• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • w 1984 roku trzy siostry utworzyły w potenza "forno delle sorelle palese". od tego czasu wypieka się tam chleb według dawnej tradycji lucanie oraz typowe strazzata z durum po naturalnej fermentacji- klasyczne tarallo aviglianese- ficculi- tarallucci al finochietto oraz stozza. to tylko niektóre z kulinarnych delicji wytwarzanych dzisiaj z taką samą starannością jak dawniej i ze szczególnym uwzględnieniem wyboru składników prostych i naturalnych.

Brak wyników dla

W 1984 roku trzy siostry utworzyły w potenza "forno delle sorelle palese". od tego czasu wypieka się tam chleb według dawnej tradycji lucanie oraz typowe strazzata z durum po naturalnej fermentacji- klasyczne tarallo aviglianese- ficculi- tarallucci al finochietto oraz stozza. to tylko niektóre z kulinarnych delicji wytwarzanych dzisiaj z taką samą starannością jak dawniej i ze szczególnym uwzględnieniem wyboru składników prostych i naturalnych. - Import eksport

Brak wyniku

Nie znalazłeś tego, czego szukasz? Możemy znaleźć to za Ciebie

Zapytanie ofertowe

Utwórz jedno zapytanie i uzyskaj wiele ofert od zweryfikowanych dostawców

  • Tylko odpowiedni dostawcy
  • Zgodność z zasadami ochrony danych
  • 100% za darmo

Możesz również skontaktować się z nami za pośrednictwem działem wsparcia technicznego.