...Cukrowane jajkaczekoladowe mleczne z nadzieniem z kremu orzechowego.
Czekolada mleczna zawiera co najmniej 33% stałych cząstek kakao i 14% stałych cząstek mleka.
Sklep internetowy z cukierkami: cukierki i czekolady na Wielkanoc, cukierki i torty na urodziny, cukierki klasyczne, cukierki kwaśne, gumy, cukierki żelowe, cukierki drażowane, lizaki, cukierki w niskiej cenie, cukierki w kształcie zwierząt, tort z cukierków, torty i cukierki na wesele, guma do żucia, pianki, czekolada, cukierki bez cukru, cukierki z dawnych lat, cukierki naturalne… Producenci i m...
CANDYVILLE, firma z siedzibą w Belgii, jest zarówno producentem, jak i dystrybutorem słodyczy, oferując szeroką gamę wysokiej jakości wyrobów cukierniczych. Nasze pyszne cukierki są przeznaczone na wyjątkowe chwile w życiu i chcemy dodać smaku i koloru do Twoich uroczystości: narodzin, komunii, wesel, urodzin,…
Jesteśmy właścicielami marek CANDYVILLE i PAPA CHOCOLAT oraz reprezentujemy również ma...
... cię do formy, a kwiaty, starannie rzeźbione, będą prawdziwą ucztą dla oczu. Obowiązkowo: czekoladowe wąsy. Możesz również odkryć szeroką gamę czekolad Grands Crus, ekologicznych i sprawiedliwych. Mélanie Lemmens potrafiła zamienić swoją pasję do czekolady w zawód. Absolwentka historii sztuki, wykorzystała swoje poczucie estetyki w pracy. Jako mała dziewczynka marzyła o choince, którą można by było trzymać aż do Wielkanocy, aby zawiesić na niej jajka. Została uhonorowana nagrodą Becommerce Award i była nominowana wśród kandydatów do tytułu Liégeois roku.
... tylko praliny znajdziesz w Chocolaterie De Naeyer, ale także konfekcję i ciastka deserowe, z autentycznymi florentynkami jako wisienką na torcie, jesteś we właściwym miejscu. Nasza oferta jest dostosowywana do wszystkich pór roku, od Bożego Narodzenia po Walentynki i Wielkanoc. Naszym dużym atutem są własnoręcznie robione jajka wielkanocne, dostępne w różnych kolorach i smakach. Aby nieustannie zaskakiwać naszych klientów, Chocolaterie De Naeyer każdego dnia, z wielkim zaangażowaniem i pasją do zawodu, kontynuuje poszukiwania nowych czekoladowych doznań.