Włochy, Pergola
...Model FIAMMA wprowadza klasę i elegancję również w domu. Starannie przemyślany i ekskluzywny design: z zaokrąglonymi szybami drzwiczek, które czynią go unikalnym i wyjątkowym. Nawet otwory komory spalania porzucają klasyczny kształt na rzecz nowego, w czystym stylu „fiamma”. Piec, który przyjemnie zaskakuje precyzją detali, aż po uchwyty, zawiasy i konsolę narzędzi.
Francja, Bayonne
...Smakowity, łatwostrawny, zakwas pozwala na lepsze przechowywanie, poprawia skórkę i wzmacnia miąższ. Batela, czyli batel po hiszpańsku, to łódź wiosłowa składająca się z czterech wioślarzy i kapitana. Ten chleb o długości ponad 53 cm i wadze 300 g jest jednym z najbardziej autentycznych kawałków OKIN, stąd jego nazwa. Pieczony w piecu opalanym drewnem, Batela to chleb z punktowaniem i...
Włochy, Velletri
Dostarczamy codziennie w ciągu kilku godzin w całych Włoszech chleb domowy jasny lub ciemny pieczony w piecu opalanym drewnem w formie bochenków lub chleba. Ten chleb produkowany w Castelli Romani charakteryzuje się użyciem naturalnego zakwasu, mąki pszennej półpełnoziarnistej oraz pieczeniem w piecu opalanym drewnem. Fermentacja uzyskiwana jest dzięki zakwasowi oraz odrobinie drożdży piwnych...