Hiszpania, Montcada i Reixac-Barcelona
Od samego początku Max Zander wyróżnia się jakością swoich produktów, wytwarzanych ręcznie w oryginalnym niemieckim stylu. Od 1968 roku nieustannie pracujemy nad utrzymaniem tej samej jakości, która zyskała zaufanie naszych klientów. W Max Zander poddajemy nasze produkty rygorystycznemu systemowi zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, od wyboru świeżych surowców i składników najwyższej...
Hiszpania, Granollers
...Serwowane w: Motkach lub w tubach (Sztywnych lub elastycznych). Jakość: AAB, AB lub A. Długość: 80m i 90m. Idealne do świeżych i dojrzewających kiełbas o małych średnicach: Frankfurt, kiełbasa, chistorra. Prezentowane w dwóch rodzajach długości we wszystkich średnicach (45 i 80 metrów) ŚREDNICE 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Francja, Carquefou
...Sausage brasse, Toulouse, chipolatas naturalne lub z ziołami w 55 lub 90g, merguez wołowo-jagnięca w 55 lub 90g, mięso, farsz, chorizo do grillowania, itd. Kreatywna gama wędlin również oferuje kiełbasy i chipolatas z muscadetem, z curé nantais i ziemniakami, z grillowanymi warzywami, z grillowaną cebulą, z piment d'Espelette, Chistorra, basque... Dostępne w dziale samoobsługowym, w atmosferze ochronnej, w stałej wadze lub w dziale tradycyjnym, wędliny są wyłącznie pakowane w naturalne jelita. Istnieje również gama "Porc Bio du centre" w chipolatas 55g i kiełbasie 125g.
...Jadalny, używany do produkcji świeżego chorizo (surowego), dojrzewającego z późniejszym przetwarzaniem (następnie, na przykład smażonego na grillu lub na patelni z olejem), o bardzo delikatnym smaku. Świeże chorizo i świeża longaniza, longaniza wielkanocna, chistorra, fuet i merguez.
Hiszpania, Tudela (navarra)
Leframa to firma rodzinna, która stopniowo rozwija się dzięki dwóm wyraźnym zasadom: ciężkiej pracy i maksymalnej jakości, aby oferować naszym klientom najlepszy produkt. Lubimy naszą pracę i staramy się to przekazać we wszystkich naszych produktach. Nasze produkty: KIEŁBASA ŚWIEŻA, CHISTORRA, KIEŁBASA SUCHA I ŚWIEŻA, LONGANIZA, BACON WĘDZONY, SŁONINA, LOMO ADOBADO, KIEŁBASA BIAŁA, CULARES. Wszystkie nasze produkty są wykonane z naturalnej osłonki. Posiadamy certyfikat Rzemieślników Nawarry i Królestwa Gourmet, a teraz mamy również gamę produktów ekologicznych.
...Wytwarzamy produkty takie jak salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, chorizo słodkie i pikantne, chorizo cular, chorizo corte, fuet, chistorra biała i czerwona, longaniza czerwona, butifarra czarna, blanquillo w jelicie i w słoiku, butifarra katalońska, salchichón gotowany, sobrasada pikantna i zwykła w jelicie i w pojemnikach, lomo embuchado, lomo z rozmarynem z skórą, szynki...
Hiszpania, La Roda
... rozmarynu, miód z tymianku i miód z kwiatu pomarańczy. Torty Cenceñas do gazpacho, torty gazpacho, torty rzemieślnicze, torty do gazpacho manchego, główne składniki gazpacho manchego. Najlepsze wędliny dojrzewające, gotowane i świeże z gór Albacete. Salchichón z pieprzem, chorizo la mancha, chorizo z piekła, czarna kiełbasa cebulowa, biała butifarra, chistorra, wędzone chorizo. Na zakończenie...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania