...Biscotti bezglutenowe, aromatyczne i pachnące, bez laktozy i jajek. Przygotowane z ciasta na bazie mąki ryżowej, skrobi kukurydzianej i cukru z dodatkiem włókien roślinnych. Idealne o każdej porze dnia, bez alergenów i pełne smaku.
Dostępne w praktycznych porcjach jednostkowych po 38g oraz w opakowaniach po 150g.
...Ciastka migdałowe są jednym z symboli cukiernictwa sycylijskiego, występującym w różnych formach i konsystencjach w całej wyspie: każdy rodzaj jest wyśmienity, kuszący jak wiśnie, bo jedno pociąga za sobą drugie. To ciasteczka migdałowe, w Sycylii nazywamy je 'paste di mandorla': w wariantach: Migdałowe, Pomarańczowe, Cytrynowe i Pistacjowe.
...Ciastko z kruchego ciasta z miękkim wnętrzem wypełnionym dżemem wiśniowym i czereśniowym, polane glazurą na powierzchni. To ciastko można spożywać o każdej porze, a jego waga waha się od 40 g do 400 g.
...Saszetka canistrelli (Biscuttini) cytrynowych.
Pyszne, kwadratowe ciastka korsykańskie przygotowane na podstawie tradycyjnej receptury.
Waga: 350 g
Składniki: Mąka pszenna, Cukier, Olej słonecznikowy, Jaja, Nasiona anyżu 2%
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Deklaracja wartości odżywczej na: 100 g
Energia: 2057 kJ (490 kcal)
Tłuszcze: 20 g
Tłuszcze nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 71 g
w tym Cukry: 29 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,37 g...