Włochy, Giuliano
Polska, Kamieniec Zabkowicki
Jesteśmy dumni z tego, że jesteśmy największym producentem orzeszków w karmelu w Polsce i możemy poszczycić się 30-letnim doświadczeniem, które uczyniło nas wiarygodnym i zaufanym partnerem w branży. Nasza reputacja jako producenta opiera się na szerokim zakresie możliwości produkcyjnych i wysokiej zdolności produkcyjnej. Naszym najwyższym priorytetem jest zapewnienie bezpieczeństwa i jakości nasz...
Francja, Paris
Granola Laury jest wytwarzany w naszym paryskim warsztacie z użyciem zdrowych i korzystnych dla zdrowia składników. Jest produkowany w sposób rzemieślniczy i jest wegański. Nasza receptura Granola zawiera płatki kukurydziane, orzechy, olej kokosowy i syrop z agawy. Chciałam stworzyć inną recepturę, taką, która mnie reprezentuje. Zamiast płatków owsianych, wybrałam naturalne, organiczne i przede w...
Włochy, Barletta
...Cukierki nadziewane limoncello o zawartości alkoholu 25 %Vol, pokryte żółtą czekoladą, realizacja pralinek z wyjątkowymi likierami dostarczanymi w prywatnej etykiecie, termin przydatności 24 miesiące, bezglutenowe, wegańskie, dostępne: likier Rhum (rum) czekolada gorzka, Irish cream czekolada mleczna, likier Sambuca czekolada biała oraz inne 40 smaków likierów, w tym grappa i wino włoskie.
...W naszej cukierni oferujemy czekoladę od mlecznej po gorzką, nadziewaną lub o wyjątkowym aromacie. W rzemieślniczej produkcji, tylko z wyselekcjonowanych składników, tworzymy wyrafinowane Również praliny i trufle są u nas świeżo wytwarzane. Powstają w ten sposób słodkie arcydzieła, które zachwycają dbałością o szczegóły i kreatywnością. Delikatne smakołyki są starannie wytwarzane z naturalnych...
Francja, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE to firma zajmująca się produkcją i dystrybucją wyrobów czekoladowych, takich jak czekolada gorzka, biała, nadziewana, gorzka itp., oraz specjalizująca się w produkcji czekolad na bazie agawy, wytwarzaniu past do smarowania oraz mini pralinach w formie roszków. CHOCOLATERIE DARDENNE produkuje czekolady w sposób tradycyjny i autentyczny, z poszanowaniem rzemiosła mistrzów czekolady, wprowadzając jednocześnie element zdrowia i dobrego samopoczucia. Wszystkie czekolady są wytwarzane z mielonych ziaren według tradycyjnego procesu.