Polska, Warszawa, Poland
...Acid Whey Powder (AWP) jest produktem ubocznym produkcji sera lub kwaśnej kazeiny. Powstaje w wyniku suszenia świeżej serwatki z miękkich serów białych. Fermentacja mikrobiologiczna zmniejsza zużycie mleka drobnoustrojów i przekształca laktozę w kwas mlekowy. Acid Whey Powder jest używany głównie do produkcji ricotty i masła serwatkowego. Jest również stosowany jako składnik wielu przetworzonych...
Słowenia, Maribor
Firma Borgla d.o.o. została założona w 2015 roku i wywodzi się z pomysłu na narzędzie do przygotowywania kefiru. Jako udany projekt na Kickstarterze, firma rozpoczęła działalność i rozwija nowe narzędzia do przygotowywania fermentowanej żywności i napojów. Do dziś firma, oprócz rozwoju produktów do domowego przygotowywania fermentowanej żywności i napojów, rozpoczęła również hodowlę ekologicznych...
Białoruś, Grodno
... zawiera białko, które jest chronione przed fermentacją, cztery szczepy bakterii probiotycznych, środki buforujące-deoksydujące, makro-, mikroelementy oraz witaminy, które są niezbędne i ważne dla realizacji wysokowydajnego rozwoju produkcji mleka. Stosowanie tego dodatku w okresie rozwoju produkcji mleka pozwala zwiększyć wydajność krów o 3-5 litrów do końca rozwoju produkcji mleka. W dalszej kolejności, krowa, która otrzymała ten dodatek w okresie rozwoju produkcji mleka.
Turcja, Izmir
... jakością wymaganą w wrażliwych procesach, takich jak przechowywanie mleka, wody pitnej, chemikaliów, fermentacja i pasteryzacja. Specjalny Projekt dla Twojego Procesu Zbiorniki ze stali nierdzewnej GEO są szyte na miarę, specjalnie zaprojektowane i wyprodukowane z uwzględnieniem potrzeb Twojego procesu, wyposażone w odpowiednie wymiary oraz niezbędny sprzęt i moduły. Jak w przypadku całej produkcji GEO, na życzenie oferowane są usługi montażu na miejscu, uruchomienia oraz certyfikacji CE.
Niemcy, Garstedt
...Dlatego przed użyciem należy krótko wstrząsnąć butelką. Vita Biosa Dzika Róża to produkt żywy. Świeżo napełniona zawiera co najmniej 100 milionów aktywnych mikroorganizmów na ml. Jest wolna od cukru, ponieważ mikroorganizmy podczas fermentacji rozkładają cały cukier. Vita Biosa Aronia jest wolna od konserwantów, mleka i laktozy. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Może wystąpić nadciśnienie i tworzenie się płatków. Zalecenia dotyczące spożycia: Dorośli piją 20 – 50 ml w czystej postaci lub rozcieńczone wodą lub sokiem, dzieci 10 – 15 ml, rano przed śniadaniem, w południe.
Francja, Auxerre
... z jagnięciną, duszona bizonina, hamburger, ogon wołowy w sosie pomidorowym, quiche z krwią i jabłkami, stek z frytkami Winiarstwo Techniki winiarskie Domaine łączą najnowocześniejsze procesy z poszanowaniem pewnej tradycji Bordeaux. Fermentacja odbywa się w termoregulowanych zbiornikach ze stali nierdzewnej Opakowanie: Karton z 6 butelkami po 50cl Domaine: Les Grands Châteaux de France Aplikacja: Cadillac-Côtes de Bordeaux Rocznik: 2003 Szczep: Sémillon Uprawa: Zrównoważona Etykieta: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée) Referencje: Złoty medal...
Turcja, Denizli
... upraszcza proces przetwarzania mleka, zwiększa wydajność produkcji i minimalizuje zapotrzebowanie na pracowników, oszczędzając czas i siłę roboczą. Seria Start-Up Dairy Wizard pozwala na półautomatyczną produkcję wszelkiego rodzaju serów i produktów mlecznych w domu, w firmie lub na farmie. Seria Master Dairy Wizard umożliwia pełną automatyzację i łatwe wytwarzanie wszelkiego rodzaju serów i...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play