...Składniki: czekolada do polewania gorzka (ziarna kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator lecytyna sojowa, wanilia), migdały, orzechylaskowe, kandyzowana skórka pomarańczowa (pomarańcza, cukier, syrop glukozowy), cukier.
Czas przechowywania: 6 miesięcy.
Warunki przechowywania: w miejscu chronionym przed światłem, w suchym i w temperaturze pokojowej (18° do 20°C).
Waga netto: około 190 g. Waga może się różnić w zależności od wielkości użytych orzechów laskowych i migdałów.
Waga netto (G): 190...
...Luksusowe czarne pudełko prezentowe La Palette zawiera 16 doskonałych czekoladek gorzkich z unikalnymi nadzieniami do wyboru dla każdego. Orzechylaskowe, nugat i karmel lub marcepan dostarczą wiele witalności i energii. Pudełko czekoladek jest elegancko związane satynową wstążką i kokardą, stanowiąc prawdziwie godny prezent świąteczny, który zadowoli nawet najbardziej wymagających smakoszy.
Czekolada gorzka zawiera co najmniej 50% stałych cząstek kakao.
...Lübecker Marzipan-Fabrik v. Minden & Bruhns GmbH & Co. KG produkuje liczne wyroby dla przemysłu piekarniczego:
• Masę marcepanową, persipanową i orzechową;
• Masę nugatową orzechową i migdałową;
• Ciemne i mleczne czekoladowe pokrywy oraz białą czekoladę;
• Przygotowania z orzechów laskowych i migdałów;
• A to wszystko w szerokiej gamie produktów oraz w wersji bio.