... odcieniem szarości
Konsystencja: Kremowa
Całkowita zawartość ciał stałych (nie mniej niż): 25%
Ciała stałe mleka odtłuszczonego (nie mniej niż): 17,5%
Białka (nie mniej niż): 6,7%
Kwasowość tytrowalna (nie więcej niż): 0,45%
Tłuszcz na 100 g: 7,5 g
Białka: 6 g
Węglowodany: 10,2 g
Energia: 132 kcal / 553 kJ
Przechowywanie: nie dłużej niż 18 miesięcy w temperaturze nieprzekraczającej 25ºC
Pakowanie: 48 puszek na karton
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy...
... zawiera aminokwasy, dużą ilość rozpuszczalnych witamin i minerałów, a także wapń i potas.
Po przetworzeniu zakres zastosowania produktu w przemyśle spożywczym znacznie się rozszerza. Jest używane do produkcji żywności dla dzieci i sportowców, a także produktów mlecznych, mięsnych i cukierniczych. Wydłużony okres przechowywania zapewnia pakowanie w worki próżniowe.
Nasza firma bezpośrednio...
... przystępnych cenach.
Pakowanie i inne ważne elementy mogą być dostosowane do specyficznych wymagań naszych klientów. Wierzymy, że jesteśmy bezkonkurencyjni w naszej zdolności do pomocy w nagłych lub specjalistycznych dostawach.
Od pierwszego dnia nasza filozofia była bardzo prosta. Słuchamy, czego chcą nasi klienci i znajdujemy najlepsze rozwiązanie spośród różnych opcji palet, które mamy na miejscu...
Produkcja i sprzedaż płynnych jajek pasteryzowanych (całe jaja), gotowanych i obranych jajek, pulpy jajeczne. Sprzedaż proszku jajecznego (żółtko, białko jajka HW, całe jajo, mieszanka do ciasta parzonego, proszek żółtka majonezu odpornego na ciepło). Produkcja i pakowanie świeżych jajek. www.eggomuna.ee...
Produkcja i sprzedaż płynnych jajek pasteryzowanych (całe jaja), gotowanych i obranych jajek, pulpy jajeczne. Sprzedaż proszku jajecznego (żółtko, białko jajka HW, całe jajo, mieszanka do ciasta parzonego, proszek żółtka do majonezu odpornego na ciepło). Produkcja i pakowanie świeżych jajek.
Logistyka GSM +372 53437145...