Wyniki dla
Polska
Worki do próżniowego pakowania żywności zapewniają barierę dla tlenu. Ze względu na fakt izolacji od warunków zewnętrznych zapakowany produkt parokrotnie wydłuża swoją świeżość, nie wysycha i nie traci walorów smakowych. Do produkcji worków próżniowych stosujemy folie o różnej grubości od 60-200 MIC, w zależności od potrzeb Klienta i rodzaju pakowanych produktów. Na zlecenie wykonujemy nadruk na workach według projektu Klienta. Zastosowanie: • świeże mięso • wędliny • ryby • kiszonki • warzywa obrane
Poproś o wycenęNiemcy
Mieszalniki zasysające TDS zasysają proszek, ciecze lub gazy poniżej poziomu do cieczy i jednocześnie homogenizują zawartość zbiornika. Podciśnienie potrzebne do zasysania generowane jest w głowicy mieszającej. Urządzenie jest montowane w zbiorniku od góry za pomocą kołnierza lub belki poprzecznej. Alternatywnie mieszalnik zasysający TDS może pracować na stelażu podnoszącym. Proszek jest zasysany z pojemnika i wprowadzany do cieczy poniżej poziomu poprzez natychmiastowe wymieszanie i zwilżenie. Głowica mieszająca wytwarza niezbędne podciśnienie. Zasysanie proszku bezpośrednio z worka pozwala uniknąć kontaktu z pyłami podczas wprowadzania proszku. Skuteczne mieszanie mikro- i makro całej zawartości pojemnika przy jednoczesnym wprowadzaniu proszku. Pełna wymiana masy i homogeniczność na wszystkich poziomach pojemnika dzięki zasadzie mieszania strumieniowego. Natychmiastowe zwilżenie poniżej poziomu cieczy. Ciecze i gazy mogą być również zasysane.
Poproś o wycenęSprzedajesz czy produkujesz podobne wyroby?
Zapisz się na stronę europages i zindeksuj swoje wyroby
Wyniki dla
Próżnia - Import eksportLiczba wyników
2 ProduktyKraj
Kategorii firm