Logo
Zweryfikowano

FOODCOM S.A.

Crown Square building, Przyokopowa 31, 7th floor, Warszawa, Poland 01-208
Polska
Dostawa
Dostawa: Cały świat
Data założenia
Data założenia: 2013
Pracownicy
Pracownicy: 100-199
Typ dostawcy
Info
Dystrybucja

Wideo firmy

Play
O nas

278 Produkt i usługi

Search
Glutaminian Sodu
Glutaminian sodu, znany również jako MSG, jest solą sodową kwasu glutaminowego, jednego z najbardziej rozpowszechnionych aminokwasów. MSG otrzymuje...
Fosforan Jednowapniowy (MCP)
Fosforan monowapniowy otrzymuje się w reakcji kwasu fosforowego i węglanu wapnia. Jako budulec kości fosfor bierze udział w wielu ważnych przemianach ...
Koncentrat Białka Mlecznego 80%
Koncentrat białka mleka (MPC) to skoncentrowane mleko w proszku, które zazwyczaj zawiera 80% białka mleka. Produkowany jest ze świeżego i pasteryzowan...
Koncentrat Białka Serwatkowego 80% Instant (WPC 80 Instant)
Koncentrat białka serwatkowego 80% instant (WPC 80 instant) (WPC 80% instant) jest produkowany ze słodkiej serwatki w zaawansowanym procesie niskotemp...
Białko Grochu 80%
Białko grochu otrzymuje się z grochu złocistego lub żółtego w procesach suchych i płynnych. Na etapie suszenia łuska grochu jest usuwana maszynowo i m...
Nutella®
Nutella® to popularna słodzona pasta kakaowa z orzechów laskowych, która jest powszechnie stosowana w kanapkach, ciastach i innych słodkich potrawach.
Mrożone Masło
Nazwa masło zarezerwowana jest dla produktów bez mieszania tłuszczów roślinnych, o określonej zawartości tłuszczów mlecznych - co najmniej 82% (nie wi...
Analog sera
Ser analogowy, znany również jako ser imitacyjny lub alternatywa serowa, to rodzaj produktu serowego, w którym cała lub część tłuszczu mlecznego jest ...
Koncentrat białka serwatkowego 80% Instant (WPC 80 instant)
Koncentrat białka serwatkowego 80% instant (WPC 80 instant) (WPC 80% instant) jest produkowany z słodkiej serwatki przy użyciu zaawansowanego procesu ...
Lizyna
Lizyna (znana również jako L-lizyna) jest jednym z aminokwasów, które aktywują reakcje enzymatyczne, syntezę białek i rozwój kości. Dodatkowo odgrywa ...
Wanilina
Wanilina to wysoko aromatyczny związek chemiczny (glikozyd waniliny) odpowiedzialny za unikalny i pyszny zapach oraz smak wanilii, który występuje nat...
Kazeina podpuszczkowa
Kazeina serwatkowa jest wytwarzana z odtłuszczonego mleka, które zostało skojarzone z podpuszczką. Po koagulacji produkt jest oddzielany od serwatki, ...
Koncentrat białka mleka 80% (MPC)
Koncentrat Białka Mlecznego (MPC) to wysoko skoncentrowany proszek mleczny, który zazwyczaj zawiera 80% białka mlecznego. Powstaje z świeżego, pastery...
Bezwodny Tłuszcz Mleczny (AMF)
Bezwodna tłuszcz mleczny (AMF) może być wytwarzany z masła lub śmietany 35% do 45%, w zależności od sezonu. Proces produkcji polega na usunięciu prawi...
serwatka
Permeat produkowany jest z świeżego, pasteryzowanego odtłuszczonego mleka, które powstaje po ultrafiltracji mleka w celu usunięcia białek i tłuszczów.

Zdjęcia firmowe

Metody płatności

Przelew SWIFT
Przelew SWIFT

Warunki płatności

C/D (lub CAD) - Gotówka na podstawie dokumentów również D/P - Dokumenty na podstawie zapłaty
D/C - Inkaso dokumentowe
SLOC - Standby Akredytywa

Lokalizacja i Kontakt

FOODCOM S.A.
AddressCrown Square building, Przyokopowa 31, 7th floor, PL-01-208 Warszawa, Poland
Kierownictwo
Dyrektor ds. sprzedaży:
N/A
Dyrektor ds. sprzedaży:
N/A

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play