Mieszanka do produkcji klasycznych bułek hamburgerowych. Ekstremalna miękkość i wydłużona trwałość, specyficzna dla produktów pakowanych.
Format: 10 ...
Wytwarzane z białej mąki (typ 55 lub 65) produkowanej w pobliżu naszych piekarni (Chartres, Caen, Sens). Piękny kształt naszych bagietek, bułek czy ch...
La Baguette Méditerranéenne to chleb pieczony w piecu z kamiennym dnem. Dzięki procesowi fermentacji i wyrastania, otrzymujemy chleb o bardzo elastycz...
Mąka pszenna typu 750 pochodzi z ekologicznych farm w Bieszczadach. Jest to jeden z najpopularniejszych rodzajów mąki uzyskiwanych z mielonego ziarna ...
Chleb tostowy ROGER z bardzo cienką i elastyczną skórką oraz miękkim wnętrzem. Jest podstawą do przygotowania klubu sandwich, zrobionego z równowartoś...
Wysokiej jakości chleb arabski libański. Opakowanie zawiera 30 torebek, z 6 sztukami w każdej - chleb arabski libański to sukces w każdej restauracji,...
Bagietka to chleb z punktowaniem i przygotowaniem, o rustykalnym wyglądzie, chrupiącej skórce, zakończony w szpic i z hojnym dodatkiem nasion lnu, sez...
Bagietka Bio to chleb wytwarzany z certyfikowanych składników pochodzących z rolnictwa ekologicznego. Z wyraźnym zakończeniem, subtelnie posypanym mąk...
Opis :
Żyto (Secale cereale) to robustne zboże, dobrze przystosowane do zimnych klimatów i mniej urodzajnych gleb. Wyróżnia się smukłymi kłosami i wy...
Mąka żytnia T170 to mąka pełnoziarnista, która zachowuje całą zawartość ziarna żyta, w tym otręby i zarodek. Charakteryzuje się bardzo ciemnym, niemal...
Jego stosunkowo młode starzenie nadaje mu dość jasny bursztynowy kolor. Nos ujawnia zarówno pewną słodycz, jak i subtelną nutę przypraw. W ustach najp...
Dobra mąka jest niezbędna do domowego pieczenia, delikatnych ciast w cukierniach oraz pysznych deserów w restauracjach. Żyto, pszenica, jęczmień i pro...
Nasza mąka pełnoziarnista - bogata w błonnik, minerały i witaminy.
Mąka żytnia jest preferowaną mąką do ciemnego chleba. Już Hildegarda z Bingen opis...
Z niezrównaną, grubą i lekko ciemną skórką, ten chleb ma charakterystyczny smak dzięki mieszance mąki pszennej (50%) i mąki żytniej (50%). To bardzo s...
Ten pączek jest ogólnym drenażem. Działa głęboko na wydalniki (wątroba, nerki, płuca, jelita, skóra).
Ekstrakt z pączków bio, świeżych (nie mrożonych)...
Odkryj jego wyrazisty smak i specyficzny aromat związany z jego pochodzeniem: żyto górskie z Ziem Margeride. Wyjątkowy obszar do uprawy żyta, położony...