W Naturell AB uczyniliśmy ekologiczną żywność standardem. Wierzymy w świat, w którym 100% ekologicznych produktów spożywczych jest normą. Jako specjaliści w dziedzinie ekologicznej żywności oferujemy produkty wysokiej jakości. Tak powoli, ale pewnie staliśmy się wiodącą firmą w branży ekologicznych produktów spożywczych. Ale robimy znacznie więcej niż tylko sprzedajemy ekologiczną żywność hurtowo.
...Ekologiczna fasola azuki sprzedawana jest w intensywnie zielonym kolorze, małym kształcie i doskonałej trwałości podczas gotowania. Te rośliny strączkowe, będąc suszone, wymagają namoczenia przez kilka godzin przed gotowaniem, aby stały się bardziej miękkie w waszych przepisach. Zielona fasola azuki pochodzenia azjatyckiego jest polecana dla wegan, wegetarian, osób z celiakią oraz dla tych, którzy stosują dietę niskokaloryczną, ponieważ jest uboga w tłuszcze. Z kulinarnego punktu widzenia ekologiczna fasola azuki zielona może być spożywana do przygotowania zup.
...Fasola nerkowata jest odmianą fasoli zwyczajnej (Phaseolus vulgaris). Nazwa pochodzi od jej wizualnego podobieństwa kształtem i kolorem do nerki. Czerwone fasole nerkowate mogą być mylone z innymi czerwonymi fasolami, takimi jak fasolaadzuki.