... gwarantuje naturalną słodycz i autentyczny smak. Aromat tiramisu: Używamy wyłącznie aromatów, aby zachować bogactwo i złożoność smaków tiramisu, oferując w ten sposób wyjątkowe doznania smakowe. Naturalny barwnik brązowy (E150C): Nasz naturalny barwnik nadaje cukrowi charakterystyczny odcień tiramisu, nie kompromitując jakości ani autentyczności produktu. Wszechstronne zastosowania: Piekarstwo: Dodaj subtelny akcent tiramisu do swoich deserów, ciast, muffinów i ciasteczek, aby stworzyć niezapomniane doznania kulinarne. Referencja:SUCRE0032A...
Włochy, Giuliano
...Pan di spagna, mieszanka jajek pasteryzowanych, cukier drobny, mąka "0", mąka amerykańska, woda, kakao gorzkie 22/24%, aromaty. FARCITURA: Świeża śmietana, mascarpone w proszku (33%), pasteryzowany żółtko jajka, cukier. BAGNA: Woda, cukier, aromat kawy 70°, kawa liofilizowana. Przechowywać w -18° Produkt do rozmrożenia.