Wyniki dla
Polska
Gouda to holenderski żółty ser wytwarzany z mleka krowiego. Jest to ser dojrzewający (pół)twardy. Produkt dostępny w postaci bloku lub kostki owiniętej folią w kolorze żółtym lub czerwonym. Gouda charakteryzuje się łagodnym smakiem, który wzmacnia się wraz z długością procesu dojrzewania. Smak jest łagodny, delikatny i aromatyczny z delikatnym posmakiem pasteryzacji, który może być lekko kwaśny lub pikantny. Ma jędrną, gładką konsystencję i konsystencję. Możemy również zaoferować Goudę z niską zawartością soli, co zapewnia bardziej pikantny smak. Okres trwałości Gouda 45-48% wynosi około 3-12 miesięcy. Produkt należy przechowywać w temperaturze od 2°C do 10°C. Foodcom zaopatruje swoich Partnerów Biznesowych w Goudę 45-48% w blokach 3 kg lub euroblokach 15 kg.
Poproś o wycenęPolska
Analog sera (znany również jako imitacja sera lub zamiennik sera) to produkt serowy, w którym tłuszcz mleczny jest częściowo lub całkowicie zastąpiony tłuszczem roślinnym. W przypadku zastąpienia tłuszczu z pełnego mleka produkt jest również znany jako „wegański ser”. Pozostałe standardy produkcji są takie same jak przy zwykłej produkcji serów. Ser analogowy jest często wybierany ze względu na jego opłacalność i łatwość produkcji. Produkt jest w dużej mierze zmienny pod względem składu i dlatego nadaje się do wielu zastosowań.
Poproś o wycenęSprzedajesz czy produkujesz podobne wyroby?
Zapisz się na stronę europages i zindeksuj swoje wyroby
Wyniki dla
Sery - Import eksportLiczba wyników
2 ProduktyKategorii firm
Rubryki