Produkty dla spożycie cukru (4)

Brazylijski Biały Cukier Rafinowany Icumsa 45 Hurtowy - Cukier

Brazylijski Biały Cukier Rafinowany Icumsa 45 Hurtowy - Cukier

Oferujemy pełny wybór produktów, w tym brazylijski biały cukier rafinowany Icumsa 45, aby sprostać dokładnym wymaganiom naszych cenionych klientów. Brazylijski biały cukier rafinowany z trzciny cukrowej oferujemy we wszystkich typach i najlepszej jakości (ICUMSA 45, 100, 150 i inne). Cukier rafinowany biały/brązowy ICUMSA-45, brazylijski rafinowany biały cukier Icumsa 45, rafinowany biały cukier ICUMSA45, czysty biały cukier i surowy brązowy cukier. Oferujemy cukier rafinowany brazylijski biały Icumsa 45 w hurcie, aby sprostać dokładnym wymaganiom naszych cenionych klientów. Cukier oferowany przez nas znany jest ze swojej czystości i doskonałej formy kryształów. Aby zapewnić jego bezpieczeństwo i dostarczyć go na czas, przechowujemy cukier w naszym nowoczesnym magazynie. Co więcej, aby chronić go przed zanieczyszczeniami, dostarczamy go w jakościowym i higienicznym opakowaniu.
Sacharoza (Cukier Biały)

Sacharoza (Cukier Biały)

Sacharoza, znana również jako cukier biały lub cukier stołowy, jest pozyskiwana z buraków cukrowych lub trzciny cukrowej. Jest to disacharyd, który należy do prostych węglowodanów. Produkt występuje w postaci białych, jednorodnych, sypkich kryształów bez grudek czy bryłek i ma charakterystyczny słodki zapach oraz smak cukru. Sacharoza jest łatwo rozpuszczalna w wodzie i może szybko krystalizować na nowo. Produkt oferowany przez Foodcom pochodzi z roślin, które nie były genetycznie modyfikowane.
Biały Rafinowany Cukier - Cukier

Biały Rafinowany Cukier - Cukier

ICUMSA: 45 RBU. Nadaje się do spożycia przez ludzi. Polaryzacja: 99,80% min. Wilgotność: 0,04% max wagi. Zawartość popiołu: 0,04% max wagi. Rozpuszczalność: 100% suchy/wolny, dobrze płynący. Promieniowanie: Normalne w międzynarodowo akceptowanych granicach. Zbiór: Bieżący. Cząstki magnetyczne: 4 mg/kg. SO2: 70 mg/kg. Kolor: Błyszcząca biel maksymalnie 45 jednostek tłumienia Icumsa (metoda Icumsa). Granulacja: Standardowa drobna. Popiół elektryczny: 0,04% max (na podstawie suchej wagi) przewodność. Dwutlenek siarki: 20 mg/kg min. Osady: Brak. Zapach: Wolny od jakiegokolwiek zapachu. Cukier redukujący: 0,05% max wagi. HPN Staphylococcus aureus: Brak. Max AS: 1 P.P.M. Max PS: 2 P.P.M.
Chlorek sodu

Chlorek sodu

Chlorek sodu to nieorganiczny związek chemiczny z grupy chlorków, sól kwasu solnego i sodu. Jest głównym składnikiem soli stołowej, soli do gotowania oraz soli drogowej. Proces technologiczny pozyskiwania soli przez gotowanie polega na termicznym zagęszczaniu wody morskiej oraz krystalizacji soli z tej wody. W naturze występuje jako składnik mineralny i tworzy złoża soli kamiennej zwane halitem. Chlorek sodu występuje w postaci drobnego, białego, krystalicznego proszku, który ma charakterystyczny słony zapach i smak. Wykazuje silne właściwości higroskopijne. Produkt oferowany przez Foodcom nie jest modyfikowany genetycznie. Foodcom oferuje również sól do warzenia piwa o jakości spożywczej, bez środków przeciwzbrylających.