Produkty dla makadam bad aibling (5)

Płatki migdałowe 250g - Płatki migdałowe 250g

Płatki migdałowe 250g - Płatki migdałowe 250g

Płatki migdałów, tak jak i same migdały, są bogate w składniki odżywcze. Zawierają witaminy, minerały, białko i błonnik tym samym maja działanie prozdrowotne.Mają dużą zawartość zdrowych tłuszczów nienasyconych. Tłuszcze nienasycone są niezbędnym składnikiem zdrowej diety. Uważa się, że ich regularne spożywanie może obniżyć ogólny poziom cholesterolu.Migdały są bogate w witaminę E, znany antyoksydant, substancję, która zatrzymuje procesy utleniania, tym samym udrażnia żyły i przeciwdziała chorobom serca oraz spowalnia starzenie się komórek. Uważa się, że migdały przyczyniają się do utrzymania zdrowych kości poprzez zawarte w swoim składzie: wapń, magnez, mangan, miedź, witaminę K, białko i cynk. Ponadto migdały zawierają: witaminy z grupy B, błonnik i fosfor.&nbsp;<strong>Skład:</strong> migdały&nbsp;<strong>Wartość odżywcza w 100g</strong>Wartość energetyczna 2489kJ/602kcal - 30% RWS*Tłuszcz 50,6g - 72%w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,9g - 20%Węglowodany 9,5 - 4%w tym cukry 5g - 6%Bi
Ekologiczny Proszek Maca 100G - Suplement Diety

Ekologiczny Proszek Maca 100G - Suplement Diety

Maca ist ein Wurzelgemüse, dessen Eigenschaften und Wirkung von den Bewohnern von Peru seit Tausenden von Jahren verwendet werden. Traditionelle peruanische Medizin empfiehlt die Verwendung von MAC -Wurzeln hauptsächlich zur Stärkung. Mac Shades ist eine reichhaltige Proteinquelle. Es enthält fast alle notwendigen Aminosäuren, einschließlich Arginin. Die MAC -Wurzel beträgt etwa 70% Kohlenhydrate und 20% diätetische Ballaststoffe. Die Pulverwurzel besteht aus Fett in etwa 4%, von denen bis zu 70% ungesättigte Fettsäuren sind. Zusätzlich enthält die MAC -Wurzel eine Reihe von Vitaminen wie A, B1, B2, B6, C und E und Mineralien - Kalzium, Eisen, Eisen, Eisen, Kupfer, Zink, Mangan, Kalium und Natrium. Die Bewohner von Peru gebrüht getrocknete Wurzel mit Milch oder Wasser, um aromatische Pulpa zu erreichen. Darüber hinaus produzieren sie Mehl aus getrockneter Wurzel, die sie dann zum Zubereiten von täglichen Gerichten und zum Backen verwenden.
Ekologiczny Proszek Maca 100G - Suplement diety

Ekologiczny Proszek Maca 100G - Suplement diety

La maca es un vegetal de raíz, cuyas propiedades y acción han sido utilizadas por los habitantes de Perú durante miles de años. La medicina peruana tradicional recomienda el uso de raíces MAC principalmente para el fortalecimiento. Mac Shades es una rica fuente de proteínas. Contiene casi todos los aminoácidos necesarios, incluida la arginina. La raíz MAC es aproximadamente 70% de carbohidratos y 20% de fibra dietética. La raíz en polvo consiste en grasa en aproximadamente el 4%, de los cuales hasta el 70% son ácidos grasos insaturados. Además, la raíz Mac contiene un conjunto de vitaminas como A, B1, B2, B6, C y E, y minerales - Calcio, hierro, hierro, hierro, cobre, zinc, manganeso, potasio y sodio. Los habitantes de Perú prepararon la raíz secada con leche o agua para lograr la pulpa aromática. Además, producen harina de la raíz seca, que luego usan para preparar platos diarios y hornear. & Nbsp; <strong> composición: </strong> maca orgánica en polvo (lepidium meyenii walp.
Płatki Migdałowe 250g

Płatki Migdałowe 250g

Les flocons d'amande, ainsi que les amandes eux-mêmes, sont riches en nutriments. Ils contiennent des vitamines, des minéraux, des protéines et des fibres, ont donc des effets de promotion de la santé. Ils ont une teneur élevée en graisses insaturées saines. Les graisses insaturées sont une composante indispensable d'une alimentation saine. On pense que leur consommation régulière peut réduire le niveau global de cholestérol. Les miged sont riches en vitamine E, un antioxydant bien connu, une substance qui arrête les processus d'oxydation, éliminant ainsi les veines et empêche les maladies cardiaques et ralentit le vieillissement cellulaire. On pense que les amandes contribuent à maintenir des os sains à travers le calcium, le magnésium, le manganèse, le cuivre, la vitamine K, les protéines et le zinc. De plus, les amandes contiennent: b vitamines, fibres et phosphore. & Nbsp; <strong> Composition: </strong> amands & nbsp; <strong> valeur nutritionnelle en 100g </strong> valeur énergét
BIO Maca proszek 100g - SUPLEMENT DIETY - BIO Maca proszek 100g - SUPLEMENT DIETY

BIO Maca proszek 100g - SUPLEMENT DIETY - BIO Maca proszek 100g - SUPLEMENT DIETY

Maca to warzywo korzenne, którego właściwości i działanie są wykorzystywane przez mieszkańców Peru od tysięcy lat. Tradycyjna medycyna peruwiańska zaleca stosowanie korzeni maca przede wszystkim na wzmocnienie.Korzeń maca jest bogatym źródłem białka. Zawiera prawie wszystkie niezbędne aminokwasy, w tym argininę. Korzeń maca to około 70% węglowodany i 20% błonnik pokarmowy. Sproszkowany korzeń składa się z tłuszczu w około 4%, z czego aż 70% to nienasycone kwasy tłuszczowe.Ponadto korzeń maca zawiera zestaw witamin, takich jak A, B1, B2, B6, C i E, oraz składników mineralnych - wapń, żelazo, miedź, cynk, mangan, potas i sód.Mieszkańcy Peru zaparzają ususzony korzeń mlekiem lub wodą dla osiągnięcia aromatycznej papki. Poza tym z wysuszonego korzenia wytwarzają mąkę, którą potem stosują do przygotowywania codziennych potraw i wypieków.&nbsp;<strong>Skład:</strong> organiczna sproszkowana maca (Lepidium meyenii Walp.