Francja, Aix En Provence
Roger Sarret, syn piekarza, produkcja biszkoptów to przede wszystkim oferowanie zapomnianego uczucia, przyjemności sprzed lat, ponowne nauczenie się i odważenie się cieszyć tymi małymi codziennymi przyjemnościami. 65 lat później, Roger wciąż jest obecny, jego klienci, wierni jakości, rozwijają się, a produkcja rzemieślnicza wzrosła, nie tracąc przy tym swoich kryteriów jakości. Dziś dla spadkobier...
Francja, La Fouillade
Lider w Francji, Le Moulin du Pivert jest producentem ciastek w 100% ekologicznych. Nasza rodzinna firma, zatrudniająca 50 pracowników, znajduje się w południowo-zachodniej Francji i od zawsze jest ekologiczna. Nasza mąka pochodzi z odległości 50 km od naszego warsztatu, a zawsze stawiamy na krótkie łańcuchy dostaw dla naszych składników. Nasze rzemiosło obejmuje 60 pysznych przepisów, które są j...