Produkty dla ham (4)

Szynka Marki Tuscia Viterbese - Prosciutto

Szynka Marki Tuscia Viterbese - Prosciutto

Płat Szynki, szlachetna część wieprza, wycięta z najlepszych części włoskich ud. Dojrzewająca przez co najmniej rok. Rozkosz dla podniebienia, z niezapomnianym słodkim tłuszczem, miękka, ale smaczna.
CASCINA DELLE VALLI - WŁOSKIE PROSCIUTTI

CASCINA DELLE VALLI - WŁOSKIE PROSCIUTTI

Najlepsza włoska szynka. Tylko włoskie mięso wieprzowe
Rustykalne kalabryjskie prosciutto

Rustykalne kalabryjskie prosciutto

Prosciutto wyprodukowane z wyselekcjonowanego mięsa wieprzowego, ręcznie przycięte. Dojrzewane w kontrolowanej temperaturze i wilgotności przez co najmniej 100 dni. Jego jednolity kolor między różowym a czerwonym jest przerywany czystą bielą tłuszczu. Opakowanie: A.T.M. - S.V - Wolne Bez konserwantów Bezglutenowe Bez laktozy Bez barwników
Sgambato Prosciutto Cięcie Coccia - Patent, bez bocznego cięcia przed dojrzewaniem

Sgambato Prosciutto Cięcie Coccia - Patent, bez bocznego cięcia przed dojrzewaniem

Sgambato, pozbawiony bocznej kości przed dojrzewaniem, unika w ten sposób zbyt wielu odpadów. Surowiec świeży i gwarantowany, ponieważ firma z wyboru nie posiada komór mrożących. Waga po dojrzewaniu kg. 6.5. Produkt do użycia po obróbce kg. 5.800 Dojrzewanie 6/8 miesięcy.