Piekarnia Le Bontà Trecchinesi od ponad dwudziestu lat oferuje swoje produkty lojalnej klienteli, która z biegiem czasu stale rośnie. Z upływem lat piekarnia Le Bontà Trecchinesi zdywersyfikowała swoją ofertę, proponując klientom nie tylko chleb, ale także frese, tozzetti, pizze białe i czerwone, panettoni oraz bułkę tartą. Ale jaki jest sekret świeżości tego chleba? Proste: naturalne składniki, t...
Mr Pilo Gourmet Food to firma z siedzibą w Cagli, położona w głębi regionu Marche, która oferuje typowe ciasta francuskie, przekąski, bazy do pizzy pinsata, bazy do focaccii pinsata, bułki pinsate oraz ogólnie produkty piekarnicze, które wyróżniają się oryginalnością przepisów i jakością końcową różnych propozycji.
Wszystkie nasze produkty są ATM i należy je przechowywać w temperaturze pokojowej,...
•ALIGOT EXPRESS to marka regionalna, specjalizująca się w mrożonych daniach na bazie Aligot, typowego dania z Aveyron oraz potraw regionalnych. Jej zakład produkcyjny, zbudowany w 2019 roku, znajduje się w Flagnac, na północy Aveyron, i wpisuje się w działania na rzecz promowania lokalnego i regionalnego rolnictwa, a zbiór mleka do produkcji świeżej Tome odbywa się w Aveyron, Cantal i Lot. Warzywa...
Firma ALSACE BISCUITS TRADITION jest rodzinnym przedsiębiorstwem, specjalizującym się w produkcji ciastek i chrupiących musli. ALSACE BISCUITS TRADITION, posiadająca solidne doświadczenie, uznawane umiejętności oraz nowoczesne i wydajne narzędzia produkcyjne, stała się liderem w swojej dziedzinie w zakresie tradycyjnych, ekologicznych i dietetycznych produktów na zamówienie. Firma ma w swoim asort...
SERRIS ITALIA to firma specjalizująca się w dostarczaniu wysokiej jakości mrożonych produktów piekarniczych. Szeroki asortyment produktów i rozwiązań oferuje naszym klientom unikalny i wykwalifikowany wybór pizz i focacci.
SERRIS ITALIA współpracuje od 2008 roku z firmami z sektora Ho.Re.Ca., aby oferować rozwiązania dostosowane do potrzeb, przyczyniając się do wzbogacenia oferty każdego operator...
Zlokalizowany na skraju Ardenów, Luc od prawie dziesięciu lat produkuje placki z cukrem perłowym i ciastem drożdżowym. Dzięki swojemu rzemiosłu, skrupulatności i pasji, młody przedsiębiorca oferuje wyjątkowe produkty, ultra-świeże, wytwarzane w 100% w sposób rzemieślniczy.