Francja, Talant
DECO RELIEF jest specjalistą w zakresie materiałów i składników do wypieków oraz czekolady. DECO RELIEF to marka o profesjonalnej jakości. Nasze formy silikonowe mają wiele zalet (elastyczność, łatwość wyjmowania…). Łącząc formy z barwnikami i aromatami naszej marki, możesz stworzyć atrakcyjne wyroby cukiernicze w szerokiej gamie kolorów i smaków. DECO RELIEF jest również specjalistą w dekoracji...
... wykorzystywany m.in. do produkcji cukierków, ciastek, czekolady, deserów wszelkiego rodzaju, lodów, dżemów, gum do żucia itp. Przy dziennych dawkach przekraczających 30-50 g dla dorosłych może wystąpić działanie przeczyszczające. Dlatego zaleca się maksymalne spożycie 30-50 g dziennie.
Francja, Objat
...Składniki: mąka pochodzenia francuskiego, masło, cukier puder, 2,27% kawałków czekolady 66% (kakao, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna rzepakowa). Wartości odżywcze na 100g: Energia 2035Kj, 487Kcal, tłuszcze 29g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 20g, węglowodany 52g, w tym cukry 19g, białko 4,6g, sól 0g.