Francja, Épaignes
Od 1960 roku nasz zespół czekoladników produkuje tysiące czekolad każdego roku, zawsze z poszanowaniem tradycji rzemieślniczej, z cierpliwością i szacunkiem. La Royale Normande angażuje się na rzecz doskonałości, produkując własne praliné, co gwarantuje unikalne i głębokie smaki dla nas i dla Was. Zaletą tego podejścia jest możliwość monitorowania receptury praliné oraz jakości gotowego produktu.
Francja, Paris
...Jego unikalny wygląd sprawia, że jest idealną alternatywą dla frytek lub wedges. Wymiary: 4 X 2.500g, 1 szt 7g...
Belgia, Wervik
Noyez snacks od wielu lat jest znaną marką w świecie frytek i fast foodów. Oprócz swojego asortymentu, który obejmuje wszystkie znane marki sosów, wędlin, opakowań i napojów, posiadają również własny, szeroki asortyment produktów świeżych. W swoim nowoczesnym warsztacie codziennie przygotowują: szaszłyki, gulasz i sos gulaszowy, klopsiki w sosie pomidorowym, sos bolognese, dania rybne, rzemieślnicze sery oraz krewetkowe krokiety. Oprócz szerokiej oferty w hurtowni, oferują również w sprzedaży detalicznej duży wybór produktów mrożonych, warzyw, frytek, a także lodów i ciast.
Belgia, Nazareth
Agristo to belgijska firma z siedzibą główną w Harelbeke (Belgia) oraz dodatkowymi zakładami produkcyjnymi w Nazarecie (Belgia) i Tilburg (Holandia). Specjalizujemy się w produkcji mrożonych i wstępnie pieczonych produktów ziemniaczanych. Oferujemy niezwykle zróżnicowany asortyment, który oprócz frytek obejmuje również wiele produktów pochodnych. Co więcej, dla każdego klienta możemy opracować...
Belgia, Antwerpen
Dima to firma rodzinna oferująca rzemieślnicze sałatki dla hurtowni. Dima wybiera rynek zbytu w sektorze hurtowym, zlokalizowany w Flandrii i Walonii. Skierowana jest do hurtowników i dystrybutorów w sektorze spożywczym. Ci ostatni dystrybuują nasze towary do barów przekąskowych, rzeźników, cateringu, restauracji, bistro, kawiarni, jadłodajni, frytek i sklepów kanapkowych. Dima oferuje asortyment sałatek delikatesowych, sosów, dań rybnych, potraw gotowych oraz sosów kulinarnych.