Wyniki dla
Francja
Czarny czosnek w postaci całej główki (znanej jako główka czarnego czosnku) jest dobrym sposobem spożywania czosnku, ponieważ każdy ząbek czarnego czosnku pozostaje chroniony w swojej naturalnej otoczce i nie wymaga niczego innego do przechowywania i konserwacji. Cała główka czosnku to najprostszy i najbardziej naturalny sposób spożywania czarnego czosnku: masz główkę czosnku w dłoni, zrumienioną po wyjęciu z parowaru, przekształconą w wyniku reakcji Maillarda. Organiczny czarny czosnek może być stosowany w szerokiej gamie potraw, ale może być również spożywany samodzielnie. Sos z czarnego czosnku, marynata z czarnego czosnku, purée z czarnego czosnku lub po prostu pokrojony w cienkie paski do dań z makaronu. Czarny czosnek dobrze komponuje się ze wszystkimi rodzajami mięsa, wędlinami, foie gras, delikatnymi rybami (sola, żabnica, okoń morski) i skorupiakami. Dla miłośników słodyczy, czarny czosnek doskonale komponuje się z czekoladą i owocami cytrusowymi.
Poproś o wycenęSprzedajesz czy produkujesz podobne wyroby?
Zapisz się na stronę europages i zindeksuj swoje wyroby
Wyniki dla
Zabek czarnego czosnku - Import eksportLiczba wyników
1 ProdukujeKraj
Kategorii firm
Rubryki