Produkty dla koozie (10)

Frenchmust - Kup

Frenchmust - Kup

Sandały z 100% skóry koziej Podszewka z 100% skóry koziej 4 mm regeneracyjna wkładka żelowa komfortowa Premium Nora gumowa podeszwa antypoślizgowa z imitacją skóry Obcas 6 cm
Skóry kozie

Skóry kozie

Skórki kozie w różnych odcieniach
Ser kozi z czarnym truflem

Ser kozi z czarnym truflem

Ser rzemieślniczy wytwarzany z pasteryzowanego mleka koziego i czarnej trufli. Ser o cylindrycznym kształcie. Jego masa jest zwarta i gęsta, lekko elastyczna. Ma kolor kości słoniowej z wiórkami czarnej trufli i delikatnym smakiem trufli. Dojrzewanie 45 dni. Wykazuje nietolerancję na mleko. Wyśmienity z miodem akacjowym z truflą.
Sery Kozie Rocinante

Sery Kozie Rocinante

Ser prasowany z pasteryzowanego mleka koziego. Miękki ser kozi Rocinante - Dojrzewający 7 dni. Półtwardy ser kozi Rocinante - Dojrzewający 1 miesiąc.
LEVOLAC PŁYN - Suplement diety dla wszystkich gatunków zwierząt

LEVOLAC PŁYN - Suplement diety dla wszystkich gatunków zwierząt

LEVOLAC LIQUIDO to pokarm predigestionowany za pomocą różnych szczepów bakterii kwasu mlekowego oraz składników odżywczych, takich jak fruktooligosacharydy i β-glukany. Produkt bogaty w enzymy: α i β amylazy, glikozydazy, hemicelulazy, proteazy, fitazy itp. LEVOLAC LIQUIDO stabilizuje florę jelitową, zapobiegając procesom niestrawności oraz komplikacjom wynikającym z sytuacji stresowych związanych z żywieniem, poprawiając wykorzystanie paszy i zwiększając poziomy produkcji. Oferujemy w różnych formach (płyn, proszek, pasta, syrop). Inokulacja tych prebiotyków, wraz z wyselekcjonowanymi i całkowicie nieszkodliwymi bakteriami kwasu mlekowego, zapewnia repopulację układu pokarmowego korzystną florą kwasolubną, działając zapobiegawczo wobec rozwoju innych potencjalnie patogennych mikroorganizmów, takich jak E. Coli, Clostridium i Salmonella spp. Stosowany regularnie, pozwala na poprawę poboru i strawności pokarmów, co prowadzi do wzrostu poziomów produkcji.
Ser kozi z skórką rozmarynową

Ser kozi z skórką rozmarynową

Ser prasowany z pasteryzowanego mleka koziego z korą rozmarynu, z minimalnym okresem dojrzewania wynoszącym 30 dni.
QUESOS LA CABEZUELA

QUESOS LA CABEZUELA

Tradycyjny Ser Kozi, naturalna skórka, nieprasowany. Kategoria: Tradycyjne Sery Hiszpanii. 100% mleko kozie, kultury, podpuszczka i sól.
Półdojrzewający Ser Kozzy - Cantarero

Półdojrzewający Ser Kozzy - Cantarero

Produkt z dużym potencjałem; nasz twardy ser KOZI, wytwarzany z mleka pasteryzowanego, o krótkim okresie dojrzewania, z charakterystycznym aromatem i smakiem gatunku. Przybliżona waga na sztukę: 3,400 kg. Jednostki w opakowaniu: 2