Produkty dla paschal mon (2)

Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne to arcydzieło rzemieślnicze tradycji kulinarnej Włoch, emblemat kultury gastronomicznej Emilia-Romagna. Ciasto jest wałkowane na minimalną grubość, co nadaje tym małym i eleganckim tortellini wyjątkową lekkość i delikatność. Farsz to równowaga mięsa, szynki gotowanej, mortadeli i odrobiny gałki muszkatołowej. Każdy składnik jest starannie dobierany i odmierzany, aby zapewnić intensywny i smakowity końcowy smak.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Wielkie ravioli sardyjskie są nadziewane ricottą (miękkim serem) i cytryną, ucieleśniając prostotę i czystość smaków śródziemnomorskich, oferując świeże i wyrafinowane doświadczenie kulinarne. To raviolo reprezentuje doskonałą harmonię między słodyczą i otulającą miękkością ricotty a cytrusowym smakiem wibrującej świeżości cytryny, zamkniętą w delikatnym cieście.