Wyniki dla
Polska
Produkt spożywczy instant do przygotowania naleśników z wysoką zawartością białka (27,5g na porcję). Produkt bez dodatku cukru. Smak białej czekolady z maliną.
Poproś o wycenęPolska
Izolat białka serwatki (87,9 % białka) o smaku waniliowym, słodzony naturalnymi słodzikami, pochodzącymi ze stewii. Przykładowa formulacja.
Poproś o wycenęPolska
Gainer - odżywka w formie białka, zawierająca białko, węglowodany, minerały i witaminy. Słodzona glikolizydami pochodzącymi ze stewii. Smak bananowy. Przykładowa formulacja.
Poproś o wycenęPolska
Odżywka białkowa będąca połączeniem koncentratu i izolatu białka serwatki o smaku waniliowym. Słodzona naturalnym słodzikiem - glikolizydami stewiolowymi. Przykładowa formulacja
Poproś o wycenęSprzedajesz czy produkujesz podobne wyroby?
Zapisz się na stronę europages i zindeksuj swoje wyroby
Polska
Produkt sypki, będący zamiennikiem posiłku, dostarczający niezbędnych marko- i mikroskładników tzn. białek, węglowodanów i zdrowych tłuszczów oraz witamin z minerałami. Produkt pozbawiony cukru. Przykładowa formulacja.
Poproś o wycenęPolska
Białko grochu otrzymuje się z grochu złocistego lub żółtego w procesach suchych i płynnych. Na etapie suszenia łuska grochu jest usuwana maszynowo i mielona. Później mąka grochowa jest odzyskiwana i dzięki właściwościom rozpuszczalności w wodzie białka są oddzielane przez wirowanie i zbierane. Końcowym produktem z białka grochu jest beżowy proszek o czystym smaku.
Poproś o wycenęPolska
Białko ziemniaczane klasy paszowej uzyskuje się poprzez czyszczenie, gotowanie na parze i obieranie ziemniaków. Następnie skrobia jest ekstrahowana wodą, w wyniku czego powstaje zawiesina wypełniona białkiem, którą traktuje się kwasem, a następnie suszy i przetwarza na proszek. Białko ziemniaczane to drobny, sypki proszek o barwie szarej lub jasnoszarej lub żółtawo-zielonkawej i typowym zapachu suszonych ziemniaków. Surowcem do produkcji Białka Ziemniaczanego są ziemniaki skrobiowe pochodzenia polskiego.
Poproś o wycenęPolska
Soy Protein Concentrate (SPC) to oczyszczony produkt otrzymywany z prażonej, obłuszczonej i odtłuszczonej śruty sojowej poprzez oddzielenie węglowodanów (cukrów rozpuszczalnych) przy użyciu najnowocześniejszej w UE technologii ekstrakcji.
Poproś o wycenęWyniki dla
Białko - Import eksportLiczba wyników
10 ProduktyKraj
Kategorii firm