...Z ekskluzywnej receptury Delfino Battista powstaje prawdziwe grzeszne przyjemność. Wybierane są najlepsze filetyanchois, owinięte wokół kaparów i pakowane jeden po drugim, z jedynym dodatkiem oliwy z oliwek extra virgin.
...Manuel Claros, wiodąca na świecie marka anchois w occie, wytwarza ten produkt w sposób rzemieślniczy. Pracuje się tylko z surowcami najwyższej jakości. Proces ręcznej produkcji z świeżymi rybami, które są bezpośrednio sprowadzane z morza kantabryjskiego i starannie selekcjonowane, prowadzi do receptury opracowanej przez 3 pokolenia, która koncentruje się w tym produkcie wysokiej jakości.
...To autentyczna morska przyjemność. Anchois pozostaje w solance i jest dokładnie czyszczona. Następnie jest odwadniana przez wirowanie, aby uzyskać odpowiedni poziom wilgotności i pakowana w solankę.
...Miłośnicy anchois wiedzą, że filetyanchois w oliwie z oliwek oferują nieskończoną przyjemność i doskonale komponują się w wielu przepisach, wnosząc swój intensywny smak ryby i soli. Anchois w oliwie z oliwek można używać niemal jak przyprawy, aby nadać unikalny i pyszny smak każdemu daniu, w którym się znajdują.
Połączenie anchois w oliwie z innymi smakami
Zanim przejdziemy do przepisów, oto...
...
- puszkę HANSA z świeżym Bocarte w oliwie z oliwek
- dwie puszki RR125 z Mejillonami z Rías Gallegas w zalewie
Ta selekcja zawiera naszą główną referencję, anchois z Cantabrii, produkowaną ręcznie, delikatnie uformowaną i prezentowaną w trzech różnych formatach. Ta sama jakość produktu i różne rodzaje puszek odpowiednie do każdej sytuacji konsumpcyjnej. Półkonserwa anchois powinna być przechowywana w chłodnym miejscu do kilku minut przed degustacją, w temperaturze pokojowej, aby jej oliwa.
...Filety sardeli w oleju słonecznikowym w klasycznej dużej puszce
600 g pojemności; VE 12 puszek na karton, 120 kartonów na palecie
Obszar połowu / Gatunek: FAO 34/37 - engraulis encrasicolus
EAN jednostkowy: 4260368750139
EAN kartonowy: 4260368750047
Opakowanie: 630 ml puszka blaszana
Jednostka opakowania: 12 puszek w kartonie
Termin przydatności do spożycia: 18/24 miesiące od daty produkcji...
Kaymur Murat Gıda Su Ürünleri jako trzecia generacja AHMET AKÇAKAYA i MEHMET AKÇAKAYA została założona w 2003 roku w dzielnicy Şerçeönü w Kayseri. Kontynuuje swoją drogę z otwartym umysłem na nowoczesność i innowacje.
W 2012 roku MİMARSİNAN OSB, z chłodnią i flotą pojazdów, kontynuuje pewnie i zdecydowanie swoją działalność w branży, nie odchodząc od ścieżki wytyczonej przez starszych, z młodymi, ...
...Pyszne filetyanchois z Cantabrii w oliwie z oliwek. Przygotowane według tradycyjnej metody, dojrzałe, czyste i w odpowiedniej ilości soli.
Spożyć najlepiej przed upływem 1 roku od daty produkcji. Semikonserwa, przechowywać w temperaturze od +5ºC do +12ºC. Po otwarciu opakowania, przykryć oliwą i spożyć w ciągu 5 dni. Osoby z nietolerancją na ryby powinny unikać.
Traktujemy nasze produkty z miłością i szacunkiem, co zauważysz na swoim stole.
Składniki: Filetyanchois, oliwa z oliwek i sól
Waga netto: 50 g
Waga po odsączeniu: 28 g
SKU: RR-50...
...na koniec 2006 roku zdobyła pierwszą nagrodę w swoim sektorze. Wszystkie zakłady Kemal Balıkçılık działają w ramach planu HACCP. Ponadto, Kemal Balıkçılık udowodniła swoją wysoką jakość produktów, posiadając klasyfikację zatwierdzenia Wspólnoty Europejskiej. W ramach 8 zakładów działających w strukturze Kemal Balıkçılık przetwarzane są różnorodne produkty morskie i słodkowodne. Wśród naszej szerokiej gamy produktów główne pozycje to: świeży, tuńczyk błękitnopłetwy na żywo, mrożone, świeże nogi żab, marynowana sardela, mrożony śledź, mrożone filety sandacza, mrożone mięso muszli.
W Linda Playa zajmujemy się produkcją i sprzedażą anchois w solance. Odpowiadamy na potrzeby rynku krajowego i międzynarodowego. Wykonujemy rzemieślniczą produkcję anchois i solanek. Nasza siedziba znajduje się w Colindres, strategicznej lokalizacji w Kantabry.
... była również znana na rynku dzięki swojej wyjątkowej zdolności do innowacji.
Firma Carlino s.r.l. produkuje filety z anchois w oleju, filety z sardynki w oleju, pastę z anchois, solone anchois, solone sardynki, marynowane filety z anchois oraz Colaturę. Używane ryby są znane ze swojego doskonałego smaku, świeżości i blasku, przetwarzane w chłodnych warunkach, aby zachować wartości odżywcze, jakościowe i organoleptyczne zgodnie z rygorystycznymi kontrolami naszego systemu jakości.
VICENTE TOURAL rozpoczął działalność w Portugalii i po raz pierwszy wprowadził do Portugalii niektóre produkty importowe, takie jak: ser włoski mascarpone, szynka serrano, świeża mozzarella w kulkach, świeża mozzarella w blokach i tarta do pizzy, wędliny z nogi i wędliny z łopatki bez skóry o wysokiej wydajności, filetyanchois w oliwie, boczek w plastrach, hiszpańska kiełbasa chorizo słodka i...
... ryby mają znacznie lepszy smak. Kupujemy ryby z hodowli, którym sprzedajemy pasze. Dzięki temu nie mamy żadnych problemów z dostawami ryb i oferujemy konkurencyjne ceny. Sprzedajemy świeże oraz mrożone ryby. Możemy przetwarzać ryby zgodnie z wymaganiami klientów (filety, wędzone filety itp.). OYKUM dostarcza również wszelkiego rodzaju ryby zgodnie z normami IFS, BRC, GGAP, HACCP, ISO 22000, ISO 9001...