Hiszpania, La Llagosta-Barcelona
...Z TĄ MASZYNĄ MOŻESZ PRZYGOTOWAĆ: Ciastka maślane, masy migdałowe, ciastka kręcone, ciastka domowe, polvorones, perrunillas, mantecados itp. •Jednorodna i szybka produkcja, unikając nadmiernego ugniatania ciasta lub jakiejkolwiek zmiany jego naturalnych właściwości. •Dla średnich i dużych produkcji, w zależności od produktu i modelu. •Łatwa i szybka wymiana form. •Inteligentne zarządzanie produkcją za pomocą panelu HMI, programowanie receptur. CIĘCIE SZNUREM I FORMAMI O WIELU KSZTAŁTACH I ROZMIARACH: Do ciast gęstych lub twardych.
Francja, Montauroux
...Piękne, gęste ciasto, bogate w jajka i masło. Smaki: naturalny, cytrynowy, czekoladowy. Inne smaki dostępne na życzenie.
Włochy, Giuliano
Od ponad czterdziestu lat, Di Rosa jest punktem odniesienia w branży cukierniczej, oferując szeroką gamę produktów, które łączą włoską sztukę rzemieślniczą z pasją do jakości. Z ponad 200 artykułami gotowymi do eksportu na całym świecie, Di Rosa to nie tylko marka, ale gwarancja doskonałości i autentyczności. Nasza firma nie tylko dystrybuuje produkty wysokiej jakości, ale specjalizuje się również...
W La Crème de la Crème chcemy oferować najlepszą obsługę i najwyższą jakość. Dysponujemy wysokiej jakości hiszpańskimi i francuskimi wyrobami cukierniczymi, rzemieślniczymi ciastami, delikatnymi wypiekami (rogaliki maślane, ciasto francuskie, napolitanki), wyrobami cukierniczymi najwyższej jakości, czekoladami, makaronami, lodami rzemieślniczymi,... Najlepsze produkty na rynku, w dobrej relacji...