Wyniki dla
Polska
Mączka rybna wyprodukowana z łososia certyfikowanego z wysoką ilością białka w okolicach około 70%. Wysoka jakość produktu, jasny kolor. Produkowana z świeżych odpadów z łososia Global Gap.
Poproś o wycenęPolska
Mączka Rybna 71% otrzymywana jest z ryb surowych lub skrawków rybnych – produktów ubocznych z przygotowania do spożycia przez ludzi. Surowiec gotuje się w temperaturze ok. 80-90°C, sprasowuje w placek, a następnie suszy i grubo mieli. Oferowana przez Foodcom mączka rybna produkowana jest z ryb takich jak śledź i szprot hodowanych w Morzu Bałtyckim. Produkt końcowy ma postać sypkiej, brązowej mąki. Oferujemy również mączkę rybną 60% i 65%.
Poproś o wycenęSprzedajesz czy produkujesz podobne wyroby?
Zapisz się na stronę europages i zindeksuj swoje wyroby
Wyniki dla
Mączka rybna - Import eksportLiczba wyników
2 ProduktyKraj
Kategorii firm