Ser produkowany na południu prowincji León z mleka owczego, dostępny w odmianach DOJRZAŁY, DOJRZAŁY, PÓŁDOJRZAŁY i MIĘKKI. Dostępny w jednostkach 1 kg...
Ser prasowany z pasteryzowanego mleka owczego.
Miękki ser owczy Rocinante - Dojrzewający 7 dni.
Półtwardy ser owczy Rocinante - Dojrzewający 3 miesią...
Delektuj się i spraw przyjemność naszym serem owczym Ossau Iraty, wytwarzanym przez pasterzy z Kraju Basków i gór Béarn. Ser dojrzewający od 4 do 8 mi...
Ser produkowany przez pasterzy, którzy prowadzą transhumancję. Ci pasterze i ich stada spędzają 3 miesiące lata w wysokich górach Pirenejów, na wysoko...
Ricotta to produkt uboczny, który powstaje z serwatki pozostałej po produkcji sera.
Aby uzyskać bardziej delikatną i miękką ricottę, serwatka jest wz...
Serowarnia Balaka jest specjalistą w produkcji sera Ossau Iraty fermier. Kupujemy świeże sery, a następnie dojrzewamy je przez 4 do 8 miesięcy w nasze...
Analog ser (znany również jako ser imitacyjny lub alternatywa dla sera) to produkt serowy, w którym tłuszcz mleczny jest częściowo lub całkowicie zast...
Analogowy ser (znany również jako ser imitacyjny lub alternatywa dla sera) to produkt mleczarski, w którym tłuszcz mleczny jest częściowo lub całkowic...
Aplikacja europages jest tutaj!
Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.