Produkty dla jaja pasteryzowane (2)

Tagliatelle z Jajkami

Tagliatelle z Jajkami

Świeże tagliatelle jajeczne to długi format makaronu znany na całym świecie ze swojej konsystencji, smaku i rozmiaru. Będąc synonimem kuchni emiliańskiej, jest niezwykle wszechstronny i może być używany w niezliczonych przygotowaniach. Idealnie komponuje się z ragù (sosem mięsnym), sosem grzybowym lub sosem truflowym, a także smakuje wyśmienicie z prostymi sosami pomidorowymi.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Świeże tagliatelle jajeczne to długi format makaronu znany na całym świecie ze swojej konsystencji, smaku i rozmiaru. Będąc synonimem kuchni emiliańskiej, jest niezwykle wszechstronny i może być używany w niezliczonych przygotowaniach. Idealnie pasuje do ragù (sos mięsny), sosu grzybowego lub sosu truflowego, a także jest równie pyszny z prostymi sosami pomidorowymi.