Krojona Szynka Bellota 100% Rasy Iberyjskiej - KROJONA
Wydłużony i smukły kawałek, z cienką łodygą. Posiada różowy kolor, doskonały smak, głęboki aromat i delikatny tłuszcz.
Kawałki wytwarzane ręcznie, niskosolne, z dojrzewaniem trwającym od 24 do 28 miesięcy.
Proces produkcji: Rozbiórka na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy, krojenie w plastry i pakowanie.
Składniki: Szynka iberyjska z żołędzi, sól i konserwanty.
Waga netto: 100 g.
Warunki dystrybucji i transportu: W temperaturze pokojowej nie ma żadnych ograniczeń. Jeśli jest pakowane próżniowo, w temperaturze poniżej 5ºC. Zalecana temperatura do spożycia wynosi 15º-18ºC.
Proces produkcji: Rozbiórka na gorąco, schłodzenie, cięcie w kształcie V, solenie, naturalne suszenie, odpoczynek w piwnicy.
Składniki: Szynka iberyjska z żołędzi, sól i konserwanty.
Waga netto: 100 g.