...Z TĄ MASZYNĄ MOŻESZ PRZYGOTOWAĆ:
Ciastka maślane, masy migdałowe, ciastka kręcone, ciastka domowe, polvorones, perrunillas, mantecados itp.
•Jednorodna i szybka produkcja, unikając nadmiernego ugniatania ciasta lub jakiejkolwiek zmiany jego naturalnych właściwości.
•Dla średnich i dużych produkcji, w zależności od produktu i modelu.
•Łatwa i szybka wymiana form.
•Inteligentne zarządzanie produkcją za pomocą panelu HMI, programowanie receptur.
CIĘCIE SZNUREM I FORMAMI O WIELU KSZTAŁTACH I ROZMIARACH: Do ciast gęstych lub twardych.
Od ponad czterdziestu lat, Di Rosa jest punktem odniesienia w branży cukierniczej, oferując szeroką gamę produktów, które łączą włoską sztukę rzemieślniczą z pasją do jakości. Z ponad 200 artykułami gotowymi do eksportu na całym świecie, Di Rosa to nie tylko marka, ale gwarancja doskonałości i autentyczności.
Nasza firma nie tylko dystrybuuje produkty wysokiej jakości, ale specjalizuje się również...
W La Crème de la Crème chcemy oferować najlepszą obsługę i najwyższą jakość. Dysponujemy wysokiej jakości hiszpańskimi i francuskimi wyrobami cukierniczymi, rzemieślniczymi ciastami, delikatnymi wypiekami (rogaliki maślane, ciasto francuskie, napolitanki), wyrobami cukierniczymi najwyższej jakości, czekoladami, makaronami, lodami rzemieślniczymi,... Najlepsze produkty na rynku, w dobrej relacji...