JDF Die Import-Export GmbH to firma założona 27 lipca 2000 roku. Nasza siedziba główna znajduje się w Niemczech. Spełniamy najwyższe standardy na rynku handlowym. Korzystamy z różnicy w cenach towarów z zagranicy i innych rynków. Kupujemy towary po najlepszych cenach i sprzedajemy je tam, gdzie jest zapotrzebowanie. Oferujemy produkty po niższych cenach niż te ustalone w danym kraju.
Specjalizuje...
Les Calcaires de la Sambre eksploatuje złoże wapieni od ponad 100 lat. Kopalnia produkuje wiele produktów, od dużych głazów ochronnych brzegów po najdrobniejsze wypełniacze do ładunków mineralnych, w tym kruszywa budowlane. Najsurowsze normy są przestrzegane przy produkcji naszych wyrobów. Posiadamy certyfikaty ISO, CE, GMP i Benor. Główne cechy naszego kamienia to jasnoszary kolor wapieni przezna...
W Naturell AB uczyniliśmy ekologiczną żywność standardem. Wierzymy w świat, w którym 100% ekologicznych produktów spożywczych jest normą. Jako specjaliści w dziedzinie ekologicznej żywności oferujemy produkty wysokiej jakości. Tak powoli, ale pewnie staliśmy się wiodącą firmą w branży ekologicznych produktów spożywczych. Ale robimy znacznie więcej niż tylko sprzedajemy ekologiczną żywność hurtowo.
... przepisie można zastąpić mąką kokosową. Aby zaspokoić codzienne zapotrzebowanie na błonnik, drobna mąka kokosowa nadaje się również jako dodatek.
Produkt ten jest kontrolowaną żywnością ekologiczną zgodnie z DE-ÖKO-006.
...Oferujemy wysokiej jakości zaopatrzenie w lokalne i zrównoważone bułki tartej.
Produkujemy bułkę tartą i Panko z odpadów pieczywa u naszych partnerskich piekarzy.
Bułka tarta konwencjonalna jest drobna i jednolita; tworzy gęstą i chrupiącą skórkę. Panko, pochodzące z Japonii, jest bardziej puszyste i wchłania mniej tłuszczu, jednocześnie zapewniając jeszcze więcej chrupkości.
Oba produkty dostępne są w opakowaniach 2 kg i 12,5 kg.
...Jesteśmy profesjonalnym młynarzem z siedzibą w Czechach. Mieląc przy użyciu opatentowanej technologii, możemy dostarczyć drobną mąkę pełnoziarnistą z gryki oraz wiele innych rodzajów. Mielimy zgodnie z normami RAW, poniżej 40°C = mielenie na zimno, unikalna metoda, która pozwala zachować wartości odżywcze, aromat, kolor, a co najważniejsze, enzymy, które są niezwykle istotne dla uzyskania doskonałych rezultatów mieszania ciasta. Mielimy tylko surowce bezglutenowe (ryż, fasola, soczewica itp.). Zachęcamy do zadawania pytań w celu uzyskania dodatkowych informacji.
...Semolina pszenna bio, ekstra drobna i najwyższej jakości, wyprodukowana we Francji (90%), jajka bio wyprodukowane we Francji, szafran z Gâtinais.
Wartości odżywcze średnie na 100g:
ENERGIA - 1482kj / 354kcal
BIAŁKO - 13,6g
WĘGLOWODANY - 65,4g w tym cukry 2g
TŁUSZCZE - 2,4g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6g
BŁONNIK - 3,7g SÓL - 0,03g
Alergeny: Zawiera GLUTEN, jajka oraz możliwe śladowe ilości soi.
JAK JE GOTOWAĆ:
Gotować przez około 4 do 6 minut w wrzącej wodzie.
Ean13:3701511707903
Referencja:TagliatelleBioSafranFrance1...