...Biscotti bezglutenowe, aromatyczne i pachnące, bez laktozy i jajek. Przygotowane z ciasta na bazie mąki ryżowej, skrobi kukurydzianej i cukru z dodatkiem włókien roślinnych. Idealne o każdej porze dnia, bez alergenów i pełne smaku. Dostępne w praktycznych porcjach jednostkowych po 38g oraz w opakowaniach po 150g.
Włochy, Giarre
...Ciastka migdałowe są jednym z symboli cukiernictwa sycylijskiego, występującym w różnych formach i konsystencjach w całej wyspie: każdy rodzaj jest wyśmienity, kuszący jak wiśnie, bo jedno pociąga za sobą drugie. To ciasteczka migdałowe, w Sycylii nazywamy je 'paste di mandorla': w wariantach: Migdałowe, Pomarańczowe, Cytrynowe i Pistacjowe.
...Ciastko z kruchego ciasta z miękkim wnętrzem wypełnionym dżemem wiśniowym i czereśniowym, polane glazurą na powierzchni. To ciastko można spożywać o każdej porze, a jego waga waha się od 40 g do 400 g.
Pasujące produkty
Ciastko z Kwaśną Wiśnią
Ciastko z Kwaśną Wiśnią
Francja, Appietto
...Saszetka canistrelli (Biscuttini) cytrynowych. Pyszne, kwadratowe ciastka korsykańskie przygotowane na podstawie tradycyjnej receptury. Waga: 350 g Składniki: Mąka pszenna, Cukier, Olej słonecznikowy, Jaja, Nasiona anyżu 2% Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Deklaracja wartości odżywczej na: 100 g Energia: 2057 kJ (490 kcal) Tłuszcze: 20 g Tłuszcze nasycone: 1,7 g Węglowodany: 71 g w tym Cukry: 29 g Białko: 5,7 g Sól: 0,37 g...