...Kawa uprawiana przez Carlosa na jego plantacji w Hondurasie ma dość bogaty profil aromatyczny i smakowy. Dzięki 48 godzinom naturalnej fermentacji, możemy cieszyć się zarówno słodkimi nutami mlecznej czekolady i karmelu, jak i bardziej owocowymi akcentami pomarańczy i zielonego jabłka. Eksplozja smaków, która zawsze pozostaje zrównoważona z średnią kwasowością. Lokalizacja: Corquin, Copan Gospodarstwo: Carlos Estevez Mejia Wysokość: 1450 – 1550 m n.p.m. Wariant: Red Catuai Proces: Fermentacja Anaerobowa 48 godzin Profil organoleptyczny: Pomarańcza, biała czekolada, zielone jabłko i karmel...
Francja, Arles
...Maison Lesage Asortyment czekolad premium. Średnia waga cukierka czekoladowego 13G Rodzaj czekolady Czyste masło kakaowe Przechowywanie W suchym miejscu w temperaturze między 14 a 17°c Degustacja Do spożycia w temperaturze 20°c w ciągu 8 tygodni od zakupu.
Francja, Poursac
... bazie oleju rzepakowego lub słonecznikowego, wzbogacone emulgatorami, w odpowiednich dawkach dostosowanych do potrzeb naszych klientów. Zachęcamy do kontaktu, jeśli mają Państwo tego typu potrzeby, a my możemy dostarczyć wyceny. Możemy dostarczyć wysokiej jakości oleje dodatków w różnych rodzajach opakowań, z umowami „szytymi na miarę” dostosowanymi do Państwa (minimalne zamówienie to 1 IBC). Opracowaliśmy tanią metodę emulsyfikacji do realizacji naszych mieszanek, dzięki czemu możemy dostarczać oleje o 20-30% tańsze niż średnia.
... Przechowywane w ekologicznych opakowaniach z zaworem, odpowiednich do kontaktu z żywnością, zachowują świeżość jak w pierwszym dniu. %90 Arabica %10 Robusta Ziarno: Wysoka jakość Ciało: Średnie - Wysokie Kwasowość: Niska Średnia Noty smakowe: Słodka czekolada, Orzechy, Karmel Wysokość: 1300-1500 m Palone: Full City Smak: Pełne i trwałe wykończenie, miękkie ciało i wysoka crema...