• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • pasze

Wyniki dla

Pasze - Import eksport

Polska

Polska

Wdrożenia, audyty, szkolenia HACCP ISO 22000, certyfikacja GMP+ i FAMI-QS w przemyśle paszowym. Dokumentacja GMP procedury instrukcje, certyfikacja. Wdrożenia dla zakładów produkcji, magazynów, firm handlowych oraz transportu. Minimum dokumentacji i szybka realizacja. Wdrożenia, szkolenia, audyty i certyfikacja GMP+ (GMP Plus): - GMP+ B4 dla firm transportowych i spedycyjnych - GMP+ B3 dla handlu, magazynowanie i przeładunków - GMP+ B2 dla produkcji składników pasz (materiałów paszowych) - GMP+ B1 dla mieszalni pasz, producentów dodatków do pasz - GMP+ B10 dla laboratoriów badawczych - FAMI-QS dla producentów i dystrybutorów - EFISC dla producentów materiałów paszowych - GTP dla firm handlowych

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Sód 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Wilgotność 0,2%

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Sód 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Wilgotność 0,2%

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Sód 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Wilgotność 0,2%

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Sód 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Wilgotność 0,2%

Poproś o wycenę

Sprzedajesz czy produkujesz podobne wyroby?

Zapisz się na stronę europages i zindeksuj swoje wyroby

Dodaj moją firmę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Sód 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Wilgotność 0,2%

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Gluten kukurydziany to produkt uboczny uzyskiwany w procesie mielenia na mokro kukurydzy podczas produkcji skrobi kukurydzianej. Produkt końcowy jest jednorodnym, drobnym proszkiem o barwie żółto-pomarańczowej. Ma świeży zbożowy zapach. Mączka z glutenu kukurydzianego jest bogata w białko i dość bogata w metioninę, która jest cenna dla kur niosek. Stosunkowo wysoka zawartość żółtych ksantofili sprawia, że glutenowa mączka kukurydziana jest popularnym wyborem do pigmentacji drobiu.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Lizyna (znana również jako L-lizyna) jest jednym z aminokwasów, który aktywuje reakcje enzymatyczne, syntezę białek i rozwój kości. Odgrywa również ważną rolę w metabolizmie węglowodanów i wchłanianiu wapnia. Na skalę przemysłową otrzymuje się go z kaprolaktamu. Lizyna zwykle występuje w postaci białego proszku. Okres trwałości L-lizyny 25 kg wynosi 2 lata. Produkt należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu. Foodcom zaopatruje swoich Partnerów Biznesowych w lizynę w opakowaniach 25 kg.

Poproś o wycenę

Polska

Zweryfikowane przez Europages

Hydrolizowany gluten pszenny otrzymywany jest z mąki pszennej. W tym procesie białko glutenu jest oddzielane od skrobi pszennej. Białko to jest enzymatycznie hydrolizowane do małych rozpuszczalnych białek i peptydów przed suszeniem. Hydrolizowany gluten pszenny ma okres przydatności do spożycia 2 lata. Produkt należy przechowywać w suchych, chłodnych magazynach bez dostępu do ciepła i wody. Foodcom zaopatruje swoich partnerów biznesowych w hydrolizowany gluten pszenny w workach 20-25 kg, big bagach lub ciężarówkach luzem.

Poproś o wycenę