...Olej różany jest pozyskiwany z kwiatów słynnej bułgarskiej róży masłowej, znanej jako "królowa wszystkich olejków eterycznych". Z ponad 360 aktywnymi składnikami działa jako przeciwutleniacz, zapobiegając przedwczesnemu starzeniu się komórek. Natychmiast przywraca elastyczność i miękkość skóry.
Olej różany dodawany jest do kremów, balsamów, masek do twarzy oraz produktów antycellulitowych. Jego...
...odżywka odbudowuje uszkodzoną strukturę włosów. Z każdą aplikacją aktywnie regeneruje, wzmacnia i przywraca gęstość Twoich włosów, przywracając im objętość i jedwabistą miękkość, na którą zasługują.
Kod: 3800201867283
WAGA: 0,857 kg...
... przebarwienia skóry.
Odżywia włosy
Odżywia również suche, łamliwe włosy, przywraca ich elastyczność, nadaje włosom miękkość i zdrowy blask. Jest skutecznie stosowany w przypadku wypadania włosów, aby stymulować ich wzrost.
Kolekcja: Budjak...
...REKLAMOWE RĘCZNIKI PLAŻOWE Z MIKROFIBRY: Miękkość, szybkie schnięcie, bez ograniczeń - Szukasz unikalnego i skutecznego sposobu na promocję swojej firmy? Oferujemy reklamowe ręczniki plażowe z mikrofibry 350gr/m2, idealne do zachwycenia klientów i pozostawienia im niezapomnianych wrażeń!
Zalety:
- Twórz unikalne i wyróżniające się ręczniki: Wydrukuj swoje logo, hasło lub wiadomość na naszych...
...Delikatny olejek do twarzy, który łagodzi, przywraca i utrzymuje dobry wygląd wrażliwej skóry. Wzmacnia i poprawia jej strukturę oraz elastyczność. Chroni przed podrażnieniami, przywraca miękkość i świeżość delikatnej i cienkiej skóry.
Skład: oleje z owsa, makadamii, awokado, róży, lawendy, rumianku i krwawnika; ekstrakty z melisy, lipy, nagietka oraz witamina E.
Jak stosować:
Należy stosować oszczędnie na oczyszczoną skórę twarzy, szyi i dekoltu, wykonując lekkie ruchy masażu, aż do całkowitego wchłonięcia. Odpowiedni do stosowania rano lub wieczorem.
...Poprawiacz do chleba MAX-WAY
Idealne połączenie składników do poprawy jakości chleba pszennego, bułek, rogalików i croissantów.
Poprawiacz do chleba do wszystkich rodzajów chleba pszennego, bułek, bochenków, rogalików i croissantów.
Znacząco zwiększa objętość chleba.
Poprawia trwałość skórki, strukturę i miękkość.
Poprawia właściwości miąższu.
Drobna porowatość - elastyczność i stabilność...