• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • płatki

Wyniki dla

Płatki - Import eksport

PolskaLublin i Lubelski

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Płatki jaglane wytwarza się z prosa. Otrzymuje się je poprzez zgniatanie ziaren zboża. Jak wszystkie płatki zbożowe, płatki jaglane są doskonałym źródłem witamin z grupy B, ich atutem jest również brak glutenu – zarówno osoby z celiakią, jak i nietolerancją problematycznego białka mogą więc śmiało korzystać z wartościowych zbożowych węglowodanów. Płatki jaglane mniej bogate są w błonnik, ale są dobrym źródłem białka i to w ciekawym składzie aminokwasów – przede wszystkim leucyny, izoleucyny, waliny, fenyloalaniny oraz argininy. Na uwagę zasługuje również zawartość minerałów, a zwłaszcza cynku, fosforu, magnezu, potasu, wapnia i żelaza. Płatki jaglane zawierają duże ilości kwasu krzemowego.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Płatki jęczmienne wytwarzane są z ziaren jęczmienia z pełnego przemiału. W trakcie produkcji ziarna pozbawiane są plewki i okrywy owocowo-nasiennej. Płatki jęczmienne są skarbnicą witaminy E, oraz witamin z grupy B. Płatki jęczmienne dostarczają również spore pokłady pierwiastków, takich jak potas, fosfor, magnez, wapń, cynk i mangan. Płatki jęczmienne znajdują szerokie zastosowanie w kuchni. Doskonale sprawdzają się jako dodatki do do deserów, ciast oraz sałatek.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Płatki owsiane wytwarza się z owsa siewnego. Płatki owsiane błyskawiczne otrzymamy, jeśli ziarno poddane zostanie dodatkowemu działaniu pary, która rozmiękcza i rozluźnia jego strukturę. Takie płatki przygotowuje się najszybciej, ponieważ szybko miękną i chłoną wodę. Wystarczy zalać je wrzątkiem lub gorącym mlekiem i są gotowe. Płatki owsiane to przede wszystkim dużo błonnika i białka oraz bogactwo witamin – zawierają witaminy z grupy B, E, PP oraz magnez i fosfor, które mają zbawienny wpływ na nasz organizm. Są głównym składnikiem tradycyjnej owsianki, wykorzystywane są również do ciast i deserów.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Płatki owsiane wytwarza się z owsa siewnego. Płatki zwykłe są efektem zgniatania obłuszczonego ziarna. Są zatem najmniej przetworzone, ale z tego powodu gotuje się je najdłużej ze wszystkich rodzajów. Płatki owsiane to przede wszystkim dużo błonnika i białka oraz bogactwo witamin – zawierają witaminy z grupy B, E, PP oraz magnez i fosfor, które mają zbawienny wpływ na nasz organizm. Są głównym składnikiem tradycyjnej owsianki, wykorzystywane są również do ciast i deserów.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Płatki owsiane wytwarza się z owsa siewnego. Płatki górskie powstają, kiedy obłuszczone ziarno poddamy dodatkowemu procesowi rozdrabniania jeszcze przed zgniataniem. Płatki będą wtedy drobniejsze i szybsze w przygotowaniu. Płatki owsiane to przede wszystkim dużo błonnika i białka oraz bogactwo witamin – zawierają witaminy z grupy B, E, PP oraz magnez i fosfor, które mają zbawienny wpływ na nasz organizm. Są głównym składnikiem tradycyjnej owsianki, wykorzystywane są również do ciast i deserów.

Poproś o wycenę

Sprzedajesz czy produkujesz podobne wyroby?

Zapisz się na stronę europages i zindeksuj swoje wyroby

Dodaj moją firmę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Płatki jęczmienne wytwarzane są z ziaren jęczmienia z pełnego przemiału. W trakcie produkcji ziarna pozbawiane są plewki i okrywy owocowo-nasiennej. Płatki jęczmienne są skarbnicą witaminy E, oraz witamin z grupy B. Płatki jęczmienne dostarczają również spore pokłady pierwiastków, takich jak potas, fosfor, magnez, wapń, cynk i mangan. Płatki jęczmienne znajdują szerokie zastosowanie w kuchni. Dzięki poddaniu obróbce termicznej można je bardzo łatwo i szybko przygotować. Mogą służyć jako osobny składnik potrawy ale także doskonale sprawdzają się jako dodatki do deserów, ciast oraz sałatek.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Nasza Firma ma przyjemność zaoferować produkt Płatki Jęczmienne Błyskawiczne z koszyka produktów przeznaczonych dla hurtowni i sieci dystrybucji obsługujących sektor Horeca. Nasze produkty są oczyszczane i pakowane w naszym zakładzie, przykładamy szczególną uwagę do jakości produktów. Zapraszam do zapoznania się z pozostałymi produktami z naszej oferty. Płatki jęczmienne wytwarzane są z ziaren jęczmienia z pełnego przemiału. W trakcie produkcji ziarna pozbawiane są plewki i okrywy owocowo-nasiennej. Płatki jęczmienne są skarbnicą witaminy E, oraz witamin z grupy B. Płatki jęczmienne dostarczają również spore pokłady pierwiastków, takich jak potas, fosfor, magnez, wapń, cynk i mangan. Płatki jęczmienne znajdują szerokie zastosowanie w kuchni. Dzięki poddaniu obróbce termicznej można je bardzo łatwo i szybko przygotować. Mogą służyć jako osobny składnik potrawy ale także doskonale sprawdzają się jako dodatki do deserów, ciast oraz sałatek.

Poproś o wycenę

Polska

Opiekane płatki z pęczaku jęczmiennego powstają z oczyszczonego, obłuszczonego, zmiażdżonego i poddanego obróbce termicznej ziarna jęczmienia. Płatki nie wymagają gotowania ani zalewania wrzątkiem mogą zostać dodane bezpośrednio do jogurtu bądź mleka. Posiadają wysoką zawartość błonnika. Świetnie mogą sprawdzić się jako dodatek do wypieków cukierniczych, granoli i muesli. Cena - 3 zł/ kg. Minimum logistyczne - 1 000 kg

Poproś o wycenę
Filtry

Wyniki dla

Płatki - Import eksport

Liczba wyników

9 Produkty

Kategorii firm