Produkty dla ham (24)

Cała tusza wołowa

Cała tusza wołowa

Odkryj naszą ofertę całych tusz wołowych, idealnych dla profesjonalnych rzeźników i miłośników mięsa wysokiej jakości. Każda tusza pochodzi z bydła hodowanego w optymalnych warunkach, aby zapewnić mięso delikatne i smaczne. Idealna do indywidualnego cięcia zgodnie z Twoimi potrzebami, ta cała tusza wołowa pozwala na przygotowanie szerokiej gamy potraw. Zamów już dziś, aby otrzymać mięso wołowe najwyższej jakości.
Suszona kiełbasa

Suszona kiełbasa

Sausage suchy wieprzowy 100% domowej roboty Składniki: mięso wieprzowe, naturalna osłonka, sól, pieprz, dekstroza, stabilizator E450, difosforan sodu, przeciwutleniacz E316, arytorbat sodu, konserwant E252, azotan potasu, fermenty, LAKTOZA. 29,50€/kg Produkt o wadze netto minimum 240g.
Żołądek

Żołądek

Żołądek
Jambonneau - Lokalne Konserwy

Jambonneau - Lokalne Konserwy

Podawaj na świeżo, z dodatkiem warzyw lub w sałatce według własnego wyboru: rukola, mesclun, liść dębu…
Cała Szynka z Czarnej Świni z Bigorre z Kością - 9KG

Cała Szynka z Czarnej Świni z Bigorre z Kością - 9KG

Szynka wieprzowa czarnego prosiaka z Bigorre AOP w całości. Szynka o charakterze, którą rozpoznaje się po marmurkowatej strukturze mięsa i wyjątkowym tłuszczu, uzyskanym dzięki 24-miesięcznemu dojrzewaniu. Czarny prosiak z Bigorre, kuzyn iberyjskiego "Pata Negra" i rozpoznawalny po czarnym futrze, to wyjątkowy francuski świnia. Korzysta z zdrowej, w 100% roślinnej diety oraz życia na wolności u stóp gór.
Golonka Szynkowa - Plastry golonki szynkowej bez azotynów

Golonka Szynkowa - Plastry golonki szynkowej bez azotynów

Z kawałka szynki pokrojonego w cienkie plastry w słoiku ze szkła 100% nadającego się do recyklingu. Dzięki innowacyjnemu konceptowi, Popina z kawałka szynki może być przechowywana w temperaturze pokojowej przez 3 miesiące. Wyprodukowana w naszym warsztacie w Laissac, w Aveyron, szynka szanuje rzemieślniczy kunszt przodków, wykorzystując tylko 3 składniki: kawałek szynki, sól z Guérande i pieprz Kampot IGP z Kambodży, jeden z najlepszych pieprzy na świecie! Mięso suszone, kawałek szynki wyprodukowany w naszym warsztacie oferuje wędlinę bez azotynów i konserwantów, 100% naturalną. Resztę pracy wykonuje natura w naszych suszarniach, delikatnie susząc te piękne całe kawałki mięsa, ręcznie solone i pieprzone. Kawałek szynki wyjdzie z suszarni po 3 do 4 miesiącach, aby zostać cienko pokrojonym i umieszczonym w swoim szklanym słoiku, zanim zostanie zapakowany próżniowo, co zapewnia mu trwałość przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Pochodzenie: Laissac, Aveyron Waga: 70g DLC: 90 dni
Wędliniarstwo

Wędliniarstwo

Zgodnie z tradycją wędliniarską nasza oferta obejmuje pasztety w terrinach, pasztety w cieście, pieczenie, kiełbasy, szynkę gotowaną, szynkę do grillowania oraz tradycyjnie wędzoną surową szynkę, kaszankę, boczek, rillettes, skwarki itp.
Bez kości szynka Bayonne 5KG

Bez kości szynka Bayonne 5KG

Cały szynka Bayonne bez kości, czysta wieprzowina z południowo-zachodniej Francji IGP, rozpoznawalna dzięki swojej delikatnej i cienkiej strukturze, uzyskanej dzięki 12 miesiącom dojrzewania. Szynka ta posiada IGP (Chroniona Nazwa Pochodzenia) ze względu na swoją jakość. Dojrzewana zgodnie z tradycyjnym rzemiosłem, jej mięso jest delikatne i soczyste, mniej słone niż większość szynki suszonej.
BAWEŁNIANA TORBA NA SZYNK

BAWEŁNIANA TORBA NA SZYNK

SAC A JAMBON COTON ECRU APPRETE Sac à jambon en coton écru apprêté 100% naturel Pour un séchage pendu à l’abris des insectes et poussières Caractéristiques: Fermeture du sac par cordon coton Taille du sac: 59x68cm Toile 40gr/m2, 22 fil au cm 100% biodégradable Dimensions 59x68cm Autres dimensions sur demande Fonctions Affinage, Séchage Métiers Charcuteries – Salaisons
Długie plastry Czarnej Wieprzowiny z Bigorre AOP - 90 G

Długie plastry Czarnej Wieprzowiny z Bigorre AOP - 90 G

Długie plastry szynki wieprzowej czarnego prosiaka z Bigorre AOP. Szynka o wyrazistym charakterze, rozpoznawalna po marmurkowatej strukturze mięsa i wyjątkowym tłuszczu, który zawdzięcza 24-miesięcznemu dojrzewaniu. Czarny prosiak z Bigorre, kuzyn iberyjskiego "Pata Negra" i rozpoznawalny po czarnym futrze, to wyjątkowy francuski świnia. Korzysta z zdrowej, w 100% roślinnej diety oraz życia na wolności u stóp gór.
Chiffonade z Czarnej Wieprzowiny Bigorre AOP 85G

Chiffonade z Czarnej Wieprzowiny Bigorre AOP 85G

Chiffonnade z szynki wieprzowej czarnego prosiaka z Bigorre AOP. Szynka o wyrazistym charakterze, rozpoznawalna po marmurkowatej strukturze mięsa i wyjątkowym tłuszczu, który zawdzięcza 24-miesięcznemu dojrzewaniu. Czarny prosiak z Bigorre, kuzyn iberyjskiego "Pata Negra" i rozpoznawalny po czarnym futrze, to wyjątkowy francuski świnia. Korzysta z zdrowej, w 100% roślinnej diety oraz życia na wolności u stóp gór.
Ćwiartka szynki Bayonne IGP - 12 miesięcy dojrzewania

Ćwiartka szynki Bayonne IGP - 12 miesięcy dojrzewania

Ćwierć szynki Bayonne, czystej wieprzowiny z południowego zachodu IGP, która rozpoznawana jest po swojej delikatnej i cienkiej strukturze, uzyskanej dzięki 12 miesiącom dojrzewania. Szynka ta posiada IGP (Chroniona Nazwa Pochodzenia) ze względu na swoją jakość. Dojrzewana zgodnie z tradycyjnym rzemiosłem, jej mięso jest delikatne i soczyste, mniej słone niż większość szynki suszonej.
Golonka szynkowa - Golonka szynkowa bez azotynów

Golonka szynkowa - Golonka szynkowa bez azotynów

Nożna szynka to najbardziej szlachetna część szynki. Ta rzemieślnicza nożna szynka jest wytwarzana w naszym zakładzie w Laissac, w Aveyron. Składa się wyłącznie z 3 składników: wieprzowiny, soli z Guérande i pieprzu Kampot IGP z Kambodży. Ta suszona mięso zachowuje świeżość przez 3 miesiące w temperaturze pokojowej. Idealna do Twoich półmisków wędlin, nożna szynka to bardzo mało tłusta wędlina, która doskonale komponuje się z coppa, kiełbasą, suszonym wołowiną i lonzo, oferując Ci półmisek aperitif 100% bez azotynów i konserwantów. Wszystkie nasze wędliny bez azotynów są wytwarzane z starannie wyselekcjonowanych świń z Aveyron. Pochodzenie: Laissac, Aveyron Składniki: Wieprzowina z Aveyron, sól z Guérande
Ściereczka do Gotowania dla Foie Gras i Szynki

Ściereczka do Gotowania dla Foie Gras i Szynki

Staminy i muśliny STN są przeznaczone do gotowania foie gras i szynki w ręczniku Charakterystyka: Stamina i muślin 100% bawełna spożywcza Certyfikowane do gotowania foie gras i szynki 100% naturalne i bez żadnych chemikaliów 100% biodegradowalne Wysoka odporność na temperaturę Wymiary Wszystkie wymiary Funkcje Gotowanie Branże Rzeźnie – Mięsnictwo, Wędliniarstwo – Przetwórstwo mięsne
Szynka Vendée IGP

Szynka Vendée IGP

Od 2012 roku Szynka z Vendée stała się Chronioną Nazwą Pochodzenia (IGP). Jest przygotowywana na podstawie starej receptury typowej dla regionu Vendée. Szynka z Vendée to surowa szynka, ręcznie wcierana w suchą sól, skropiona winem. Jej brązowa skórka pokryta jest mieszanką przypraw i ziół, w tym cynamonem, tymiankiem i laurowym liściem. Każdy kawałek jest następnie owinięty w ściereczkę i prasowany między dwoma deskami, co nadaje mu równoległościenny kształt. Ta szynka zawsze podawana jest bez kości. Plastry mają jasnoczerwony kolor. Ich tekstura jest miękka i delikatna. Owocowy zapach alkoholu i przyprawowe nuty nadają jej charakterystyczny aromat. Szynka z Vendée jest głównie spożywana na surowo, w cienkich plasterkach. Może być jednak również tradycyjnie podawana w grubszych plasterkach, gotowana i serwowana z mogetkami.
Orzech Szynkowy - Plastry orzecha szynkowego bez azotynów

Orzech Szynkowy - Plastry orzecha szynkowego bez azotynów

Z orzechów szynkowych cienko pokrojonych w 100% recyklingowym słoiku szklanym. Obok wersji „Popine” w 70g, odkryj wersję XL, Marmitę w wersji 300g! Dzięki innowacyjnemu konceptowi, Marmita z orzechów szynkowych może być przechowywana w temperaturze pokojowej przez 3 miesiące przed otwarciem. Wyprodukowane w naszym warsztacie w Laissac, w Aveyron, orzechy szynkowe, znajdujące się w sercu szynki, szanują rzemieślniczy kunszt przodków, zawierając tylko 3 składniki: orzechy szynkowe, sól z Guérande i pieprz Kampot IGP z Kambodży, jeden z najlepszych pieprzy na świecie! Mięso suszone z szynki, orzechy szynkowe oferują wędliny bez azotynów i konserwantów, 100% naturalne. Solone i pieprzone ręcznie, te rzemieślnicze orzechy szynkowe opuszczą suszarnie po 3 do 4 miesiącach, aby zostać cienko pokrojone i umieszczone w swoim szklanym słoiku. Pochodzenie: Laissac, Aveyron Waga: 300g DLC: 90 dni
Bez kości szynka z czarnej świni z Bigorre - 6KG

Bez kości szynka z czarnej świni z Bigorre - 6KG

Szynka wieprzowa czarna z Bigorre AOP w całości, bez kości. Szynka o wyrazistym charakterze, rozpoznawalna po marmurkowatej strukturze mięsa i wyjątkowym tłuszczu, który zawdzięcza 24-miesięcznemu dojrzewaniu. Czarny wieprz z Bigorre, kuzyn iberyjskiego "Pata Negra" i rozpoznawalny po czarnym futrze, to wyjątkowy francuski świnia. Korzysta z zdrowej, w 100% roślinnej diety oraz życia na wolności u stóp gór.
Połowa Czarnej Świni Bigorre AOP - 2,5 KG

Połowa Czarnej Świni Bigorre AOP - 2,5 KG

Demi szynka z czarnej wieprzowiny Bigorre AOP. Szynka o wyrazistym charakterze, którą rozpoznaje się po marmurkowatej strukturze mięsa i wyjątkowym tłuszczu, uzyskanym dzięki 24-miesięcznemu dojrzewaniu. Czarna wieprzowina Bigorre, kuzynka iberyjskiej "Pata Negra" i rozpoznawalna po czarnym futrze, to wyjątkowa francuska świnia. Cieszy się zdrową, w 100% roślinną dietą oraz życiem na wolności u stóp gór.
Halal wędliny

Halal wędliny

Halal wędliny
Producent Rzemieślniczy - Mrożony Faworek z Szynki Serrano

Producent Rzemieślniczy - Mrożony Faworek z Szynki Serrano

Tapas: Szynka serrano w panierce mrożona (krokiety) w opakowaniu 500G - IFS - Szynka serrano w panierce od Maison Caudalie jest dostępna w opakowaniu 500G (około 15 sztuk / opakowanie). Bez barwników, bez aromatów ani sztucznych konserwantów i certyfikowana IFS, te mrożone tapas łączą szynkę serrano z papryką d'Espelette AOP w chrupiącej panierce. Do smażenia bez wcześniejszego rozmrażania. Wszystkie nasze przesyłki są transportowane w kontrolowanej temperaturze, jakość to wartość, z którą Maison Caudalie nie idzie na kompromis!
Szynka Bayonne VPF

Szynka Bayonne VPF

Wiejska terrina z szynką Bayonne VPF w 180g - Jean Brunet
Połowa Szynki Bayonne IGP - 12 miesięcy dojrzewania 2.3KG

Połowa Szynki Bayonne IGP - 12 miesięcy dojrzewania 2.3KG

Szynka Bayonne, czysta wieprzowina z południowego zachodu IGP, rozpoznawalna po swojej delikatnej i cienkiej strukturze, uzyskanej dzięki 12 miesiącom dojrzewania. Szynka ta posiada IGP (Chroniona Nazwa Pochodzenia) ze względu na swoją jakość. Dojrzewana zgodnie z tradycyjnym rzemiosłem. Jej mięso jest delikatne i soczyste, mniej słone niż większość szynki suszonej.
Ćwiartka Czarnej Świni z Bigorre AOP - 1KG

Ćwiartka Czarnej Świni z Bigorre AOP - 1KG

Ćwierć szynki z czarnej wieprzowiny Bigorre AOP. Szynka o wyrazistym charakterze, rozpoznawalna po marmurkowatej strukturze mięsa i wyjątkowym tłuszczu, który zawdzięcza 24-miesięcznemu dojrzewaniu. Czarna wieprzowina Bigorre, kuzynka iberyjskiej "Pata Negra" i rozpoznawalna po czarnym futrze, to wyjątkowa francuska świnia. Korzysta z zdrowej, w 100% roślinnej diety oraz życia na wolności u stóp gór.
Golonka Szynkowa - Plastry golonki szynkowej bez azotynów

Golonka Szynkowa - Plastry golonki szynkowej bez azotynów

Z suszonego boczku pokrojonego w cienkie plastry w słoiku ze szkła 100% nadającego się do recyklingu. Obok wersji „Popine” o wadze 70g, odkryj wersję XXL, Chaudron w wersji 600g! Dzięki innowacyjnemu konceptowi, Chaudron z suszonego boczku może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez 3 miesiące przed otwarciem. Wyprodukowany w naszym warsztacie w Laissac, w Aveyron, boczek szanuje rzemieślniczy kunszt przodków, zawierając tylko 3 składniki: kawałek boczku, sól z Guérande i pieprz Kampot IGP z Kambodży, jeden z najlepszych pieprzy na świecie! Mięso suszone z boczku, ten kawałek boczku oferuje wędlinę bez azotynów i konserwantów, 100% naturalną. Ręcznie solony i pieprzony, ten rzemieślniczy kawałek będzie następnie pokrojony i zapakowany próżniowo w swoim szklanym słoiku. Pochodzenie: Laissac, Aveyron Waga: 600g DLC: 90 dni