Wyjątkowo wszechstronny preparat, z czystą etykietą, z prażonymi miękkimi otrębami pszennymi, odpowiedni do szerokiego zakresu zastosowań.
Format: 10...
Nasze makaronowe wstążki produkowane zgodnie z normami ekologicznymi nie są czysto przemysłowym produktem, lecz wytwarzane z najwyższą starannością w ...
Semi-Complète to nasze ciasto zrobione z pszenicy miękkiej, mąki T80, w kształcie mafaldine (rodzaj falistych tagliatelle), które doskonale komponuje ...
Quinoa działa jak pełnoziarnisty produkt, ale w rzeczywistości jest nasionem rośliny przypominającej chwast, zwanej komosą ryżową, która jest blisko s...
Makaron pełnoziarnisty jest wytwarzany z miękkiej pszenicy, co przynosi więcej smaku i zachwyca Twoje kubki smakowe podczas posiłków. W kształcie mafa...
Dzięki swojej rurkowatej formie z ukośnymi końcami, Pennes doskonale komponują się z daniami w sosie. Sos wchodzi do małych rurek, co gwarantuje ekspl...
Mąka T150, znana również jako mąka pełnoziarnista, to mąka, która zachowuje prawie całą zawartość ziarna pszenicy, w tym otręby i zarodek. Jest najbog...
Pochodzenie fasoli mung
Fasola mung jest dla wielu osób nieznana, używana od tysięcy lat w Indiach i Chinach, a mimo to prawie każdy miał z nią kiedyś...
Czekoladowe płatki zawierają wszystkie korzyści pełnoziarniste: błonnik pokarmowy oraz witaminy Ca, Mg, Fe. Płatki mają bogaty czekoladowy smak i nie ...
Couscous pełnoziarnisty ekologiczny (lub pisany francusko "couscous") to typowa potrawa z północnej Afryki, a w Włoszech z zachodniej Sycylii i połudn...
Wyróżnia się swoimi wartościami odżywczymi, w tym białkiem i błonnikiem, które są wielokrotnie wyższe niż w pszenicy.
Zalety:
- korzystnie wpływa na...
Pochodzenie i historia ciecierzycy
Ciecierzyca, znana również jako fasola garbanzos, jest szczególnie popularna w rejonie Morza Śródziemnego, gdzie je...
Mąka ryżowa BIO, uzyskiwana z mielenia tego samego zboża, jest wszechstronnym produktem, szczególnie cenionym przez osoby, które muszą (lub chcą) wykl...