• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • czysta serwatka w proszku

Wyniki dla

Czysta serwatka w proszku - Import eksport

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Whey Protein Concentrate 80% (WPC 80) jest produkowany ze słodkiej serwatki w zaawansowanym procesie niskotemperaturowej ultrafiltracji. Taka obróbka redukuje pewną ilość składników niebiałkowych, aby otrzymać produkt o zawartości białka na poziomie minimum 80%. Ten proszek jest bezsmakowy i dlatego można nadać mu dowolny smak lub aromat.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Demineralizowana serwatka w proszku (DEMI) jest produkowana poprzez usunięcie części minerałów z płynnej słodkiej serwatki. W zależności od celu łączy się wiele technik: wymianę jonową, elektrodializę, ultrafiltrację, mikrofiltrację lub nanofiltrację. Demineralizowana serwatka w proszku (90% demineralizacji) jest szeroko stosowana w produkcji odżywek dla niemowląt na mleku. Pozwala na stworzenie składu najbardziej zbliżonego do mleka matki. Dzięki stabilności termicznej, jak również zdolności płynięcia, DEMI doskonale nadaje się do przechowywania w trudnych warunkach (stabilność termiczna). Ponadto jest alternatywą dla SWP, który jest stosowany ze względów żywieniowych lub smakowych. Wśród wielu zastosowań najbardziej popularne są premiksy spożywcze, zabielacze do kawy i herbaty, wyroby cukiernicze, napoje odżywcze, nadzienia kremowe, zupy i inne.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Izolat białka serwatki otrzymywany jest poprzez zagęszczanie i oczyszczanie Koncentratu Białka Serwatki w celu obniżenia zawartości tłuszczu i węglowodanów w serwatce. Proces może być prowadzony z wykorzystaniem separacji membranowej lub wymiany jonowej. WPI uznawany jest za produkt o najwyższej czystości i koncentracji białka.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Koncentrat białka serwatkowego 80% instant (WPC 80 instant) (WPC 80% instant) jest produkowany ze słodkiej serwatki w zaawansowanym procesie niskotemperaturowej ultrafiltracji. Dlatego większość białek pozostaje nienaruszona. WPC zawiera około 35-90% białek mleka. Ten proszek jest bezsmakowy i dlatego można nadać mu dowolny smak lub aromat. WPC 80 Instant znajduje zastosowanie w produkcji lodów, jogurtów, napojów, wyrobów wędliniarskich oraz głównie w żywieniu sportowców. Koncentrat instant łatwo rozpuszcza się nawet w zimnej wodzie. WPC 80 Instant dostępny jest w opakowaniach 15/20/25kg lub „Big Bag” 500-1000kg. Średni okres przydatności do spożycia WPC 80 Instant wynosi około 12 miesięcy. Zawartość białka: min. 80% Zawartość tłuszczu: maks. 8% Zawartość popiołu max. 3,5%

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Słodka serwatka w proszku (SWP) jest produkowana przez suszenie koncentratu słodkiej serwatki, produktu ubocznego przy produkcji twardego sera. SWP jest dostarczany przez Foodcom, który jest poddawany procesowi suszenia rozpyłowego, który zapewnia dobrą rozlewność. Foodcom oferuje również słodką serwatkę w proszku do pasz, której jakość potwierdzona jest certyfikatem GMP+. Serwatka w proszku jest doskonałym źródłem węglowodanów i ma doskonałe właściwości brązowiejące. Produkt ten ma szerokie zastosowanie i jest przeznaczony do stosowania w branżach: mleczarskiej, paszowej, mięsnej, cukierniczo-piekarskiej, perfumeryjnej i farmaceutycznej.

Poproś o wycenę

Sprzedajesz czy produkujesz podobne wyroby?

Zapisz się na stronę europages i zindeksuj swoje wyroby

Dodaj moją firmę
Filtry

Wyniki dla

Czysta serwatka w proszku - Import eksport

Liczba wyników

5 Produkty

Kategorii firm