...Tłuszczowa część jajka oferuje różnorodne funkcjonalności. Chętnie doradzimy Państwu Emulgowanie i lepkość to tylko niektóre z funkcjonalnych właściwości żółtka. Niezależnie od tego, czy w wypiekach takich jak pączki i faworki, w musie czekoladowym czy lodach - żółtko ma wiele zastosowań. Znajduje również swoje miejsce w wielu produktach makaronowych. Typ jajka: stabilny termicznie proszek z żółtka żółty: standard...
Polska, Warszawa, Poland
Firma handlowa działająca w branży spożywczej i paszowej. Specjalizujemy się w handlu produktami mleczarskimi; białka roślinne i aminokwasy jako dodatki do pasz i żywności. Oferta skierowana jest do firm z sektora B2B. Dzięki naszemu zespołowi firma zyskała wielu lojalnych Partnerów Biznesowych i dalej się rozwija. W 2019 roku zdobyliśmy prestiżową nagrodę jako najszybciej rozwijająca się firma br...
Austria, Wien
...Płynny żółtko jaja - bez dodatków - solone 7%-9%-10%-11% - stabilne cieplnie solone płynne żółtko jaja - o długiej trwałości Klatka, obora, wolny wybieg Opakowanie: worek 10 kg w pudełku lub worek w wiadrze, 2 x worek 10 kg w skrzynce, pojemniki 500-1000 l...
...Skupiamy się na dużych wolumenach B2B, produktach pod marką własną oraz butelkowaniu na zlecenie. Elastyczne rozwiązania opakowaniowe Nasz barwnik karmelowy (E 150d) jest produkowany pod certyfikatem FSSC 22000. Barwnik Karmelowy (E 150d): Syrop o wysokiej gęstości koloru i doskonałej stabilności mrożenia dzięki specjalnej kompozycji cukru Żółtko jaja E 104/E 110: Żółty Czerwony wiśniowy E123/E 124: Czerwony Jasnozielony E 104/132: Zielony Błyszczący niebieski E 133: Niebieski Czerwony truskawkowy E 104/E 124: Jasnoczerwony...
...EIFIX ŻÓŁTKO Więcej jakości - z pewnością. EIFIX ŻÓŁTKO To, co najlepsze z jajka. W żółtku znajduje się to, co najlepsze z jajka. Wysokiej jakości białka, minerały takie jak wapń, fosfor i żelazo, a także witaminy A, B i E czynią je ważnym źródłem składników odżywczych. Dzięki pasteryzowanemu żółtku Eifix można w bezpieczny i prosty sposób wytwarzać desery, takie jak majonez, słodkości i lody, w sposób higieniczny - również bez podgrzewania, gwarantując brak drobnoustrojów i salmonelli.
Włochy, Giuliano
...Pan di spagna, mieszanka jajek pasteryzowanych, cukier drobny, mąka "0", mąka amerykańska, woda, kakao gorzkie 22/24%, aromaty. FARCITURA: Świeża śmietana, mascarpone w proszku (33%), pasteryzowany żółtko jajka, cukier. BAGNA: Woda, cukier, aromat kawy 70°, kawa liofilizowana. Przechowywać w -18° Produkt do rozmrożenia.
Niemcy, Rheda-Wiedenbrück
...mrożony żółtko jajka, pasteryzowane, homogenizowane, wszystkie metody hodowli, 10 kg BiB...
Francja, Ploërmel Cedex
Cocotine : Marka produktów z jajek świeżych i mrożonych Grupy Eureden. Nasza siła i różnica: spółdzielnia. Ponad 200 referencji pochodzących z jajek zniesionych we Francji. Dzięki naszym 230 hodowcom możemy zapewnić pełną przejrzystość od pola do talerza. Uproszczona przejrzystość dzięki odczepianej i przestawnej etykiecie, obecnej w całej gamie. Gama produktów z jajek alternatywnych, kur z w...
Francja, Illkirch-Graffenstaden
...LES SIMPLES Azorubina* E122 (85%) Niebieski Patent E131 (85%) Erytrozyna E127 (87%) Indygotyna E132 (85%) Żółty Kwinoliny* E104 (70%) Żółty Słońca* E110 (85%) Żółty Tartarazyna* E102 (85%) Czarny E151 (70%) Czerwony Karmel* E124 (82%) LES COMPOSÉS Brązowy Karmel E132 – E124 Brązowa czekolada E124 – E102 – E132 Żółtko E102 – E124 Pomarańczowy E110 – E124 Czerwony E124 – E122 Zielony Anielski E102...
Wielka Brytania, Cumbria
...","3-4mm":"3-4mm","Incubation Period days":"Okres inkubacji dni","50":"50","value":"wartość","21 days":"21 dni","Yolk":"Żółtko","Size (gms)":"Rozmiar (g)","AA":"AA","50gms to 75gms":"50g do 75g","item":"przedmiot","24 months":"24 miesiące","Place of Origin":"Miejsce pochodzenia","Egg":"Jajko","Lead time (days)":"Czas realizacji (dni)","Hatching Broiler Chicken Eggs":"Jajka wylęgowe kurczaków...
Austria, Ried Im Traunkreis
..."Landgold" Jaja przepiórcze z produkcji z Górnej Austrii Zalety: • żółtko o intensywnej barwie • wzmacniające odporność • doskonały smak Numer artykułu: 60650 Zawartość: 12 sztuk Jednostka: 1 x 12 sztuk Termin przydatności: ok. 30 dni Temperatura przechowywania: 8°C - 18°C plus...
...Pakowane w tiulu Składniki: Mąka pszenna typu '0' – Masło – Rodzynki – Migdały – Świeże jajka (żółtko) – Cukier – Miód – Sól – Drożdże – Aromaty – Farsz z pasty migdałowej.
...Oferujemy: BIO Dekstroza BIO Przyprawy BIO Syrop glukozowy itd. BIO Mąka z nasion guar BIO Białko jaj kurzych BIO Żółtko jaj kurzych w proszku BIO Syrop cukrowy inwertowany 72,7 % BIO Mąka z nasion chleba świętojańskiego BIO Karmel BIO Skrobia ziemniaczana BIO Mleko odtłuszczone w proszku BIO Skrobia kukurydziana BIO Maltodekstryny BIO Syrop ryżowy BIO Cukier trzcinowy BIO Mąka sojowa BIO Glukoza w proszku BIO Gluten pszenny BIO Syrop buraczany...
Francja, Mietesheim
... Składniki: Korzenie chrzanu, majonez 39% (olej słonecznikowy, woda, musztarda (woda, nasiona musztardy, ocet, sól, konserwant: bisulfity sodu), skrobia modyfikowana, dehydratyzowany żółtko jajka, sól, ocet, białka mleka, cukier, substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy, askorbinian sodu, aromaty naturalne, zagęszczacz: guma ksantanowa, konserwant: disulfity sodu), woda. Dostępne w słoiku 100g i wiadrze 1kg.
Wielka Brytania, London
... lecytyna pochodzi od greckiego terminu „lekythos – λεκιθος”, co oznacza żółtko jaja. Nasza lecytyna sojowa jest wytwarzana z świeżych gum, podczas odgumowania oleju sojowego uzyskanego z nasion soi niemodyfikowanej genetycznie.
Francja, Objat
...Składniki: mąka pochodzenia francuskiego, masło, cukier, żółtko jaja, 1,81% puree z malin (maliny, cukier), proszek do pieczenia, 1,29% suszonych malin. Wartości odżywcze na 100g: Energia 1830Kj, 438Kcal, tłuszcze 24g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15g, węglowodany 50g, w tym cukry 25g, białko 5,4g, sól 0,03g.
Francja, Les Pavillons-Sous-Bois
...Lody waniliowe z sosem karmelowym (11%) i karmelizowanymi orzechami pekan (7%). Lody waniliowe, sos karmelowy i karmelizowane orzechy pekan Składniki Składniki: JOGURT (26%), MLEKO odtłuszczone w proszku, cukier, ŚMIETANA, truskawki (11%), syrop glukozowy w proszku, żółtko JAJKA, sok z cytryny zagęszczony, żelujący: pektyny, aromat naturalny. Alergeny: patrz składniki napisane wielkimi literami...
Bułgaria, Plovdiv
...Masaż: 15 kropli olejku eterycznego z kadzidła miesza się z 55 ml oleju bazowego (migdałowy, z zarodków pszenicy, z pestek moreli, z pestek winogron, jojoba, makadamia itp.). Łagodzi zmęczenie i napięcie. Pomaga w gojeniu ran. Maseczka na twarz: Regeneruje, wygładza skórę, odpowiednia dla skóry tłustej, skłonnej do trądziku - 1 łyżka stołowa oleju z pestek winogron, 1 łyżka stołowa miodu, 1 żółtko jaja, 2 krople olejku eterycznego z kadzidła i 2 krople olejku eterycznego lawendowego.
... wykorzystane tego samego dnia. Aby je rekonstytuować, wymieszaj 1 łyżeczkę proszku z 2 łyżeczkami wody na 1 żółtko. Używaj w przepisach wymagających właściwości emulgacyjnych żółtek jaj. Może być stosowany w majonezie, lodach, sosach i kremach. Może być również używany jako zagęszczacz w słodkich lub słonych sosach. Opakowanie: Kartonowe pudełko z wkładką, odpowiednie do kontaktu z żywnością, 5 - 25...
Włochy, Bronte
...Składniki: mąka pszenna typ „O”, pasteryzowany żółtko jaja, masło, fruktoza, cukier, naturalny zakwas w proszku (pszenica), emulgator E471, mleko w proszku pełne, drożdże, sól, aromaty. Farsz: cukier, pasta orzechowa 30% (prażone i rafinowane orzechy laskowe), oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, palmisty), oleje (słonecznikowy), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku, emulgator (E322...
Hiszpania, Balaguer-Lleida
... poddano pasteryzacji. - Pasteryzowane żółtko płynne: Produkt uzyskany z jajka bez skorupki, z którego usunięto białko i poddano pasteryzacji. - Całe jajko gotowane (ze skorupką lub bez): Jajko gotowane w wodzie ze skorupką, sprzedawane ze skorupką lub bez. Dzięki naszemu długoletniemu doświadczeniu w branży, dziś posiadamy certyfikat jakości IFS. Pracujemy dla dużych sieci handlowych, przemysłu spożywczego, małych dystrybutorów, detalistów, kanału Horeca i innych.
Hiszpańskie Stowarzyszenie Producentów Jaj (ASEPRHU) Farmy, centra pakowania, dystrybutorzy i eksporterzy jaj oraz produktów jajecznych z Hiszpanii. Produkujemy i sprzedajemy jaja kur (w klatkach wzbogaconych, na podłodze, z wolnego wybiegu oraz ekologiczne) oraz produkty jajeczne (jajko pasteryzowane, białko pasteryzowane, żółtko pasteryzowane, jajko gotowane oraz proszek jajeczny, proszek białkowy lub proszek żółtkowy). Skontaktuj się z nami, jeśli jesteś producentem jaj i chcesz się z nami połączyć. Skontaktuj się z nami, aby kupić hiszpańskie jaja i produkty jajeczne.
Estonia, Loo Harjumaa
Produkcja i sprzedaż płynnych jajek pasteryzowanych (całe jaja), gotowanych i obranych jajek, pulpy jajeczne. Sprzedaż proszku jajecznego (żółtko, białko jajka HW, całe jajo, mieszanka do ciasta parzonego, proszek żółtka majonezu odpornego na ciepło). Produkcja i pakowanie świeżych jajek. www.eggomuna.ee...
... ZATEM DLA ZDROWIA KOŚCI I KRZEPNIĘCIA KRWI; ŻÓŁTKO CHRONI SIATKÓWKĘ PRZED DEGENERACJĄ, REDUKUJĄC RYZYKO CIERPIENIA NA ZAĆMĘ; CHRONI SERCE, UŻYWAJĄC CZYNNIKA "DOBREGO CHOLESTEROLU PRZECIWKO ZŁEMU". POMAGAJĄ KONTROLOWAĆ WAGĘ, PONIEWAŻ LEUCYNA, SUBSTANCJA ZAWARTA W ŻÓŁTKU, POMAGA ZMNIEJSZYĆ UTRATĘ MIĘŚNI I ZWIĘKSZA SPALANIE TŁUSZCZÓW; ZAPOBIEGAJĄ CUKRZYCY, STABILIZUJĄC POZIOMY CUKRU; POMAGAJĄ UTRZYMAĆ RÓWNOWAGĘ ZDROWIA PSYCHICZNEGO, PONIEWAŻ SĄ BOGATE W MINERAŁY, A SZCZEGÓLNIE W JOD, ELEMENT NIEZBĘDNY DLA TARCZYCY.
Produkcja i sprzedaż płynnych jajek pasteryzowanych (całe jaja), gotowanych i obranych jajek, pulpy jajeczne. Sprzedaż proszku jajecznego (żółtko, białko jajka HW, całe jajo, mieszanka do ciasta parzonego, proszek żółtka do majonezu odpornego na ciepło). Produkcja i pakowanie świeżych jajek. Logistyka GSM +372 53437145...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania