• europages
  • >
  • FIRMY - DOSTAWCY - USŁUGODAWCY
  • >
  • filety z przepiórek

Wyniki dla

Filety z przepiórek - Import eksport

  1. SCEA LA CAILLE DES VOSGES

    Francja

    Verified by europages badge
  2. D. VISSER FROZEN SEAFOOD B.V.

    Holandia

    Verified by europages badge

    D. Visser Frozen Seafood B.V. jest czołowym dostawcą mrożonych produktów rybnych premium, mieszczącym się w Urk, europejskiej stolicy rybołówstwa. Założone w 1994 roku, nasze przedsiębiorstwo zdobyło pewną, silną pozycję na europejskim rynku żywności pochodzenia morskiego. Oferujemy zróżnicowany wybór ryb morskich z holenderskiej części Morza Północnego oraz żywności pochodzenia morskiego z globalnych źródeł, z przetwórstwem odpowiadającym indywidualnym potrzebom i opcjami sortowania, zgodnie z życzeniami klienta. Specjalizujemy się zarówno w produktach rybnych w panierce, w cieście, jak i naturalnych. Nasza szeroka gama produktów obejmuje: -Panierowane i wstępnie smażone produkty rybne: Filety z flądry, filety z mintaja, filety z mintaja w panierce z płatków kukurydzianych, ogony z dorsza, porcje mintaja, pierścienie kalmarów, nuggetsy rybne, kawałki ryb typu Fish surfers, przekąski rybne Kibbeling, paluszki rybne, małże, kulki rybne, burgery rybne. -Opcje naturalnych produktów rybnych: Flądra atlantycka, Sola atlantycka, Łosoś, Turbot atlantycki, Płastuga. -Smażone i marynowane naturalne produkty rybne. Bogata w trzydziestoletnie doświadczenie, firma D. Visser Frozen Seafood dąży do zapewniania wysokiej jakości, szybkiej obsługi i udzielania porad eksperckich. Bez względu na to, czy poszukujesz nowatorskich rozwiązań w zakresie żywności pochodzenia morskiego, czy też tradycyjnych przysmaków, posiadamy wiedzę ekspercką i asortyment produktów, które wychodzą naprzeciw Twoim oczekiwaniom. Zapoznaj się z naszą ofertą na naszej stronie www lub skontaktuj się z nami bezpośrednio, aby dowiedzieć się więcej na temat tego, jak możemy Ci służyć!

  3. DELFINO BATTISTA

    Włochy

    Verified by europages badge

    Po wojnie Pasquale Battista otworzył w Cetara niewielki zakład produkujący konserwy, który prowadził z zapałem i dumą aż do lat 90. ubiegłego wieku. Z biegiem czasu smak naszych produktów nie zmienił się, podobnie jak etapy procesu produkcyjnego i staranny dobór surowców. Wszystkie te etapy są realizowane z zachowaniem szczególnej ostrożności, aby zapewnić zgodność ze standardami produkcji i obowiązującymi przepisami.