Oleoresyna Paprykowa - Naturalne Pigmenty
Ekstrakt Papryki Halal
Zastosowanie: głównie stosowany jako dodatek barwiący w produktach spożywczych, takich jak makaron, ciastka, wypieki, ciasta, żywność w puszkach i sos chili.
Wygląd: ciemnoczerwony olejowy płyn, bardzo dobra rozpuszczalność w tłuszczach, olejach roślinnych. Rozpuszczalny w wodzie po emulgacji, homogenizacji i modyfikacji. Dobra stabilność pod wpływem światła, ciepła i warunków pH.
Opakowanie: 1kg/wiadro, 5kg/wiadro, 20kg/wiadro, 200kg/bęben, lub zgodnie z wymaganiami klienta.
Przechowywanie i trwałość: Unikać bezpośredniego światła słonecznego lub wysokiej temperatury. Przechowywać w chłodnych i suchych warunkach.
Trwałość: 12 miesięcy.
Specyfikacja: 10:1 4:1
MOQ: 1kg
Składnik aktywny: Kapsantyny