Produkty dla ham (149)

WYBÓR SZYNKI SERRANO REZERWA - SZYNKI

WYBÓR SZYNKI SERRANO REZERWA - SZYNKI

WYBÓR REZERWY SZYNKI SERRANO - SZYNKI Referencja: 3635 WAGA: 8-8,5 kg
Serrano szynka Reserva Teruel 18-22 miesiące bez kości - Serrano szynka Reserva z 18-22 miesiącami dojrzewania wyprodukowana w Teruel

Serrano szynka Reserva Teruel 18-22 miesiące bez kości - Serrano szynka Reserva z 18-22 miesiącami dojrzewania wyprodukowana w Teruel

Jamón serrano z czasem suszenia nie krótszym niż 18 miesięcy, dojrzewający w piwnicach, pozostawiany jest na czas niezbędny do uzyskania fuzji tłuszczów, które mają oleistą, błyszczącą, serrano barwę. Kolor przekroju szynki rezerwowej przechodzi od purpurowego do lekkiego odcienia tłuszczu wnikającego w chude mięso. Jest to produkt o łagodnym smaku, intensywnym aromacie i niskiej zawartości soli, o średniej wadze i umiarkowanym procencie tłuszczu. Wszystkie nasze produkty wytwarzamy w ramach zintegrowanego procesu całego łańcucha produkcji, w ramach którego sami produkujemy pasze, hodujemy zwierzęta, je uśmiercamy i dojrzewamy produkt końcowy w naszym suszarni, co przynosi wszystkie korzyści dla jakości końcowego produktu. Większa kontrola nad żywieniem, zdrowiem i genetyką naszych zwierząt, a tym samym duża regularność w końcowym produkcie, który trafia do naszych klientów.
100% Iberyjska Szynka z Żołędzi - Szynka z Żołędzi

100% Iberyjska Szynka z Żołędzi - Szynka z Żołędzi

Przednia część wieprzowiny 100% iberyjskiej, karmiona zbożem, pastwiskami i żołędziami w okresie montanera.
Paleta Selekcyjna – Bez kości – 1,400 Kg - CENTRA SZYNKI I ŁOPATKI (BEZ KOŚCI)

Paleta Selekcyjna – Bez kości – 1,400 Kg - CENTRA SZYNKI I ŁOPATKI (BEZ KOŚCI)

Wydłużony i smukły kawałek, z cienką łodygą. Charakteryzuje się żywym kolorem, łagodnym i niezrównanym smakiem, niezwykłym zapachem oraz marmurkowatym tłuszczem. Produkty wytwarzane ręcznie, niskosolne, z czasem dojrzewania od 20 do 26 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie litery V, solenie, naturalne suszenie i leżakowanie w piwnicy. Składniki: Szynka iberyjska, sól Waga: 1,400 kg Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia to 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiór na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie litery V, solenie, naturalne suszenie i leżakowanie w piwnicy Składniki: Szynka iberyjska, sól Waga: 1,400 kg
100% Ibérico Bellota Szynka "Pata Negra" - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

100% Ibérico Bellota Szynka "Pata Negra" - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

Mniejsza i lżejsza od szynki, nasza Paleta de Bellota Ibérica ma bardziej wydłużony i mniej okrągły kształt. Jej jednolity i błyszczący kolor z białymi, perłowymi żyłkami to wizualny wstęp do wyrazistego smaku żołędzi, słodkiego, wyraźnego i intensywnego aromatu, który w połączeniu z wyczuwalnym posmakiem na końcu, przywołuje krajobraz naszych dehesas.
10 Skrzynek 100% Ibérico Szynki Żołędziowej "Corte a Cuchil - 100% Ibérico Szynka Żołędziowa"

10 Skrzynek 100% Ibérico Szynki Żołędziowej "Corte a Cuchil - 100% Ibérico Szynka Żołędziowa"

100% Ibérico Bellota Szynka, krojona przez mistrzów, prezentowana w praktycznych opakowaniach 80g.
Praktyczny i Łatwy Pakiet – 75% Iberyjska Szynka Karmiona Żołędziami - Szynka

Praktyczny i Łatwy Pakiet – 75% Iberyjska Szynka Karmiona Żołędziami - Szynka

Inny sposób na cieszenie się naszym ręcznie krojonym 75% iberyjskim szynką karmionym żołędziami. Jest dostępny w wygodnych pakietach pakowanych próżniowo, gotowych do spożycia. SKU:511000 Waga przesyłki:0,5 kg
Chwile do Cieszenia Pakiet – Szynka Iberyjska 75% Żywiona Żołędziami – Ręcznie Krojona - Szynka

Chwile do Cieszenia Pakiet – Szynka Iberyjska 75% Żywiona Żołędziami – Ręcznie Krojona - Szynka

Szczegół, aby dzielić się wyjątkowymi chwilami. Ta selekcja naszej 75% iberyjskiej szynki karmionej żołędziami w luksusowych opakowaniach i ekskluzywnej skrzynce to idealny prezent na niezapomniane okazje. SKU:507000 Waga przesyłki:0,7 kg
Paleta Wybór - SZYNKI I ŁOPATKI

Paleta Wybór - SZYNKI I ŁOPATKI

Wydłużony i smukły kawałek cienkiej trzciny. Charakteryzuje się żywym kolorem, łagodnym smakiem, niezwykłym zapachem i marmurkowatym tłuszczem. Produkty wytwarzane ręcznie, niskosolne, z czasem dojrzewania od 20 do 24 miesięcy. Składniki: Szynka iberyjska, sól Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo, temperatura powinna być poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia to 15º-18ºC. Składniki: Szynka iberyjska, sól
Iberyjski Nóż do Szynki Brisa - Akcesoria

Iberyjski Nóż do Szynki Brisa - Akcesoria

Zapewnia profesjonalistom długotrwałe użytkowanie. Ekskluzywna stal nierdzewna o wysokiej wydajności i trwałości. ERGONOMICZNY UCHWYT, wygodny i bezpieczny do wykonywania czynności w sposób naturalny. Składają się z wtryskiwanego polipropylenu (PP), higienicznego materiału plastikowego o dobrej stabilności na uderzenia, antypoślizgowego i odpornego na wysokie temperatury (120-130ºC). Połączenie między uchwytem a ostrzem jest trwałe dzięki procesowi wtrysku, który je łączy. Prezentowane w etui wystawowym.
Krojona Charcuterie - Krojona Charcuterie

Krojona Charcuterie - Krojona Charcuterie

Paletka gotowana Extra Szynka gotowana Extra Kanaryjska, bez kości Szynka gotowana Extra Praga, wędzona Szynka gotowana Extra "Lata Max Zander" Szynka gotowana Extra, skórka Szynka gotowana Extra z nogą Kanaryjską Szynka gotowana Extra w formie, naturalna Szynka gotowana Extra, flambirowana
100% Ibérico Pata Negra Szynka Żołędziowa - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

100% Ibérico Pata Negra Szynka Żołędziowa - Z Kością / Bez Kości / Ręcznie Krojona

Jego stylizowana forma i cienka nóżka, charakterystyczna dla czystej rasy iberyjskiej, to elementy, które od razu identyfikują nasz flagowy produkt. Oprócz rozmiaru, mniejszego niż w przypadku zwierząt krzyżowanych, oraz tej węższej formy, bardzo znacząca jest jego ciemna kopyto, które jest zużyte, ponieważ zwierzę pasło się swobodnie po dehesie i mogło cieszyć się dwoma sezonami pastwiskowymi. Wewnątrz odkrywamy szynkę o intensywnie czerwonym kolorze z dużą ilością białych i czystych żyłek, ponieważ 100% iberyjski świnia ma do 75% swojej tłuszczu wmuszczonego w mięsie. Całość prezentuje się błyszcząco dzięki temu.
Sólona Pancetta z czarnym pieprzem

Sólona Pancetta z czarnym pieprzem

Słona i suszona pancetta przez okres 2 miesięcy z 50% wieprzowiny rasy Duroc, pokryta czarnym pieprzem.
Krojona Szynka Bellota 100% Rasy Iberyjskiej - KROJONA

Krojona Szynka Bellota 100% Rasy Iberyjskiej - KROJONA

Wydłużony i smukły kawałek, z cienką łodygą. Posiada różowy kolor, doskonały smak, głęboki aromat i delikatny tłuszcz. Kawałki wytwarzane ręcznie, niskosolne, z dojrzewaniem trwającym od 24 do 28 miesięcy. Proces produkcji: Rozbiórka na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy, krojenie w plastry i pakowanie. Składniki: Szynka iberyjska z żołędzi, sól i konserwanty. Waga netto: 100 g. Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma żadnych ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia wynosi 15º-18ºC. Proces produkcji: Rozbiórka na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy. Składniki: Szynka iberyjska z żołędzi, sól i konserwanty. Waga netto: 100 g.
Szynka z żołędzi 50% rasy iberyjskiej - SZYNKI I ŁOPATKI

Szynka z żołędzi 50% rasy iberyjskiej - SZYNKI I ŁOPATKI

Produkt wykonany z tylnej kończyny, ciętej na poziomie spojenia kulszowo-łonowego, z nogą i kością, który zawiera całą część osteomuskularną. Pochodzi od dorosłych świń, karmionych na pastwisku przez 3-4 miesiące na bazie żołędzi, traw i resztek roślinnych. Poddany odpowiedniemu procesowi solenia oraz dojrzewania. Składniki: Szynka wieprzowa z iberyjskich świń karmionych żołędziami i sól morska. Specyfikacje: Wydłużony kształt i delikatny tłuszcz. Ręczny proces produkcji. Dojrzewanie od 24 do 30 miesięcy. Prezentacja: Każdy kawałek jest owinięty w arkusz papieru tłuszczoodpornego, zapakowany w materiał i umieszczony w indywidualnym pudełku. Składniki: Szynka wieprzowa z iberyjskich świń karmionych żołędziami i sól morska Specyfikacje: Wydłużony kształt i delikatny tłuszcz. Ręczny proces produkcji. Dojrzewanie od 24 do 30 miesięcy.
Iberyjski Szynka Cebo "50% Rasa Iberijska" + Lakierowany Biały Stojak na Szynkę Ibericos Brisa - Szynka

Iberyjski Szynka Cebo "50% Rasa Iberijska" + Lakierowany Biały Stojak na Szynkę Ibericos Brisa - Szynka

Produkt wykonany z tylnej kończyny (w tym nogi i kości) pochodzącej od dorosłych świń, poddanej odpowiedniemu procesowi solenia oraz dojrzewania. Świnie iberyjskie Brisa Świnie iberyjskie Brisa mają szczególne cechy, które wyraźnie odróżniają je od innych, co skutkuje produktami iberyjskimi najwyższej jakości. Są to osobniki z historią genetyczną, których pochodzenie sięga podgatunku mediterraneus Sus Scrofa, rodzimych dla słynnych hiszpańskich dehes, głównie zlokalizowanych w Salamance. Proces solenia W Ibéricos Brisa wszystkie kawałki pokrywane są solą morską, aby wspomóc ich odwadnianie i konserwację, przyczyniając się tym samym do rozwoju typowego koloru i aromatów produktów dojrzewających. Pozostają w komorze solnej przez jeden dzień na każdy kilogram wagi świeżego kawałka, w kontrolowanej temperaturze, między 3º a 5º Celsjusza, oraz przy wilgotności względnej między 75% a 85%. Rasa: 50% Ibérico Żywienie: Cebo Etykieta: Biała Wartość energetyczna: 303Kcal / 1261KJ Tłuszcze: 37.81 g Tłuszcze nasycone: 5 g Węglowodany: < 0,10 g Cukry: < 0,10 g Białko: 32.3 g Sól: 7.42 g
Części nitryfikujące 010

Części nitryfikujące 010

Mieszanka dodatków (konserwantów) do użycia w wędlinach, do produkcji przetworów mięsnych niepoddawanych obróbce cieplnej, suszonych tradycyjnymi metodami (szynka dojrzewająca, łopatka dojrzewająca, boczek suszony, cecina i podobne produkty) z okresem dojrzewania powyżej 45 dni. Format: worki 5kg
CENTRUM SZYNKI IBERYJSKIEJ - CENTRUM SZYNKI IBERYJSKIEJ 50% RASY IBERYJSKIEJ CZYSTEJ

CENTRUM SZYNKI IBERYJSKIEJ - CENTRUM SZYNKI IBERYJSKIEJ 50% RASY IBERYJSKIEJ CZYSTEJ

Centrum wysokiej jakości szynki wieprzowej. W procesie rozbioru stosuje się techniki rzemieślnicze w połączeniu z nowoczesnymi maszynami, aby uzyskać produkt czysty i obrobiony z obu stron. Produkt o wysokim stopniu infiltracji i soczystości. Doskonały stosunek jakości do ceny. Czas dojrzewania powyżej 24 miesięcy.
Profesjonalny Obrotowy Stojak na Szynkę (BIAŁY) - AKCESORIA

Profesjonalny Obrotowy Stojak na Szynkę (BIAŁY) - AKCESORIA

Jego regulowany system pozwala na umieszczenie szynki pod różnymi kątami. Wykonane z masywnej stali nierdzewnej i drewna bukowego.
Iberyjski Szynka Polowa "50% Rasa Iberijska" + Biały Lakierowany Stojak na Szynkę - Szynka

Iberyjski Szynka Polowa "50% Rasa Iberijska" + Biały Lakierowany Stojak na Szynkę - Szynka

Produkt wykonany z tylnej kończyny (w tym nogi i kości) pochodzącej od dorosłych świń, poddanej odpowiedniemu procesowi solenia oraz dojrzewania. Świnie iberyjskie Brisa Świnie iberyjskie Brisa mają szczególne cechy, które wyraźnie odróżniają je od innych, co skutkuje produktami iberyjskimi najwyższej jakości. Są to osobniki z historią genetyczną, których pochodzenie sięga podgatunku mediterraneus Sus Scrofa, rodzimych dla słynnych hiszpańskich dehes, głównie zlokalizowanych w Salamance. Proces solenia W Ibéricos Brisa wszystkie kawałki pokrywane są solą morską, aby wspomóc ich odwadnianie i konserwację, przyczyniając się tym samym do rozwoju typowego koloru i aromatów produktów dojrzewających. Pozostają w komorze solnej przez jeden dzień na każdy kilogram wagi świeżego kawałka, w kontrolowanej temperaturze, między 3º a 5º Celsjusza, oraz przy wilgotności względnej między 75% a 85%. Rasa: 50% Ibérico Żywienie: Cebo de Campo Etykieta: Zielona Wartość energetyczna: 356Kcal / 1480KJ Tłuszcze: 27.6 g Tłuszcze nasycone: 9.4 g Węglowodany: < 0,10 g Cukry: < 0,10 g Białka: 27 g Sól: 7 g
Naturalnie solony boczek

Naturalnie solony boczek

Słona i suszona pancetta przez okres 2 miesięcy, pochodząca z 50% świń rasy Duroc.
5 x Plastry Szynki Iberico Cebo '50% Rasy Iberico' na talerzu - Plastry

5 x Plastry Szynki Iberico Cebo '50% Rasy Iberico' na talerzu - Plastry

Świnie iberyjskie Brisa mają szczególne cechy, które wyraźnie odróżniają je od innych, co skutkuje produktami iberyjskimi najwyższej jakości. To osobniki z historią genetyczną, których pochodzenie sięga podgatunku Sus Scrofa Mediterraneus, rodzimych dla słynnych hiszpańskich dehes, głównie zlokalizowanych w Salamance. Proces solenia W Ibéricos Brisa wszystkie kawałki pokrywane są solą morską, aby wspomóc ich odwadnianie i konserwację, co przyczynia się do rozwoju typowego koloru i aromatów produktów wędzonych. Pozostają w komorze solnej przez jeden dzień na każdy kilogram wagi świeżego kawałka, w kontrolowanej temperaturze, między 3º a 5º Celsjusza, oraz przy wilgotności względnej między 75% a 85%. Produkt z wieloma korzyściami zdrowotnymi Wszystkie produkty Ibéricos Brisa są wynikiem rzemieślniczego procesu produkcji, bez alergenów, bez barwników, bez laktozy i glutenu. Wartość energetyczna: 303Kcal / 1261KJ Tłuszcze: 37.81 g Tłuszcze nasycone: 5 g Węglowodany: < 0,10 g Cukry: < 0,10 g Białko: 32.3 g Sól: 7.42 g
REZERWOWA SELEKCJA SZYNKI SERRANO - PRODUKTY ŚWIEŻE

REZERWOWA SELEKCJA SZYNKI SERRANO - PRODUKTY ŚWIEŻE

SZYNKA SERRANO REZERWOWA SELEKCJA - ŚWIEŻE PRODUKTY Referencja: 3611 WAGA: 8-8,5 Kg
Szynka Iberyjska 75% Karmiona Żołędziami – Bez Kości - Szynka

Szynka Iberyjska 75% Karmiona Żołędziami – Bez Kości - Szynka

Nasza bezkostna szynka iberyjska 75% z karmionych żołędzi ma intensywny i jasny kolor z wyraźnymi białymi smugami. Na podniebieniu odczuwalny jest intensywny i trwały aromat, a także nuty orzechów i łąki, co pozwala uzyskać soczystą równowagę między stopniem słoności a starannym dojrzewaniem, a także długi i przyjemny posmak, który dopełnia doświadczenie tego dzieła natury. SKU:613002 waga:4,5 – 5 kg Waga przesyłki:6 kg
100% żołędziowy szynka iberyjska - Czysta szynka z iberyjskiego prosiaka żołędziowego

100% żołędziowy szynka iberyjska - Czysta szynka z iberyjskiego prosiaka żołędziowego

Szynka wykonana z czystych iberyjskich świń hodowanych na wolnym powietrzu w dehesa. Certyfikowane jakościowe kawałki wyprodukowane zgodnie z iberyjskim standardem.
100% Iberyjski Szynka z Żołędzi - Szynka

100% Iberyjski Szynka z Żołędzi - Szynka

Produkt wykonany z tylnej kończyny (w tym nogi i kości) pochodzącej od dorosłych świń, poddanej odpowiedniemu procesowi solenia oraz dojrzewania. Świnie iberyjskie Brisa Świnie iberyjskie Brisa mają szczególne cechy, które wyraźnie odróżniają je od innych, co skutkuje produktami iberyjskimi najwyższej jakości. Są to osobniki z historią genetyczną, których pochodzenie sięga podgatunku mediterraneus Sus Scrofa, rodzimych dla słynnych hiszpańskich dehes, głównie zlokalizowanych w Salamance. Proces solenia W Ibéricos Brisa wszystkie kawałki pokrywane są solą morską, aby wspomóc ich odwadnianie i konserwację, przyczyniając się tym samym do rozwoju typowego koloru i aromatów produktów dojrzewających. Pozostają w komorze solnej przez jeden dzień na każdy kilogram wagi świeżego kawałka, w kontrolowanej temperaturze, między 3º a 5º Celsjusza, oraz przy wilgotności względnej między 75% a 85%. Rasa: 100% iberyjska Żywienie: Żołędzie Etykieta: Czarna Wartość energetyczna: 397 Kcal / 1670 KJ Tłuszcze: 30 g Tłuszcze nasycone: 5 g Węglowodany: < 0,5 g Cukry: < 0,5 g Białko: 31 g Sól: 4,2 g
RĘCZNIE ROBIONA CZEKOLADA Z CHRUPIĄCYM SZYNKĄ I KASZTANAMI - FORMAT TABLET 150 GRAMÓW

RĘCZNIE ROBIONA CZEKOLADA Z CHRUPIĄCYM SZYNKĄ I KASZTANAMI - FORMAT TABLET 150 GRAMÓW

Ręcznie robiona tabliczka czekolady z chrupiącymi kawałkami szynki i kasztanami. Wykonana ręcznie, z wyborem każdego składnika ze względu na jego smak i najwyższą jakość.
Serrano szynka Teruel 15-16 miesięcy bez kości - Serrano szynka z minimalnym czasem dojrzewania 13-14 miesięcy, bez kości w kształcie V

Serrano szynka Teruel 15-16 miesięcy bez kości - Serrano szynka z minimalnym czasem dojrzewania 13-14 miesięcy, bez kości w kształcie V

Jamón serrano z czasem suszenia nie krótszym niż 15 miesięcy. Dojrzewający w piwnicach przez cały proces, dąży się do optymalnego punktu dojrzewania, aby uzyskać produkt o jednolitym kroju, z aromatem i doskonałym smakiem, bardzo niską zawartością soli. Wszystkie nasze produkty wytwarzamy w ramach kompleksowego procesu całego łańcucha produkcji, w którym sami produkujemy pasze, hodujemy zwierzęta, je uśmiercamy i dojrzewamy finalny produkt w naszej suszarni, co ma wiele zalet dla jakości końcowego produktu. Większa kontrola nad żywieniem, zdrowiem i genetyką naszych zwierząt, a tym samym duża regularność w końcowym produkcie, który trafia do naszych klientów.
IBERYJSKA SZYNKA CEBER - IBERYJSKA SZYNKA CEBER 50% RASY IBERYJSKIEJ BIAŁA PIECZĘĆ

IBERYJSKA SZYNKA CEBER - IBERYJSKA SZYNKA CEBER 50% RASY IBERYJSKIEJ BIAŁA PIECZĘĆ

Szynka Iberico Cebo 50% Rasy Iberico Biała Pieczęć Wysokiej jakości szynka pochodząca z 50% iberyjskich świń karmionych wysokiej jakości paszami. Dojrzewana przez ponad 24 miesiące.
Chwile do Cieszenia się pakiet – Wybór Szynki - Szynka

Chwile do Cieszenia się pakiet – Wybór Szynki - Szynka

Nasza ręcznie rzeźbiona szynka Castro y González „Selección” oferuje delikatny bukiet, który jest bardzo przyjemny dla podniebienia. Z minimalnym czasem dojrzewania wynoszącym 36 miesięcy oraz starannym doborem naturalnych zbóż w diecie, szynka Castro y González „Selección” zawsze gwarantuje smak i jakość. SKU:507001 Waga przesyłki:0,7 kg