Faszerowane Daktyle z Pasta Migdałową i Orzechami, Ręcznie Robione, Bez Dodatku Cukru - Faszerowane Daktyle
Daktyle nadziewane zrobione z masy migdałowej i orzechów rzemieślniczych, bez barwników, bez konserwantów i bez dodatku cukru.
Ładna pudełko z przezroczystą pokrywką zawierające łącznie 18 nadziewanych daktyli.
3 daktyle z masą migdałową i kakao
3 daktyle z masą migdałową i kokosem
3 daktyle z masą migdałową naturalną
3 daktyle z masą orzechową i kakao
3 daktyle z masą orzechową i kokosem
3 daktyle z masą orzechową naturalną
Składniki
Daktyle świeże, proszek migdałowy, syrop daktylowy, syrop agawowy, kakao w proszku niesłodzone, wiórki kokosowe, mielone orzechy włoskie, olej orzechowy, kawałki orzechów włoskich. Bez konserwantów, bez barwników, bez cukrów innych niż te naturalnie występujące w owocach.
Czy wiesz, że?
Produkty ekologiczne z Tunezji mają te same wymagania, co te z Unii Europejskiej w zakresie kontroli i certyfikacji. Tunezja jest zresztą jedynym krajem w Afryce, który jest uznawany za równoważny z regulacjami europejskimi w zakresie importu produktów ekologicznych.
Waga: 270 g