...Tłuszczowa część jajka oferuje różnorodne funkcjonalności. Chętnie doradzimy Państwu
Emulgowanie i lepkość to tylko niektóre z funkcjonalnych właściwości żółtka. Niezależnie od tego, czy w wypiekach takich jak pączki i faworki, w musie czekoladowym czy lodach - żółtko ma wiele zastosowań. Znajduje również swoje miejsce w wielu produktach makaronowych.
Typ jajka: stabilny termicznie proszek z żółtka
żółty: standard...
Firma handlowa działająca w branży spożywczej i paszowej. Specjalizujemy się w handlu produktami mleczarskimi; białka roślinne i aminokwasy jako dodatki do pasz i żywności. Oferta skierowana jest do firm z sektora B2B.
Dzięki naszemu zespołowi firma zyskała wielu lojalnych Partnerów Biznesowych i dalej się rozwija. W 2019 roku zdobyliśmy prestiżową nagrodę jako najszybciej rozwijająca się firma br...
...Płynny żółtko jaja
- bez dodatków
- solone 7%-9%-10%-11%
- stabilne cieplnie solone płynne żółtko jaja
- o długiej trwałości
Klatka, obora, wolny wybieg
Opakowanie: worek 10 kg w pudełku lub worek w wiadrze, 2 x worek 10 kg w skrzynce, pojemniki 500-1000 l...
...Skupiamy się na dużych wolumenach B2B, produktach pod marką własną oraz butelkowaniu na zlecenie. Elastyczne rozwiązania opakowaniowe
Nasz barwnik karmelowy (E 150d) jest produkowany pod certyfikatem FSSC 22000.
Barwnik Karmelowy (E 150d): Syrop o wysokiej gęstości koloru i doskonałej stabilności mrożenia dzięki specjalnej kompozycji cukru
Żółtko jaja E 104/E 110: Żółty
Czerwony wiśniowy E123/E 124: Czerwony
Jasnozielony E 104/132: Zielony
Błyszczący niebieski E 133: Niebieski
Czerwony truskawkowy E 104/E 124: Jasnoczerwony...
...EIFIX ŻÓŁTKO
Więcej jakości - z pewnością.
EIFIX ŻÓŁTKO
To, co najlepsze z jajka.
W żółtku znajduje się to, co najlepsze z jajka. Wysokiej jakości białka, minerały takie jak wapń, fosfor i żelazo, a także witaminy A, B i E czynią je ważnym źródłem składników odżywczych. Dzięki pasteryzowanemu żółtku Eifix można w bezpieczny i prosty sposób wytwarzać desery, takie jak majonez, słodkości i lody, w sposób higieniczny - również bez podgrzewania, gwarantując brak drobnoustrojów i salmonelli.
Cocotine : Marka produktów z jajek świeżych i mrożonych Grupy Eureden.
Nasza siła i różnica: spółdzielnia.
Ponad 200 referencji pochodzących z jajek zniesionych we Francji.
Dzięki naszym 230 hodowcom możemy zapewnić pełną przejrzystość od pola do talerza.
Uproszczona przejrzystość dzięki odczepianej i przestawnej etykiecie, obecnej w całej gamie.
Gama produktów z jajek alternatywnych, kur z w...
...","3-4mm":"3-4mm","Incubation Period days":"Okres inkubacji dni","50":"50","value":"wartość","21 days":"21 dni","Yolk":"Żółtko","Size (gms)":"Rozmiar (g)","AA":"AA","50gms to 75gms":"50g do 75g","item":"przedmiot","24 months":"24 miesiące","Place of Origin":"Miejsce pochodzenia","Egg":"Jajko","Lead time (days)":"Czas realizacji (dni)","Hatching Broiler Chicken Eggs":"Jajka wylęgowe kurczaków...
..."Landgold" Jaja przepiórcze z produkcji z Górnej Austrii
Zalety:
• żółtko o intensywnej barwie
• wzmacniające odporność
• doskonały smak
Numer artykułu: 60650
Zawartość: 12 sztuk
Jednostka: 1 x 12 sztuk
Termin przydatności: ok. 30 dni
Temperatura przechowywania: 8°C - 18°C plus...
...Oferujemy:
BIO Dekstroza
BIO Przyprawy
BIO Syrop glukozowy
itd.
BIO Mąka z nasion guar
BIO Białko jaj kurzych
BIO Żółtko jaj kurzych w proszku
BIO Syrop cukrowy inwertowany 72,7 %
BIO Mąka z nasion chleba świętojańskiego
BIO Karmel
BIO Skrobia ziemniaczana
BIO Mleko odtłuszczone w proszku
BIO Skrobia kukurydziana
BIO Maltodekstryny
BIO Syrop ryżowy
BIO Cukier trzcinowy
BIO Mąka sojowa
BIO Glukoza w proszku
BIO Gluten pszenny
BIO Syrop buraczany...
... lecytyna pochodzi od greckiego terminu „lekythos – λεκιθος”, co oznacza żółtko jaja.
Nasza lecytyna sojowa jest wytwarzana z świeżych gum, podczas odgumowania oleju sojowego uzyskanego z nasion soi niemodyfikowanej genetycznie.
...Składniki: mąka pochodzenia francuskiego, masło, cukier, żółtko jaja, 1,81% puree z malin (maliny, cukier), proszek do pieczenia, 1,29% suszonych malin.
Wartości odżywcze na 100g: Energia 1830Kj, 438Kcal, tłuszcze 24g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15g, węglowodany 50g, w tym cukry 25g, białko 5,4g, sól 0,03g.
...Masaż: 15 kropli olejku eterycznego z kadzidła miesza się z 55 ml oleju bazowego (migdałowy, z zarodków pszenicy, z pestek moreli, z pestek winogron, jojoba, makadamia itp.). Łagodzi zmęczenie i napięcie. Pomaga w gojeniu ran.
Maseczka na twarz: Regeneruje, wygładza skórę, odpowiednia dla skóry tłustej, skłonnej do trądziku - 1 łyżka stołowa oleju z pestek winogron, 1 łyżka stołowa miodu, 1 żółtko jaja, 2 krople olejku eterycznego z kadzidła i 2 krople olejku eterycznego lawendowego.
... wykorzystane tego samego dnia. Aby je rekonstytuować, wymieszaj 1 łyżeczkę proszku z 2 łyżeczkami wody na 1 żółtko.
Używaj w przepisach wymagających właściwości emulgacyjnych żółtek jaj. Może być stosowany w majonezie, lodach, sosach i kremach.
Może być również używany jako zagęszczacz w słodkich lub słonych sosach.
Opakowanie: Kartonowe pudełko z wkładką, odpowiednie do kontaktu z żywnością, 5 - 25...
... poddano pasteryzacji.
- Pasteryzowane żółtko płynne: Produkt uzyskany z jajka bez skorupki, z którego usunięto białko i poddano pasteryzacji.
- Całe jajko gotowane (ze skorupką lub bez): Jajko gotowane w wodzie ze skorupką, sprzedawane ze skorupką lub bez.
Dzięki naszemu długoletniemu doświadczeniu w branży, dziś posiadamy certyfikat jakości IFS.
Pracujemy dla dużych sieci handlowych, przemysłu spożywczego, małych dystrybutorów, detalistów, kanału Horeca i innych.
Hiszpańskie Stowarzyszenie Producentów Jaj (ASEPRHU)
Farmy, centra pakowania, dystrybutorzy i eksporterzy jaj oraz produktów jajecznych z Hiszpanii.
Produkujemy i sprzedajemy jaja kur (w klatkach wzbogaconych, na podłodze, z wolnego wybiegu oraz ekologiczne) oraz produkty jajeczne (jajko pasteryzowane, białko pasteryzowane, żółtko pasteryzowane, jajko gotowane oraz proszek jajeczny, proszek białkowy lub proszek żółtkowy).
Skontaktuj się z nami, jeśli jesteś producentem jaj i chcesz się z nami połączyć.
Skontaktuj się z nami, aby kupić hiszpańskie jaja i produkty jajeczne.
Produkcja i sprzedaż płynnych jajek pasteryzowanych (całe jaja), gotowanych i obranych jajek, pulpy jajeczne. Sprzedaż proszku jajecznego (żółtko, białko jajka HW, całe jajo, mieszanka do ciasta parzonego, proszek żółtka majonezu odpornego na ciepło). Produkcja i pakowanie świeżych jajek. www.eggomuna.ee...
... ZATEM DLA ZDROWIA KOŚCI I KRZEPNIĘCIA KRWI; ŻÓŁTKO CHRONI SIATKÓWKĘ PRZED DEGENERACJĄ, REDUKUJĄC RYZYKO CIERPIENIA NA ZAĆMĘ; CHRONI SERCE, UŻYWAJĄC CZYNNIKA "DOBREGO CHOLESTEROLU PRZECIWKO ZŁEMU". POMAGAJĄ KONTROLOWAĆ WAGĘ, PONIEWAŻ LEUCYNA, SUBSTANCJA ZAWARTA W ŻÓŁTKU, POMAGA ZMNIEJSZYĆ UTRATĘ MIĘŚNI I ZWIĘKSZA SPALANIE TŁUSZCZÓW; ZAPOBIEGAJĄ CUKRZYCY, STABILIZUJĄC POZIOMY CUKRU; POMAGAJĄ UTRZYMAĆ RÓWNOWAGĘ ZDROWIA PSYCHICZNEGO, PONIEWAŻ SĄ BOGATE W MINERAŁY, A SZCZEGÓLNIE W JOD, ELEMENT NIEZBĘDNY DLA TARCZYCY.
Produkcja i sprzedaż płynnych jajek pasteryzowanych (całe jaja), gotowanych i obranych jajek, pulpy jajeczne. Sprzedaż proszku jajecznego (żółtko, białko jajka HW, całe jajo, mieszanka do ciasta parzonego, proszek żółtka do majonezu odpornego na ciepło). Produkcja i pakowanie świeżych jajek.
Logistyka GSM +372 53437145...