 miesiące Teruel

Gran Reserva Duroc Serrano Szynka 18-22 miesiące Teruel

Szynka serrano z rasy Duroc, dojrzewająca 18-22 miesiące, wytwarzana w Teruel - Szynka serrano Gran Reserva z rasy Duroc, suszona przez co najmniej 18 miesięcy, wytwarzana w prowincji Teruel, to produkt tłusty z dużą infiltracją tłuszczu w chudym mięsie, dzięki krzyżowaniu z wieprzami rasy Duroc. Wszystkie nasze szynki pochodzą od zwierząt hodowanych przez nas, co pozwala nam utrzymać jednolitą linię produktów o wysokiej jakości. Jest to produkt o łagodnym smaku, intensywnym aromacie i niskiej zawartości soli, o średnio-wysokiej wadze i wysokim procencie tłuszczu.
Iberyjski Cebo Szynka 50% – Flor Ibérica - SZYNKI I ŁOPATKI

Iberyjski Cebo Szynka 50% – Flor Ibérica - SZYNKI I ŁOPATKI

Wydłużony i smukły kawałek, wykonany z cienkiej trzciny. O żywej barwie, łagodnym i niezrównanym smaku. Niezwykły aromat i marmurkowy tłuszcz. Ręcznie robione kawałki, niskie w soli i dojrzewające od 20 do 26 miesięcy.
Szynka z żołędzi 50% rasy iberyjskiej – Bez kości – 1,600 Kg - CENTRA SZYNKI I ŁOPATKI (BEZ KOŚCI)

Szynka z żołędzi 50% rasy iberyjskiej – Bez kości – 1,600 Kg - CENTRA SZYNKI I ŁOPATKI (BEZ KOŚCI)

Centrum szynki bez kości. Posiada różowy kolor, doskonały smak, głęboki aromat i delikatny tłuszcz. Ręcznie wytwarzane kawałki, niskosolne, z dojrzewaniem od 24 do 30 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy i usunięcie kości. Waga: 1,600 kg Warunki dystrybucji i transportu: Jeśli jest pakowane próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia wynosi 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy i usunięcie kości. Waga: 1,600 kg
100% Iberyjski Szynka z Żołędzi Czarna Noga

100% Iberyjski Szynka z Żołędzi Czarna Noga

Najwyższej jakości szynka z Hiszpanii, w indywidualnych opakowaniach po 100 gramów, pakowana próżniowo. Sprzedajemy tylko dla firm. Informacje: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimalne zamówienie: 25 kartonów (1.000 sztuk). Cena za 25 kartonów Karton: 14.500 € - Guijuelo, Salamanca (Hiszpania) Czas trwałości: 12 miesięcy od daty produkcji Waga kartonu: 6,55 kg. Czas dostawy: Do negocjacji Transport: Schłodzony 5ºC.
Iberyjski szynka z pola "50% rasy iberyjskiej" + czarny lakierowany stojak na szynkę - szynka

Iberyjski szynka z pola "50% rasy iberyjskiej" + czarny lakierowany stojak na szynkę - szynka

Produkt wykonany z tylnej kończyny (w tym nogi i kości) pochodzącej od dorosłych świń, poddanej odpowiedniemu procesowi solenia oraz dojrzewania. Świnie iberyjskie Brisa Świnie iberyjskie Brisa mają szczególne cechy, które wyraźnie odróżniają je od innych, co skutkuje produktami iberyjskimi najwyższej jakości. Są to osobniki z historią genetyczną, których pochodzenie sięga podgatunku mediterraneus Sus Scrofa, rodzimych dla słynnych hiszpańskich dehes, głównie zlokalizowanych w Salamance. Proces solenia W Ibéricos Brisa wszystkie kawałki są pokrywane solą morską, aby wspomóc ich odwadnianie i konserwację, przyczyniając się tym samym do rozwoju typowego koloru i aromatów produktów dojrzewających. Pozostają w komorze solnej przez jeden dzień na każdy kilogram wagi świeżego kawałka, w kontrolowanej temperaturze, między 3º a 5º Celsjusza, oraz przy wilgotności względnej między 75% a 85%. Rasa: 50% Ibérico Żywienie: Cebo de Campo Etykieta: Zielona Wartość energetyczna: 356Kcal / 1480KJ Tłuszcze: 27.6 g Tłuszcze nasycone: 9.4 g Węglowodany: < 0,10 g Cukry: < 0,10 g Białko: 27 g Sól: 7 g
Gourmet Złota Szynka – Bez Kości – 1,6 Kg - CENTRA SZYNKI I ŁOPATKI (BEZ KOŚCI)

Gourmet Złota Szynka – Bez Kości – 1,6 Kg - CENTRA SZYNKI I ŁOPATKI (BEZ KOŚCI)

Centrum szynki bez kości z jednego kawałka, polerowane z przodu i z boczkiem, z skórą goleni dla lepszego trzymania, pakowane próżniowo. Umieszczone w siatce. Charakteryzuje się ciemnoróżowym-magenta kolorem, intensywnym smakiem, niezwykłym zapachem, z różnorodnymi infiltracjami tłuszczu, delikatne i błyszczące. Nasze szynki wyróżniają się słodkim smakiem (bardzo mało słone), co nadaje im delikatny smak i czas dojrzewania od 28 do 36 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór w gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy i odkostnianie. Waga: 1,600 kg Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Do spożycia zalecana temperatura to 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór w gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy i odkostnianie. Waga: 1,600 kg
Idealny Zestaw Kombinacyjny - Szynka

Idealny Zestaw Kombinacyjny - Szynka

Ten pakiet oferuje możliwość skosztowania naszego ręcznie krojonego 75% iberyjskiego szynki karmionego żołędziami, a także naszych najlepszych kiełbas w połówkach. Idealny na specjalne chwile w najlepszym towarzystwie. SKU:503000
Iberyjski Cebo Szynka Partia "50% Rasa Iberijska" - Partie

Iberyjski Cebo Szynka Partia "50% Rasa Iberijska" - Partie

Iberyjska Wiejska Cebo Szynka Lot "50% Rasa Iberyjska" - Partie
Iberyjski Szynka Cebo de Campo "50% Rasa Iberyjska" - Szynka

Iberyjski Szynka Cebo de Campo "50% Rasa Iberyjska" - Szynka

Produkt wykonany z tylnej kończyny (w tym nogi i kości) pochodzącej od dorosłych świń, poddanej odpowiedniemu procesowi solenia oraz dojrzewania. Świnie iberyjskie Brisa Świnie iberyjskie Brisa mają szczególne cechy, które wyraźnie odróżniają je od innych, co skutkuje produktami iberyjskimi najwyższej jakości. Są to osobniki z historią genetyczną, których pochodzenie wywodzi się z podgatunku Sus Scrofa Mediterraneus, rodzimych dla słynnych hiszpańskich dehes, głównie zlokalizowanych w Salamance. Proces solenia W Ibéricos Brisa wszystkie kawałki pokrywane są solą morską, aby wspomóc ich odwadnianie i konserwację, przyczyniając się tym samym do rozwoju typowego koloru i aromatów produktów dojrzewających. Pozostają w komorze solnej przez jeden dzień na każdy kilogram wagi świeżego kawałka, w kontrolowanej temperaturze, między 3º a 5º Celsjusza, oraz przy wilgotności względnej między 75% a 85%. Rasa: 50% iberyjska Żywienie: Cebo de Campo Etykieta: Zielona Wartość energetyczna: 356 Kcal / 1480 KJ Tłuszcze: 27,6 g Tłuszcze nasycone: 9,4 g Węglowodany: < 0,10 g Cukry: < 0,10 g Białko: 27 g Sól: 7 g
Wybór Szynki - SZYNKI I ŁOPATKI

Wybór Szynki - SZYNKI I ŁOPATKI

Wydłużony i smukły kawałek, z cienką łodygą. Charakteryzuje się żywym kolorem, łagodnym i niezrównanym smakiem, niezwykłym zapachem oraz marmurkowatą tłuszczem. Produkty wytwarzane ręcznie, niskosodowe, z czasem dojrzewania od 20 do 26 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie litery V, solenie, naturalne suszenie i odpoczynek w piwnicy. Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia wynosi 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie litery V, solenie, naturalne suszenie i odpoczynek w piwnicy.
Lakierowany Stojak na Szynkę Iberyjską - Akcesoria

Lakierowany Stojak na Szynkę Iberyjską - Akcesoria

Wykonane z włókna hydrofobowego Lakierowanie podwójną warstwą Wzmocnione metalowe okucia Metalowe okucia z lakierowaniem termicznym Antypoślizgowe gumowe stopki Rozmiar: (Długość x Szerokość x Wysokość): 49,5CM x 19,5CM x 40CM Rozmiar (Długość x Szerokość x Wysokość): 49,5CM x 19,5CM x 40CM
SZYNKA IBERICO BELLOTA 75% RASY IBERYJSKIEJ RĘCZNIE KROJONA FINE GASTRONOMIA

SZYNKA IBERICO BELLOTA 75% RASY IBERYJSKIEJ RĘCZNIE KROJONA FINE GASTRONOMIA

Słodycz, intensywny smak, kuszący aromat, świeżość i długotrwałość – to wszystkie odcienie i niuanse, które oferuje podniebieniu szynka z żołędzi Alta Gastronomía. Jej infiltracje tłuszczu sprawiają, że każdy kawałek rozpływa się w ustach, pozwalając na trwałe wspomnienie, przywołując reminiscencje ponad czterdziestu miesięcy naturalnego dojrzewania w piwnicy. Sekret tkwi w wyborze najlepszych surowców: tylko najbardziej wyjątkowe kawałki klasyfikowane są jako Alta Gastronomía. Cierpliwość i obfity czas odpoczynku w piwnicach otwartych na powiewy gór Sierra, co kończy się najlepszą szynką z żołędzi, jaką Twoje podniebienie kiedykolwiek zapamięta.
Krojony nożem szynka Bellota 50% rasy iberyjskiej - KROJONY

Krojony nożem szynka Bellota 50% rasy iberyjskiej - KROJONY

Wydłużony i smukły kawałek, z cienką łodygą. Prezentuje ciemnoróżowy-magenta kolor, intensywny smak, niezwykły zapach, z różnymi infiltracjami marmurkowego tłuszczu, gładki i błyszczący. Nasze szynki charakteryzują się słodyczą (bardzo mało słone), co nadaje im delikatny smak i czasem dojrzewania od 28 do 36 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy, krojenie nożem i pakowanie. Składniki: Szynka Bellota 50% Rasa Ibérica Waga netto: 100 g. Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowana próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Do spożycia zalecana temperatura to 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy Składniki: Szynka Bellota 50% Rasa Ibérica Waga netto: 100 g.
Iberyjski Cebo de Campo Szynka 50% – Flor Ibérica - SZYNKI I ŁOPATKI

Iberyjski Cebo de Campo Szynka 50% – Flor Ibérica - SZYNKI I ŁOPATKI

Wydłużony i stylizowany kawałek cienkiej trzciny. Z żywym kolorem, łagodnym i niezrównanym smakiem, niezwykłym aromatem i marmurkowym tłuszczem. Ręcznie wykonane kawałki, niskosodowe i z czasem dojrzewania od 20 do 26 miesięcy.
Specjalności z Indyka - Specjalności z Indyka

Specjalności z Indyka - Specjalności z Indyka

Koktajl z indyka Pierś z indyka Kiełbaski z indyka "Delikatesy" Kiełbaski z indyka bez osłonki, opakowanie 2 szt. Flambiowana szynka z indyka Kiełbaski z indyka Delikatesy, opakowanie 5 szt.
Serrano szynka Reserva 18 / 22 miesiące krojona - Serrano szynka Reserva 18 / 22 miesiące krojona 100g.

Serrano szynka Reserva 18 / 22 miesiące krojona - Serrano szynka Reserva 18 / 22 miesiące krojona 100g.

Serrano szynka Reserva z okresem suszenia 18 / 22 miesięcy, o średniej wysokiej wadze i zawartości tłuszczu, o łagodnym smaku i bardzo małej ilości soli. To jest pokrojony format w próżniowych tackach 100 g, z separatorem dla plastrów.
Iberyjski Cebo Szynka "50% Rasa Iberyjska" - Szynka

Iberyjski Cebo Szynka "50% Rasa Iberyjska" - Szynka

Produkt wykonany z przedniej kończyny, ciętej na poziomie łopatki humeralnej aż do kości promieniowej, z ręką i kością, pochodzący od dorosłych świń, poddany odpowiedniemu procesowi solenia oraz dojrzewania. Świnie iberyjskie Brisa Świnie iberyjskie Brisa mają szczególne cechy, które wyraźnie je odróżniają od innych, co skutkuje produktami iberyjskimi najwyższej jakości. Są to osobniki z historią genetyczną, których pochodzenie sięga podgatunku śródziemnomorskiego Sus Scrofa Mediterraneus, rodzimych dla słynnych hiszpańskich dehes, głównie zlokalizowanych w Salamance. Proces solenia W Ibéricos Brisa wszystkie kawałki pokrywane są solą morską, aby wspomóc ich dehydratację i konserwację, przyczyniając się tym samym do rozwoju typowego koloru i aromatów produktów dojrzewających. Pozostają w komorze solnej przez jeden dzień na każdy kilogram wagi świeżego kawałka, w kontrolowanej temperaturze. Rasa: 50% iberyjska Żywienie: Pasza Etykieta: Biała Wartość energetyczna: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Tłuszcze: 26.3 g Tłuszcze nasycone: 9.7 g Węglowodany: < 0,6 g Cukry: < 0,5 g Białko: 28.8 g Sól: 3.6 g
SZYNKA IBERYJSKA Z POLA - SZYNKA IBERYJSKA Z POLA 50% RASY IBERYJSKIEJ

SZYNKA IBERYJSKA Z POLA - SZYNKA IBERYJSKA Z POLA 50% RASY IBERYJSKIEJ

Ta sztuka pochodzi z 50% iberyjskiego świniaka, hodowanego w systemach intensywnych lub ekstensywnych na świeżym powietrzu i karmionego głównie paszą. Taki sposób hodowli w systemach ekstensywnych lub intensywnych oraz jego żywienie poprawia infiltrację tłuszczu w mięsie, co czyni go charakterystycznym i ekskluzywnym produktem hiszpańskiego rolnictwa i gastronomii. Z minimalnym czasem dojrzewania wynoszącym 24 miesiące, ostateczny rezultat jest optymalny i uznawany przez ekspertów oraz konsumentów. Z tym Jamón de Cebo de Campo będziesz cieszyć się delikatnym i przyjemnym smakiem, który nie pozostawi cię obojętnym.
Podstawowy Stojak na Szynkę (BIAŁY) - AKCESORIA

Podstawowy Stojak na Szynkę (BIAŁY) - AKCESORIA

Obrotowy stojak na szynkę Mod. "Podstawowy" najnowszej generacji. Wykonany z drewna dębowego. Ludowa mądrość mówi, że dobrą szynkę należy kroić nożem, aby kawałki miały optymalne cechy organoleptyczne do spożycia.
BIO GRAN RESERVA KROJONA SZYNKA

BIO GRAN RESERVA KROJONA SZYNKA

BIO GRAN RESERVA KROJONA SZYNKA Referencja: 5606 WAGA: 80 gramów
100% Iberijski Szynka z Żołędzi D.O.P. Jabugo - Szynka Iberijska

100% Iberijski Szynka z Żołędzi D.O.P. Jabugo - Szynka Iberijska

Tylnia kończyna wieprza iberyjskiego z DOP Jabugo, poddana działaniu soli, a następnie procesowi suszenia Prezentacja: Cały kawałek z nogą, z linką, etykietą i znakiem jakości. Opcjonalnie pokrowiec i siatka. Jednostka sprzedaży: Cały kawałek z nogą o zmiennej wadze. Opakowanie: Papier (1 sztuka); pudełko kartonowe (1-2 sztuki/pudełko); kartonowy box (100 sztuk) Paletowanie: 3 pudełka na warstwę; 7 warstw na palecie Kolor: Charakterystyczny od różowego do purpurowego. Wygląd: Zewnętrzny: Typowy, zwarty. Po przekrojeniu: Zwartość, marmurkowatość i charakterystyczność. Smak: Mięso o delikatnym smaku. Wewnętrzny tłuszcz jest bardzo aromatyczny i płynny, topniejąc w ustach, zalewając podniebienie niezrównanym smakiem pełnym niuansów, intensywnym i długotrwałym. Zapach: Aromatyczny i delikatny. Tekstura: Gładka i jednorodna. Mało włóknista, bez kleistości ani rozmiękczenia.
Iberyjska Szynka Bellota "50% Rasa Iberyjska" - Szynka

Iberyjska Szynka Bellota "50% Rasa Iberyjska" - Szynka

Produkt wykonany z przedniej kończyny (w tym nogi i kości) pochodzącej od dorosłych świń, poddanej odpowiedniemu procesowi solenia oraz dojrzewania. Świnie iberyjskie Brisa Świnie iberyjskie Brisa mają szczególne cechy, które wyraźnie odróżniają je od innych, co skutkuje produktami iberyjskimi najwyższej jakości. Są to osobniki z historią genetyczną, których pochodzenie sięga podgatunku Sus Scrofa Mediterraneus, rodzimych dla słynnych hiszpańskich dehes, głównie zlokalizowanych w Salamance. Proces solenia W Ibéricos Brisa wszystkie kawałki pokrywane są solą morską, aby wspomóc ich odwadnianie i konserwację, przyczyniając się tym samym do rozwoju typowego koloru i aromatów produktów dojrzewających. Pozostają w komorze solnej przez jeden dzień na każdy kilogram wagi świeżego kawałka, w kontrolowanej temperaturze, między 3º a 5º Celsjusza, oraz przy wilgotności względnej między 75% a 85%. Rasa: 100% iberyjska Żywienie: Żołędzie Etykieta: Czerwona Wartość energetyczna: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Tłuszcze: 32.3 g Tłuszcze nasycone: 9.7 g Węglowodany: 1 g Cukry: 0,5 g Białko: 28.8 g Sól: 3.6 g
Produkty samoobsługowe - Produkty samoobsługowe

Produkty samoobsługowe - Produkty samoobsługowe

Gran Baden Baden Gran Frankfurt Gran Krakauer Kiełbaski Wiedeńskie Frankfurt z boczkiem Frankfurt kanapka Bratwurst Gran Bratwurst Thüringer Frankfurt luzem Frankfurt małe Frankfurt specjalne Krakauer Bockwurst Kiełbaski Wiedeńskie Suszone chorizo Pieczone frikadelle Mini pieczone frikadelle Mięso na burgera Grobe Mettwurst Kiełbaski na szpikulcu Pikantwurst Frankfurt Bratwurst Frankfurt Super Max Tirolesa Barbacoa Szynka suszona Mortadela Boczek Szynka Praga Kassler Mallorca Kiełbaski koktajlowe
CENTRUM WYSOKIEJ WYDAJNOŚCI SZYNKI - CENTRUM WYSOKIEJ WYDAJNOŚCI SZYNKI SPECJALNE DLA RESTAURACJI I USŁUG ŻYWIENIOWYCH

CENTRUM WYSOKIEJ WYDAJNOŚCI SZYNKI - CENTRUM WYSOKIEJ WYDAJNOŚCI SZYNKI SPECJALNE DLA RESTAURACJI I USŁUG ŻYWIENIOWYCH

Centrum szynki, które nie ma końcowych przycięć, co zapewnia wysoką wydajność. Najlepsza opcja jakości do ceny dla placówek żywieniowych i gastronomii.
DUROC SPECJALNA REZERWA KROJONA SZYNKA PAKIET - PAKIETY

DUROC SPECJALNA REZERWA KROJONA SZYNKA PAKIET - PAKIETY

DUROC SPECJALNA REZERWA KROJONA SZYNKA - PAKIETY Referencja: 5026
Bez kości, obrany i wypolerowany Szynka Reserva - Bez kości, obrany i wypolerowany Szynka Reserva, suszona przez 18-22 miesiące.

Bez kości, obrany i wypolerowany Szynka Reserva - Bez kości, obrany i wypolerowany Szynka Reserva, suszona przez 18-22 miesiące.

Szynka serrano Reserva z okresem suszenia od 18 do 22 miesięcy oraz średnio wysokim zakresem wagi i procentu tłuszczu. Ta szynka jest odkostniona, całkowicie wygładzona z przodu, a skóra z tyłu jest całkowicie usunięta, pozostawiając białą warstwę tłuszczu.
IBERIAM CEBO SZYNKA PREZENT STOJAK NA SZYNKĘ - SZYNKI

IBERIAM CEBO SZYNKA PREZENT STOJAK NA SZYNKĘ - SZYNKI

IBERIAM CEBO SZYNKA PREZENT STAND NA SZYNKĘ - SZYNKI Referencja: 3718 WAGA: 8,5-9 kg
Krokiet z szynką Serrano - Krokiety

Krokiet z szynką Serrano - Krokiety

Najbardziej tradycyjny hiszpański składnik zmieszany z kremowym sosem Bechamel i pokryty bułką tartą. Dla poszukiwaczy skarbów, prawdziwa przekąska dla miłośników jedzenia. Z przyjemnością przedstawiamy idealne krokiety, kremowe w środku, chrupiące na zewnątrz z najdelikatniejszą panierką dla każdego gustu. Mięso Mięso wieprzowe z winem Palo Cortado Gulasz mięsny Kurczak z winem Montilla Kaszanka Boczek i daktyle Ryby Dorsz Tuńczyk Wędzony łosoś Krewetki Scampi Ośmiornica Parmentier Wegetariańskie Szpinak z orzechami włoskimi i nerkowcami Ratatouille 48/50 sztuk/ kilogram KATEGORIA: Krokiety