Belgia, Perwez
Z 40-letnim doświadczeniem w obsłudze profesjonalistów i przemysłu, Balvinox zajmuje pozycję preferowanego partnera. Balvinox jest Twoim specjalistycznym dystrybutorem w Belgii dla wszystkich Twoich urządzeń do rur ze stali nierdzewnej polerowanej i/lub o chropowatości ≤ 0,5 µm. Specjalizując się w dostarczaniu zaworów, armatury i akcesoriów ASME BPE ze stali nierdzewnej dla przemysłu spożywczeg...
Belgia, Fernelmont
Belgia, Waterloo
Import i eksport mięsa wołowego najwyższej jakości: Oferujemy świeżą lub mrożoną wołowinę. Dostępne certyfikaty: Angus Beef; Halal; Bio. Importujemy z Argentyny, Brazylii, Urugwaju i Paragwaju. Nasze marki: Urien Loza, Rioplatense, Estancia Norte, Frimsa, Quickfood.
...Maïski nadziewany filet z indyka fine champagne, to nadziewany, delikatnie pieczony filet z indyka z sercem smacznie przyprawionego mielonego mięsa w pysznym sosie fine champagne z grzybami i nutą koniaku. Na zdjęciu serwujemy go z Maïski gratin warzywnym i skarmelizowanym pasternakiem.
Belgia, Alken
...SCHEPERS jest uznawanym producentem wędlin od trzech kwart wieków, specjalizującym się w solonej i wędzonej charcuterie najwyższej jakości. Naszym absolutnym hitem jest filet d'Anvers extra, wołowe wędliny. Wszystkie nasze produkty są przesiąknięte rzemiosłem i pasją. Stare rzemieślnicze przepisy są tutaj łączone ze świeżymi surowcami oraz najnowocześniejszymi metodami i środkami produkcji...
Belgia, Rochefort
Autrucherie du Doneu oferuje wysokiej jakości mięso strusia pochodzące z własnej produkcji oraz z własnego uboju zatwierdzonego przez CEE. Produkty hodowli strusi dostępne na miejscu: mięso strusia (czysty filet strusia, stek strusia, mięso strusia do pierrade, fondue, carbonnades), wędliny strusie (wędzony szynka strusia, kiełbasy z czystego mięsa strusia, pasztet z wątróbki strusia, pasztet...
Belgia, Ravels
... uboju, kury te są pakowane do sprzedaży detalicznej i hurtowej lub krojone do dalszego przetwarzania. Nasze produkty z kur zupowych, w tym filet i mięso, wyróżniają się wyjątkowym smakiem kurczaka oraz bardziej zwartą strukturą. Ta cecha czyni nasz produkt unikalnym i zapewnia niespotykane możliwości zastosowania oraz wartość dodaną w przetwarzaniu w istniejących przepisach na kurczaka.
Belgia, Sin Piterse
...TOP.POI.M Hurtownik ryb atlantyckich, dokładnie z Mauretanii, oferuje Dentexa w dużym kalibrze 500/1000, Denton, PARGO, KALMAR, SUSZONA RYBA, PŁATOSZ, SAN PIERRÉ FILET, ROUGET LENGUADOS. Proponujemy nasze produkty w bardzo dobrej cenie, szczególnie dla hurtowników detalicznych. Aby skontaktować się z nami w sprawie zamówień, jesteśmy gotowi dostarczyć produkt na zamówienie.
Vleeswaren De Baets to firma z dwoma głównymi działalnościami: - produkcja wędlin, takich jak różne rodzaje salami, wędliny gotowane i pasztety. - rzeźnictwo specjalizujące się w świeżych wędlinach i własnych wyrobach. * Rodzaje salami Finałowe, wiejska kiełbasa, salami bez czosnku, salami z czosnkiem, kopenhager, bloende lub boulogne… * Wędliny gotowane Kiełbasa szynkowa, kiełbasa cielęca, kiełbasa pieczarkowa, kiełbasa na lunch… * Pasztety Pasztet do smarowania, pasztet wiejski, pasztet sezonowy… * Wyroby solone Sólona słonina, wędzona słonina, szynka, filet d’anvers…...
Belgia, Machelen (Bt.)
... York, Filet d'Anvers, wędzona surowa szynka 'Cobourg', wędzony bekon), produkty cateringowe (bekon śniadaniowy, wędzony bekon, gotowana szynka), produkty bio (bio bekon śniadaniowy, bio salami, bio gotowana szynka, bio szynka, bio filet de saxe, bio surowa szynka, bio filet z indyka).
Belgia, Vilvoorde
...Luka, z siedzibą w Vilvoorde, jest producentem i dostawcą wyrobów mięsnych, specjalizującym się w gotowanych szynkach. W naszej ofercie znajdują się również produkty emulsyjne (np. gotowane kiełbasy, chleby mięsne, ...) oraz produkty dojrzewające (np. boczek, pancetta, filet d'Anvers).
Belgia, Bruxelles
Usytuowany przy bulwarze Anspach w Brukseli, Grand Café jest znany ze swojej brasserie. Ten szanowany lokal to także restauracja, ostryga i nawet catering. Można tu delektować się najlepszą i najsmaczniejszą choucroute alsacienne w mieście, przygotowaną w sposób rzemieślniczy z siedmioma rodzajami wędlin lub soczystym golonkiem. Niech najbardziej znawcy się uspokoją: belgijskie specjały również nie pozostają w tyle! Można tu spróbować filet amerykański przygotowywany na miejscu, pyszne małże w różnych sosach... i to w bardzo rozsądnych cenach.
Belgia, Liege
La Vielle Abbaye jest specjalistą w dziedzinie wędlin. Oferuje szeroką gamę produktów: kaszanki, samby, pasztety, głowę cielęcą, szynki, kiełbasy, mięsa mielone, wędliny, kapusty kiszone, specjały włoskie, gaskońskie, hiszpańskie, uszy wieprzowe, nogi wieprzowe, głowa w galarecie, galaretka warzywna, produkty na koniec roku (faszerowana kaczka, biała kaszanka z orzechami, faszerowany drób, faszerowana kuropatwa, czarna kaszanka z jabłkami, faszerowany prosiak, biała kaszanka z winogronami lub kapustą,…), kulki, chorizo, filet amerykański, szynka parmeńska, pieczony rostbef,…...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania